Panáček v reality show

Pekelná výzva (28.2.) pastičky na myši, lidové léčivo a jiné piškuntálie

27. Únor 2013 | napsal(a): | reality show: Pekelná výzva

[singlepic id=5829 w=420]
Sledovanost odvysílaných 2 dílů Pekelné výzvy jsem nikde nedohledal, ale budu předpokládat, že tento pořad na Prima COOL pár asi hlavně teenagerů sleduje (cílovku to dle mě bude mít podobnou jako Partička). Pojďme se podívat, co nás čeká ve třetím díle tento čtvrtek 28.2. O jistý druh zábavy bude opět postaráno.

I v tomto díle Pekelné výzvy se hraje o 100 000 korun. Tentokrát zabojuje těchto pět soutěžících: Hassan, Igor, Ondřej, Martin a Tomáš. Nuda? Jeden z nich strávil pět let v cizinecké legii a stříleli po něm v Bosně. Další během krátké doby zhubnul 30 kg. Jiný z této partičky se miloval v kabince obchodního domu a měl sex v pěti lidech.

Pastičky na myši

Pekelná výzva se začne zostra. Když soutěžící odkryjí poklopy svých stolků, najdou v nich pastičky na myši. Chce soutěžící odpovědět? Přihlásí se tak, že si nechá chytit prst do pastičky. Aby mohli odpovídat, musí zvednout a ukázat Ivě ruku s pastičkou, do které se lapili.

Kdo a kolik peněz si ze soutěže nakonec odnese, uvidíme už tento čtvrtek 28. 2. od 20.15 na Prima COOL v další části Pekelné výzvy.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Pekelná výzva

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
RAINMAN
Reagovat

1. díl: 127 000 diváků
2. díl: 152 000 diváků

2
Jirka
Reagovat

Sledovanost pekelné výzvy:
1. díl: 126 000
2. díl: 95 000

3
Radek aka SUNicko
Reagovat

Jirko (1) nevíš, kolik to bylo v procentech těch, co se dívali na TV?

4
karel
Reagovat

2.díl měl okolo 157.000 ale cílová skupina měla 95.000

Reagovat

karel (4) jako, že se na to dívalo hodně děcek pod 15 a lidí nad 55?

6
Maxx
Reagovat

Sedí ty čísla od Rainmana, druhej díl byl sledovanější. Ještě to poroste, až o tom budou vědět všichni, ten pořad se totiž na naše poměry extrémně povedl.

Reagovat

Maxx (6) je otázka, co přesně v tvém slovníku znamená „extrémně povedl“ :) U prvního dílu jsem se častokrát zasmál, ale několikrát jsem se přistihl i u výrazu WTF :)

Ale na Prima COOL je 200 k velmi dobrý počin.

8
RAINMAN
Reagovat

Čím dál tím víc diváků! Včera jich už bylo 184 000.

9
Maxx
Reagovat

Povedl se v tom, že si na nic nehraje a že se u toho neskutečně bavím. I když minulý díl byl slabší než předchozí. Jinak sledovanost zas rostla, nějak 190 tisíc, což je na Cool fakt super. Co jsem se díval, tak Fanda a Smíchov mají sledovanost 20 tisíc. Navíc ten pořad je podle mě jen příprava na Faktor strachu. Doufám.

Přidat komentář