Panáček v reality show

Nákupné maniačky (3.11. – 7.11.): Blejzr pokaždé jinak

3. Listopad 2014 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2015

[singlepic id=10673 w=615]

Nový týden – nové Nákupné maniačky. Nebude chybět ani ostrý jazyk stylisty Maroše Kočišíka. Ten vymyslel zadání pro tento týden – blejzr pokaždé jinak. Čeká nás novinka v podobě mini zadání, které si daná maniačka vylosuje vždy v den svého nákupu. Hlavní roli v outfitu hraje sako, jakým způsobem ho zakomponují do svého finálního modelu uvidíme během týdne.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2015

Diskuze k článku

Počet komentářů: 17
1
Monika
Reagovat

U outfitu bych vymenila kabelku a boty, nesedelo mi to ke casual stylu. Plus mam problem s touhle barvou saka, miluju ruzne barvy sak, jenom ne nadrazackou modrou, takze to sako bych si zcela jiste nekoupila. Jinak vyborne tema, mam rada saka a ocenuji i ty minitemata, je to spravedlivejsi a ostatni devcata nemaji takovou vyhodu, tohle bych zavedla kazdy tyden.

2
gabisollis
Reagovat

Sem zvedava na tu devatenactiletou blondynu co vypada tak na tricet.:-D Strasna na pohled, ale prekvapila me bodovanim.
Na dnesni maniacce se mi nelibila ta kosile a boty.

Reagovat

Pro mě nuda, běžná ulice. Asi jsem naivní, ale od maniaček očekávám něco „extra“ i u běžného tématu.

4
Monika
Reagovat

@Ajda: To byl muj puvodni zamer proc sledovat tento porad, ale uz jsem se z toho vylecila, pac bych byla vecne nespokojena:-))))

Reagovat

@Monika: Přitom kolikrát drží v ruce tak pěkný kousek, nebo botky, kabelku a sáhnou totálně vedle :(
Já nenosím bižuterii, mám ráda ocelové šperky, tak tam kromě některých velkých náhrdelníků mám taky problém.

6
Monika
Reagovat

Stredecni maniacka mela teda prisernej satnik, vesmes same preplacane a nevkusne obleceni, boty s dvojitou spickou me dostaly, neco tak odporneho se bezne nevidi. No a ty prezdobene obrovske sperky taky hruza. Navic to byla typicka ukazka toho, jak to maji obezni baby tezke se satnikem, ve vsem co zkousela vypadala jako jarmara, absolutne nic ji nesluselo. Tresnickou na dortu bylo jeji chovani k prodavacce, to jsem nestacila zirat, co tam predvadi. Sice nas zakaznik, nas pan, ale i tak chudak prodavacka, takove megery snaset.

7
Slámka
Reagovat

No Sylvinka – jedna katastrofa. Stále jsem nepochopila, proč maniačka s velikostí 48 se cpe do velikosti 38. Sako jí bylo malé, sukně měla být delší tak, aby zakryla ošklivá kolena. A ta černá barva nestála za nic k meruňkovým šatům. Botičky zvýraznily sílu nožek. Slovníkem maniaček
„celé zle“. A přidejme chování v obchodě – manažerka? čeho?

Reagovat

Chování na pár facek, výzor ruské turistky, jedním slovem katastrofa.

9
Monika
Reagovat

Ctvrtek: Tak nejak premyslim co na tom outfite bylo famozni. V ramci tydne jiste nejlepsi vytvor a predpokladane vitezstvi, nicmene nadseni se u me nekonalo. To sako ji bylo male, aspon ja teda sako, ktere nezapnu za male povazuji:-)))
Hodne se mi libil ten overall, s tim sakem sel paradne dohromady a zjemnoval celek. halenka a kozene kalhoty pro me horsi volbou, byt ne pruserem.

10
dorka
Reagovat

No konečně. Ta čtvrteční holka je teda silně nesympatická, ty kozi (JPM) ven a taková jako mimo věk, i v puse vypadá tak na 40 a když začne brblat, jen to podtrhne. Ale! Bodovala férově a nakonec jsem se přes počáteční averzi přenesla. A dobře jsem udělala. Tak pohodové nakupování jsem už dlouho neviděla, naposled snad s modelkou Betkou. A pak měly holky postavených několik outfitů, které by nakonec obstály. Ale hlavně – nedosraly to, jako většina, která ze začátku perlí a pak to dojebe. Doladily to, nepřečačkaly, slušelo jí to a konečně vypadala na svůj věk. Taky bych dala 10.

11
Slámka
Reagovat

„Já jsem Tánička“ – trapná, trapná, děsná, nesympatická. Sako malé -nezapne přes prsa. Místo růžového topu by byl vhodnější černý overal nebo černý top. Ten růžový příliš volal po pozornosti. Ale zvládla to, celkový dojem byl dobrý. Doplňky úžasné.

12
zuzka
Reagovat

@Slámka:
fuha, toľko kritiky…ja mám teda určite o pár kíl viac ako ona, ale veľkosť 48 nenosím…ste prestrelili…

13
Monika
Reagovat

U kozenych kalhot jsem mela problem i s postavou, vzit si kozene kalhoty muze opravdu malokdo, protoze vse zvyrazni a hodne obepnou postavu. To si muze dovolit jen zenska s postavou modelky dle meho nazoru, Tana v tom mela velky zadek i sirsi stehna.
A jeste jedna vec me zaujala-takovy byt v Bratislave stoji spoustu penez a moc dobre si nedokazu predstavit, kde by na to studentka vzala… Kdyz k tomu prictu ten znackovy satnik a vizaz tricitky napada me jen jedna vec:-))))

14
Slámka
Reagovat

@zuzka: Zuzi, o velikosti 48 jsem psala v souvislosti s včerejší maniačkou, u dnešní píšu, že sako je jí malé. Jako osoba mně nesympatická, ale hodnotila jsem celkový dojem dobrý a úžasné doplňky. Takže té kritiky na outfit zas tolik nebylo.

15
ala
Reagovat

nechapem ako mozu tolki tvrdit ze jej jedno odkial ma tolke peniaze … v 19tich na taky zivot ..
aj ked ich ma od frajera co zmlatil 70rocneho deda a predal mu dom …
ci od otca ktory nevyplatil vyplaty .. alebo od vasho muza ktory to nedal do vasho rozpoctu … ???

tiez nechapem obhajovanie predavacky .. neviem kde chodia nakupovat .. ale odute predavacky .. co sa tvaria ze veeela pracuju .. alebo veeela rozmyslaju .. a na vas seru je kazdodenna realita ….

16
ala
Reagovat

mne stvrtkove – vyherne sako prislo ze je velke .. v rukach .. ramenach …
neviem si predstavit ze by som dala tolke peniaze za nepadnucce kusky …

zaujimala by ma znacka tych naseknutych lodiciek :)

17
Ajda
Reagovat

V outletu je problém, že většinou nemají všechny velikosti, ale často jen ty okrajové.

Přidat komentář