Panáček v reality show

Nákupné maniačky (6.10. – 10.10.): Pracovní oběd

9. Říjen 2014 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2015

[singlepic id=10377 w=615]

Z Popradu zpátky do Bratislavy a téma nám tentokrát vymyslel Maroš Kočišík. Zadání zní – Pracovní oběd. Děvčata se pomyslně přemění v kreativní ředitelku reklamní agentury. Mají za úkol získat do svého portfolia důležitého klienta. Oblečení musí splňovat jisté společenské normy a být vhodné jak na oběd s generálním ředitelem banky, tak s marketingovým ředitelem. Maroš rovnou maniačkám zakazuje riflovinu a vyžaduje lodičky.
Jednotlivé díly sledujte denně na TV JOJ vždy od 15.55, nebo WAU v 19 h a ve 21.30. Po odvysílání v tv naleznete dané díly v archívu TV JOJ.

[singlepic id=10389 w=615]

Nový týden, nové tváře. Zadání – pracovní oběd.

Nákupné maniačky tohoto týdne:

Katarína (27) – team leader v obchodním oddělení
Radovana (28) – na mateřské dovolené
Sandra (21) – pracovnice v administrativě
Monika (19) – studentka

Pondělí – Katarína (27)

Téma ji vyloženě potěšilo. Tento styl má ráda a díky své profesi je na něj i zvyklá. Její šatník je opravdu bohatý. Velké množství šatů, halenek, botů. Šokuje počtem riflí – 61 ks!
Nakupuje systematicky, žádný stres, zbude jí čas i na relax v masážním křesle. Soupeřky její šatník pochválily, neskrývají údiv nad množstvím věcí. Překvapila je, první dojem z ní měly zcela opačný, netipovaly ji na takové kvantum oblečení.
Výsledný outfit celkově chválí. Zazní výtka od Moniky, chtěla by víc barev. Také s délkou šat a kabátu nejsou některé ztotožněné.
Body: 23

[singlepic id=10390 w=615]

[singlepic id=10391 w=615]

[singlepic id=10392 w=615]

Úterý – Radovana (28)

Před mateřskou dovolenou pracovala jako učitelka biologie a chemie. Nakupovat půjde se sestrou. Zvolené kalhoty jí buď neseděly, nebo se nehodily k černému tričku s velkým zlatým „eMkem“ přes celý přední díl. Stylista se z jeho výběru hroutil, ona se naopak do trika zamilovala. Po chvilce váhání zvolila květovanou sukni. Dlouhým přebíráním přišla o čas a nestihla koupit punčocháče. Dokonce jí na ně nezbyly ani finance. Soupeřky pochválily šatník i výsledný outfit.
Body: 24

[singlepic id=10411 w=615]

[singlepic id=10412 w=615]

[singlepic id=10413 w=615]

Středa – Monika (19)

Monika není v pořadu žádným nováčkem. Už se v něm zúčastnila v roli poradkyně. Její matka soutěžila na téma „Ruky nad hlavou, noha v dortu“. Podařilo se jí vyhrát a dcera věří ve stejný úspěch. Jako poradce si vybrala překvapivě „tatina“. Pro mě osobně dost nesympatický pán. Ke konci jsme mohli vidět lísajícího se tatina a nafouklou dcerušku. Výběr nebyl špatný, celý výsledek „zabili“ nevhodným tričkem. Barevnost Monice slušela. Soupeřky pochválily šatník, vytkly nedostatek barev. Výsledný soutěžní model všechny chválily, zaznívaly jen drobné výtky, hlavně ke kabelce.
Body: 24

[singlepic id=10418 w=615]

[singlepic id=10419 w=615]

[singlepic id=10420 w=615]

Čtvrtek – Sandra (21)

Celý týden měla různé připomínky, ale sama měla při nakupování snad největší problémy ze všech. Vybírala, až přebrala. Sako jí přidalo roky, zabila outfit krajkovým tričkem s nápisy. Každý pes, jiná ves, tak bych zhodnotila její model. Kabelku zkopírovala podle pondělní maniačky, jen zvolila opačnou barevnou kombinaci.
Velké nadšení její finálový model nevyvolal ani u soupeřek, ani u Maroša.
Body: 21

[singlepic id=10458 w=615]

[singlepic id=10459 w=615]

[singlepic id=10460 w=615]
Tento týden máme dvě vítězky, rozhodovat budou body od stylisty.
[singlepic id=10461 w=615]

Pátek – rozhoduje stylista Kočišík

Popisovat jeho hodnocení je zbytečné. Co v týdnu hanil, najednou i pochválí, na to jsme u něj už zvyklí. Všem vytknul trička s nápisy. Vítězkou ceny stylisty se stala Monika a ona je díky bodům od Maroše i celkovou vítězkou.

[singlepic id=10462 w=615]

[singlepic id=10463 w=615]

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2015

Diskuze k článku

Počet komentářů: 18
1
dorka
Reagovat

Tak to jsem zvědavá. Minulý týden ty popradčanky teda absolutně vyhořely, chudák Marian, bylo mi ho až líto. Tak snad se blavanky ukážou. Ikdyž, ono stačí vybrat čtveřici tupek a o zábavu bude postarané…

2
Andrea
Reagovat

Ale docela jo, šlo to-ta první slečna-jen je trochu nefér, že téma pro ni bylo známé (díky její profesi). I když samozřejmě, pozice ne vždy znamená vkus a styl. Jen-rozpuštěné vlasy značí určitou rozvolněnost (možná už se to tak teď nebere) a skutečně by té slečně prospěl nějaký lepší účes.

3
Monika
Reagovat

Mne se ten outfit strasne tezko hodnoti, protoze se k jeji postave vubec nehodil. Vzit ty na ty tluste jelita minisukni a lodicky v kterych neumi vubec chodit. No nevim, musela bych to videt na stihlejsi divce.

4
Slámka
Reagovat

Vzhledem k tomu, že téma bylo slečně velmi blízké, tak nějak zvlášť nezazářila. Její postavě by jistě více slušela trochu delší sukně a ani kabát nebyl žádný zázrak. Vlastně se nehodil.Vlasy určitě vyčesat (a nežehlit), obličej by působil jemněji a štíhleji. Takže průměr.

Reagovat

Chápete někdo to množství riflí? Já osobně je tedy nosím minimálně, mám ve skříni asi čtvery a zhruba desítku riflových sukní, pro ty mám slabost. Ale 61?!

6
Andrea
Reagovat

Osobně docela obdivuji, že se dokážou lidé dát takto napospas-myslím pohled do šatníku a bytu a svého chování, soukromí:-) Napadlo mě, že má třeba tolik oblečení a bot, protože zaplňuje nějakou prázdnotu v životě. A nechci hned říkat, že jí chybí chlap. Prostě jen láska. Možná i sebeláska. A třeba se pletu:-) Radši se jdu podívat na další díl:-)

7
Slámka
Reagovat

Až na to písmenko se mi Radčin outfit líbil. Volila bych i jinou kabelku. Dnes palec nahoru.
Všimly jste si, dámy, že pořad ač slovenský, vyslovujeme se k němu pouze Češky? Anebo běží ještě jiná diskuze?

8
J.
Reagovat

No na Slovensku diskutují na stránce TV JOJ v archivu vždy pod každým dílem.
Já se totiž dívám vždy jen z archivu, tak tam občas kouknu, co píší.
Proto ani tady nediskutuji, protože mám zpoždění, teď jsme teprve viděla čtvrtou maniačku
z minulého týdne a ten byl velmi nudný a divný.

9
gabisollis
Reagovat

Dnesni maniacka dle meho moc nesplnila tema.To triko se fakt vubec nehodilo.Cekala bych, ze ji tatinek poradi lip.

10
Slámka
Reagovat

@J.: Díky za nápovědu. Zkouknu názory slovenských žen.
Dnes triko URČITĚ NE. I kabelka mohla být v tlumenější barvě. Ale je mladinká, až na to triko jí to slušelo.

11
Ajda
Reagovat

Palec nahoru zaslouží vizážistky. Zatím odvádí skvělou práci, ubrat maniačkám stovku byl dobrý nápad, některé utratily za kosmetiku pomalu víc než za hadříky.

12
dorka
Reagovat

Teda, taková škoda… Pochopila to jenom ta první krásná Fiona, zbytek je marný

13
Slámka
Reagovat

Ani poslední ztvárnění pracovní schůzky nevyšlo. Příšerný top, nehodící se náhrdelník a kabelka tvarem pro staré dámy. Vizáž a účes fajn. Celkově týden – žádný zázrak.

14
al
Reagovat

now or never ..
a to ste odkial prisli slecna .. chcete moje prachy .. or mojho vtaka ???
:)) .. asi to by ma hodilo rovno do sedadla .. a „pracovny obed“ by bol zabity cas …

Fiona – presny vyraz :)
bez sebakritiky k napuchnutemu ksichtu .. telnym noham a nejakym vytrcajucim slivkam …

Boh Zaplakal …

15
gabisollis
Reagovat

Ale nejhorsi z celyho tydne byla patecni Marosova bunda.:-D

16
Monika
Reagovat

@gabisollis: Souhlasim, to same jsem si rikala take. To je tak obrovska skoda, ze JOJ plati tak priserneho stylistu, nemuzu ho ani vystat. Radoby vtipnej suchar, kterej nema v sobe ani zrnko smrncu, v mode se vubec nevyzna. Slecne pochvali kvetovane sako, ktere ji prida minimalne deset let atd….Uplne ten porad posouva dolu, nejvetsi minus ten nudnej kaspar.

17
Slámka
Reagovat

Kde přišel Maroško na to, že nejlépe je oblečená Monika? Co ho k tomu vedlo? Radovana působila nejelegantněji, i když i zde bylo triko mimo. Takže ani tento týden nijak zvlášť nepotěšil. Najmě stylistovo sako či bunda či co to bylo.

18
Ajda
Reagovat

@Slámka: Mám pocit, že tento mopslík Maroš si vždy první den vybere svoji favoritku a ta, i kdyby došla v pytli od cukru, bude vítězka.
Radana ulítla v triku, ale i tak byla nejlepší.

Přidat komentář