Panáček v reality show

Pekelná výzva, česká variace na Faktor strachu?

2. Leden 2013 | napsal(a): | reality show: Pekelná výzva

Prima Family, potažmo její odnož pro mladé Prima COOL hledá v těchto dnech komunikativní a akční lidi, kteří jsou zároveň exhibicionisty a mají rádi výzvy. Proč? Do nové reality show Pekelná výzva, kdy se bude bojovat až o 100 000 Kč.

V rámci jakého zahraničního formátu bude Pekelná výzva vyráběna zatím není známo a ani z dosud dostupných indicií nelze nic moc vyvodit.

Casting na Pekelnou výzvu

Prima COOL hledá pro Pekelnou výzvu jednotlivce i týmy (kolegy ze zaměstnání, taneční skupiny, party kamarádů …) ve věku 18 – 40 let, kteří se nebojí extremních úkolů. Tedy něco, čím je u nás pověstný formát Fear Faktor alias Faktor strachu.

Castingy se budou konat ve dnech 10. a 15. ledna 2013 v Praze. Předtím je však nutné se ozvat na e-mail casting@vianostra.cz nebo vyplnit dotazník.

Ano, jak ti všímavější čtenáří postřehli, tak z kontaktního e-mailu plyne, že produkce se chopil tým Vianostra, který má na svém triku např. všechny 3 řady českého Farmáře hledajícího ženu.

Samozřejmě. Až se objeví bližší info, budeme vás na Panáčkovi určitě informovat. Zatím to nevypadá na nijak nákladnou show. Ochranná známka i doména pekelnavyzva.cz jsou volné :)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Pekelná výzva

Diskuze k článku

Počet komentářů: 30
1
Media
Reagovat

Podle wikipedie, má přijít česká verce Factoru Strachu pod názvem Poslední kapka, kde má být hlavní výhra 10 000 000! Což si myslím, že bude asi těch 100 000, protože Prima by jako výhru 10 000 000 nedala. :-)

Reagovat

Media (1) a to heslo na wiki je jaké? To, kde to píšou :) Já tomu tedy moc nerozumím, ale kdyby to byl přesně Faktor strachu, tak snad použijí název, který je již v ČR zavedený a tedy ho nemusí už budovat od začátku jako Pekelnou výzvu.

Tedy řekl bych, že to bude nějaká variace na Faktor strachu, stejně jako je x variací na Pop Idol. Uvidíme. Twitter účet Prima COOL zatím prozradil, že nic prozradit nemůže.

BTW: je vtipné, že v podmínkách u formuláře (viz. výše) je zmínka o kuchařské show, ale to bude asi spíše omyl :)

3
Pedro
Reagovat

Není to ta soutěž, kterou kdosi prezentoval v RS Den D?

4
Maxx
Reagovat

Ať je to prosim Faktor strachu :D

5
Anta
Reagovat

Sice to nepatří sem, omlouvám se, ale nestačím se divit, co všechno je možné pojmout jako reality show O.o
http://www.prima-love.cz/porady/podvadis-me-ix-1

6
Radek aka SUNicko
Reagovat

Anta (5) Slováci už svoji verzi natočili :) http://reality-show.panacek.com/nevera-po-slovensky

7
Anta
Reagovat

6 Radek aka SUNicko – tak jestli to budou najatí herci není to RS.
Spíš by mě zajímalo, proč by do toho někdo šel ? Podle mě ten vztah pak musí zákonitě skončit. Leda metoda jak se nepřímo zbavit manžela ? milence ? :-D

8
soudce dred
Reagovat

7 – naivita… vem si namachrovance Slávoje z FHŽ, chtěl se akorát zviditelnit, přemluvil přítelkyni, že to bude ok… pak se ožral, ošukal cca 3 kusy, do jednoho se zamiloval a teď je v kosočtverci :-))

9
Anta
Reagovat

8 soudce dred – FHŽ jsem nesledovala ani naši ani tu sk :-)
taky nemusím vidět všechno :-D

10
Anta
Reagovat

Mě spíše zarazilo to, že jeden z páru neví o tom, že je tzv sledován (tedy za předpokladu, že to nejsou herci), ale zřejmě po natočení asi dává souhlas k odvysílání.

Jenom mě v této souvislosti napadlo, kam až je obecně taková RS schopna zajít, rok 2021 zase není tak daleko – jen připomínka skvělého filmu Smrt v přímém přenosu se skvělým výkonem Romy Schnaider.

11
Radek aka SUNicko
Reagovat

ad Cheaters) co vím, tak TK přichystá i nějaký info článek ke spuštění na Prima LOVE. Tak se můžete těšit. Je to znalec.

12
teacher
Reagovat

OT
TV Markíza – Pěstounka —to je mazec!

13
soudce dred
Reagovat

9 – to bys ale vidět měla… pokud RS hovíš, jdi do toho po hlavě

14
Anta
Reagovat

13 – leda nohama napřed :-DDDD jak už jsem psala, nemusím vidět všechno :-)

15
JanaH
Reagovat

9 Anta : ty jsi nesledovala FHŽ? :-O
Takže neznáš kozího dědka, Peťu Bušáka, Indoše indulonu a oženivšího se Petra Hájka z první série?
Ani Jirku Čočka – nebojfu s Jeníčkem Beranem z druhé řady?
V tom případě nepoznáš ani mystika Josefa Františka S. Krále, který nastoupí na obrazovky v letošním roce a na kterého se já velice těším a do kterého vkládám naděje, aniž bych sebeméně pochybovala o tom, že bude do vysílání vybrán. :-D

Ze slovenské druhé řady jsem viděla první díl žúrky se směsicí velkého údivu a mírného zhnusení, u pokračování se poměr obrátil – mírný údiv a velké zhnusení. :-) Usoudila jsem, že to není nic pro mne a ty bezzubé postavičky, kterým jsem rozuměla každé třetí až páté slovo, páč každé druhé slovo bylo vypípané, jsem opustila… :-D

16
Anta
Reagovat

15 JanaH – představ si to, že ne :-D
CZ mě nechytla od začátku, tak jsem pak už nesledovala a teď co byla sk na prima love jsem nedopatřením kousek zhlídla a zhnusení, takže nemám tak nějak impuls začít to sledovat.

17
JanaH
Reagovat

16 Anta : u slovenské verze chápu, jsem na tom stejně.

Ale naši farmáři byli boží a já jsem se bavila královsky, zvlášť nad mnou výše vypsanými účastníky. Reprezentativní vzorek! :-DDD
Doufám, že mě Prima nezklame a mystik bude!!! Stejně jako Laděnka a její kovbojské převleky. :-)
Můj život by byl o mnoho ochuzen, neznat farmáře a jejich ženy… :-)))

18
Anta
Reagovat

17 JanaH – tak pokud letos bude mít cz novou řadu, tak to možná zkusím (zpětně sledovat nebudu), nesmělo by mi to ale s něčím kolidovat :)

19
JanaH
Reagovat

Ha, jsi mě ukecala na Sjůprstár, já tě ukecám na farmáře! A budeme si moct při hodnocení pěkně pokecat. :-)

Jen se obávám, že letos krom mystika nemají ostatní tolik potenciálu, ale mohli by překvapit.

Kolidovat nekolidovat, máme archívy né? :-DDD Naštěstí.

20
T.I.P
Reagovat

Ve čtvrtek jedu na casting. Pokud chcete, můžu vás ihned po příjezdu a také během dne kontaktovat s aktuálními informacemi. Pokud to bude možné, tak nafotím i nějaké fotografie.

T.I.P

Reagovat

T.I.P. (20) budeme určitě rádi za jakékoliv informace. Předem díky.

22
T.I.P
Reagovat

Jedna se prevazne o vedomostni soutez. Jedna hra ma sest kol se sesti hraci. V kazdem kole jeden hrac vypadne.

Na zacatku kola musi hraci splnit nejaky ukol a pote zodpovedet otazky. Kdo odpovi nejdriv, dostane body.

Ve finale je finalistovi polozeno 5 otazek. Kazda s hodnotou 20 000 kc. Pokud odovi spravne, ziskava tyto penize, pokud ne, tak se “bankovka“ skartuje.

Udelali na nas peknou boudu. Kdybych vedel, ze se jedna o vedomostni soutez, tak do Prahy ani nejezdim. A vice nez polovina lidi ma castingu take.

Pravidla mam vyfocena. Vecer to uploaduju na net.

23
T.I.P
Reagovat

Tak jsem tam :-) Natáčení probíhá pouze půl den a za den stihnout dva díly. Takže to nebude nic extra, spíše opravdu vědomostní soutěž a jednoduché úkoly ve studiu. Co by tam tak chtěli vymyslet?

24
T.I.P
Reagovat

Už jsem to zjistil. Je to adaptace na soutěž Distraction. http://www.youtube.com/watch?v=LiGXRPOxiLw

Úkoly jsou opravdu crazy. Nejhorší je všech je asi ten, kdy za každou správnou odpověď soutěžícímu propíchnou uši jehlou a dají mu tam náušnici. Jako vyvrcholení mu dají piercing do pupíku.

Dále se musí nechat popíchat od kaktusu, pít vlastní moč anebo nosit na zádech nahé lidi. :-) Bude to pěkná podívaná a ještě lepší hra! :-D

25
izzubba
Reagovat

je to totální píčovina a ano je to česká variace „distraction“ přičemž moderátorka kopíruje vtipy z originálního pořadu, úkoly jsou samozřejmě kopírovaný taky! ve finále je to jen nafouklá děsná nuda…

26
dawidss
Reagovat

Tak myslím ze si na to kazdy udela svuj nazor, jiz brzy se to zacne vysilat a za sebe mohu rici ze to bude opravdu legrace….:-)

27
zdenek vondrys
Reagovat

dobry den rad bych se prihlasil do souteze pekelna vyzva nevite kde najdu prihlasku ???

28
Juhsepe
Reagovat

No pekne , práve pozerám americku verziu Factor strachu , dúfam že češi a slováci su tak isto šialený ako američania ;_ )

29
jushepe
Reagovat

A jj , samozrejme že to bude okopírované … v žadom smere

30
Prochor
Reagovat

@JanaH:
Je zajímavé, že nepadla jména hvězd z první série- Martina – Kleopatra z Turca, SBS-kárka Danka, inženierka hanblivá, Mariánek a Darinka. Tihle účastníci jsou už legenda:-)

Přidat komentář