Panáček v reality show

Bučkovci – slnko, seno dedina (14.1.): zoznámenie

14. Leden 2013 | napsal(a): | reality show: Bučkovci: Slnko, seno, dedina

[singlepic id=5769 w=420]

SLEDOVANOSŤ: „JOJ bola výrazným lídrom na trhu. Novinka Bučkovci – slnko, seno, dedina dosiahli podiel 25,1%.“

Po troch úspešných sériách Farmár hľadá ženu, TV JOJ prichystala pre divákov spin-off farmárskej reality show, ktorá štartuje dnes o 21:30 na Jojke. V druhej a v tretej sérii FHŽ sa štábu rodinka Bučkovcov zapáčila natoľko, že sa im rozhodla venovať vlastný formát Bučkovci – slnko, seno, dedina. V relácií sa ukážu aj noví členovia rodiny, ktorí sa pred kamery úspešne skrývali. Vo vnútri článku nájdete upútavku so stručným popisom epizódy.

V prvej časti show Bučkovci sa nám predstaví celá família – bratia Tomáš a Jano, hlava rodiny – Anka, predstavia sa aj ostatní členovia – napríklad svojrázna babka, ktorá dá všetkých okamžite do laty, otec Jano, ktorý farmárčenie neznáša, o to viac však miluje jedlo. Hneď na začiatku uvidíme ostrú hádku mamy a otca, babka však vyrieši všetko. Mama Anka skončí v nemocnici a vzápätí navštívi svokru. Do toho Jano plánuje svadbu so svojou bývalou aj terajšou partnerkou Luciou.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Bučkovci: Slnko, seno, dedina

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
LadyXL
Reagovat

Včera jsem viděla jen střípky, ale asi ten „nejlepší“ – návštěvu tchyně – jsem akorát shlédla – joj, to bylo něco. Chuděra paní domácí zřejmě zprvu netušila, že kamera má taky nahrávání zvuku :-). Pak už jí to bylo jedno… Tu chytil správný amok :-D. Jo a paní Bučkové klidně vysvětlim onu nesnášenlivost, co doteď nemůže „pochopit“ – zkrátka se obě dvě nemohou kvůli té druhé dostat ke slovu…. :-)). Oběma jazyk tedy jede festovně

Reagovat

U mě vede starká, matka Kelni :-)

3
Elko
Reagovat

Takto mal vyzerať aj posledný FHŽ, nechali tomu voľný priebeh vo všetkom.
Dúfam, že nová séria FHŽ bude v takomto duchu :-)

4
Kapi
Reagovat

Videla jsem zatim kousek, ale zda se mi to takove… no nahrane. kdyz se neustale na pozadi kazde hadky uculuji a zadrzuji smich, tak se neda oprostit pocitu, ze vse je jen na efekt…

Přidat komentář