Panáček v reality show

Nákupné maniačky (8.9.-12.9.2014): Téma „Letná romanca“

9. Září 2014 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2015

[singlepic id=8360 w=615]
Tento týždeň sa stretneme so stylistom Mariánom Hornyakom, ktorý zvlolí ľahkú pohodovú tému „Letná romanca“. „Žena je najkrajšia, keď je zamilovaná“ a práve to má byť cítiť z výsledného outfitu. Krajka, kvetinky, ľahké materiály. Ako sa dámy nastylujú za 2,5 hodiny a 400 € si pozrite v pracovné dni o 15:25 na JOJ a v repríze o 18:10 na WAU.

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Nákupné maniačky 2015

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
Andrea
Reagovat

Viděla jsem zatím z archivu tu první slečnu, postava ok, ale obličej už přece jen starší na ten outfit, co si vybrala, o těch třpytivých botách radši ani nemluvím. V podstatě bych i řekla, že to téma je trochu nudné a sama bych nevěděla co s tím. Vizážistka byla asi jiná než minulý týden, že? Takové to „opatrné pomlouvání“ u šatníku mi docela vadí, cítím se trapně, když tam děvčata poukazují na skvrny apod. Ano, je pravda, že se divím, že když už jdou ukazovat lidem a do TV svůj šatník, že si toho dotyčné nevšimnou, ale stejně tak mi od soupeřek přijde blbé na to upozorňovat.

2
gabisollis
Reagovat

Me se to tema taky moc nelibi.Pondelni soutezici kdyz na ty saty rvala to triko jsem nechapala, ale ve vysledku to nebylo nejhorsi.Ovsem ta celenka des.
Ta uterni no to je strasnej spratek.:-D
A ta dnesni mela hrozny ty boty.
Jinak nekdy nad tema radama a komentarema vizazistu jsem dost na rozpacich.

3
gabisollis
Reagovat

Taky se mi nelibilo jak dneska kdyz nasly Playboy kostym mely hloupy poznamky, ktery si neodpustily ani ve studiu.
Hlavne jsem rada, ze nevyhraje ta z uterka.

4
dorka
Reagovat

Tento týden pěkná nuda. Téma úplně o ničem a holky taky tak. Takové opatrné pipiny… To už radši něco jako tu trenérku fitnes, co měla furt kozy ven a hlavu jak kudlanka. Mimochodem – všimli jste si, jak měl ten spratek z úterka nedobarvené vlasy? To je teď zřejmě na slovači nová móda, vypadat jak z rómské osady. Na Farmě ta Andula přesně tentýž problém, nedobarvené kořínky a pak ty holky vypadají, že jim je 60.

5
gabisollis
Reagovat

@dorka: :-D

6
gabisollis
Reagovat

No to byl zase dil.Dneska se tam vsechny predvedly jak husy.Na toho spratka nemam vubec slov.Priserne oblecena, hloupa holka.Ty dve po-st by taky mohly mit vic nadhledu, ale asi zafungovala touha vyhrat.No uprimne to nepreju ani jedny.
Sem moc zvedava co bude zitra kdyz uz neni jina soutezici.

7
Eva
Reagovat

Ta včerejší čelenka z růží, to bylo něco. Možná na nějaké módní focení by to bylo dobrý, ale nevěřím, že by nějakému klukovi bylo příjemné ukázat se vedle ní na veřejnosti. Vůbec vypadala jak porcelánová panenka.

8
Monika
Reagovat

@Eva: Porcelanova panenka je asik nejvystiznejsi pojmenovani. No ja si zprvu myslela, ze to snad nemuze ani myslet vazne a jeste vice me udivovala reakce „stylistu“. Ty ruze na hlave byly otresne, si ani neumim predstavit, ze bych ji takhle potkala v realu na ulici. Hodne mi vadilo i to kvetovane sako, strihem absolutne mimo k jejimu veku a vubec cela vypadala jako na nejakej karneval.

9
Monika
Reagovat

Nelibil se mi vubec ani vrsek z ktereho trcely jako pest na oko raminka od podprsenky. Navic mi prisel dost usedly a totalne nemoderni a jeste odvadel pzoornost od stihleho pasu, kterej mohla vice zvyraznit lepsim vyberem.

10
gabisollis
Reagovat

Tak to vyhral ten spratek.Ja uplne zapomnela na body stylistu.Obleceni se mi nelibilo ani na jedny.

11
Andrea
Reagovat

Poslední slečna byla dost barevně přeplácaná. Čelenka se nám sice líbit nemusí, ale je to (asi bohužel) trendy doplněk, i když v něm dívky i ženy většinou vypadají jako carevny:-) Tento týden mě moc nezaujal, možná to téma nic moc, protože se všechny točily na tom, co jim napověděl stylista, že to musí být něžné, pastelové, květinové. A poslední nakupující-tam mi připadalo, že musela předem ostatní něčím strašně naštvat, protože byly všechny už při předvádění dost zpruzelé.

12
alla
Reagovat

chceme rozpis a fotky .. co ktora kupila :)
najlepsie aj kde ;)
ceny .. body …

pllls :))

13
galadriel
Reagovat

@alla: dúfam, že bude stačiť od bud. týždňa ;-)

Přidat komentář