Panáček v reality show

Pekelná výzva od 14. února na Prima COOL (video)

30. Leden 2013 | napsal(a): | reality show: Pekelná výzva

[singlepic id=5786 w=420]
Prima COOL připravila pro diváky vlastní pořad PEKELNÁ VÝZVA, z upoutávky vypadá reality show zajímavě a pro COOL je show jako stvořená. Pět odvážných soutěžících přijalo pekelnou výzvu o výhru 100 000 Kč. Odpovědi na triviální otázky jim však komplikují netradiční překážky. Vyhrát může jen jeden. Reality show uvádí Iva Pazderková. Pekelná výzva startuje 14. února o 20:15 na Prima COOL. Uvnitř článku najdete malou ochutnávku – upoutávku.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Pekelná výzva

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
TROLL
Reagovat
2
Ondraszek
Reagovat

TROLL – díky za odkaz. Zhlédnuty první dva díly – a hodně se mi to líbí. Snad Pazderková zvládne svou roli – celý pořad bude stát na ní.

3
Maxx
Reagovat

Už aby to dávali. Ale škoda, že to není Faktor strachu :(

4
fb
Reagovat

Pusobi tam jak Slavikova v nejslabsi mate padaka :)

5
tereza
Reagovat

Nevíte jak se do soutěže přihlásit?

6
tomaš
Reagovat

ja se chci taky přihlasit.. :D

7
Honza
Reagovat

taky by jsem se přihlásil :D

8
Jana
Reagovat

Ahojda.

Chtěla bych pored sledovat alespon z archivu ze zahranici. Ziju v Rakousku a prozatim nemam moznost sledovat ceske programy…..

Je to mozné? Obávám se, že asi ne kdyz mi to hlasý že z licencních důvodu nelze vysilat v zahranici. Já jen jeslti nekdo nezna jinou stranku kde je to mozne sledovat, jako jsem treba nasla na sledovani superstar ktera take z archivu nejde.

Děkuji za odpověd

9
Ondřej
Reagovat

ja se chci taky přihlasit… diky

10
Daniela Kocybalová
Reagovat

Ahoj je mi 22 let a mam 2 deti….nevite kde bych se mohla prihlasit? :)

Přidat komentář