Panáček v reality show

Bučkovci – slnko, seno, dedina (11.2.): trikrát sanitka v Sihle!

11. Únor 2013 | napsal(a): | reality show: Bučkovci: Slnko, seno, dedina

[singlepic id=5769 w=420]

SLEDOVANOSŤ:Bučkovci sú nový fenomén, včera dosiahli na Jojke svoj absolútny rekord – 10% rtg. / 36,0% shr.

Na farmu v Sihle musela prísť sanitka až trikrát, na nosidlách skončila starká, Klára a dokonca aj Štefan. Jano je prichytený pri virtuálnej nevere – telefonuje si totiž s neznámou ženou a okrem Tomáša si jeho rozhovor vypočuje aj Lucia. Tomáš dnes urobí bordel v kuchyni a ostro zaútočí na svojho československého brata Jožka. Hádky nebudú chýbať u Bučkovcov ani dnes o 21:30 na Jojke.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Bučkovci: Slnko, seno, dedina

Diskuze k článku

Počet komentářů: 82
1
Elko
Reagovat

Dnes ste českí bratia dostali naložené :-)

2
DD
Reagovat

My to od Bučkovců přežijem ;-)

3
jenkaa
Reagovat

A je to mazec:-))
Najit rodinku, ktera pri minimalnich nakladech zaviri sledovanosti:-), vcetne prolinani osob z jine RS….

4
Mikes
Reagovat

Tak dneska jsem se bavil celou dobu – to je akčnější, jak emerické filmy. A Anka má stále mé sympatie … teda tuhle rodinku ustát, to už chce nervy z oceli. Fakt je ten, že se až moc zastává synáčků, ale ako vravel Hudák, holt Krv nieje voda!, takže to už holt maminky dělají. I když jsou synáčkové k ničemu či dokonce pošahaní. Tomáš potřebuje lískat od rána do večera, Jano pobyt v ústavu, jen ten Jožo je normální. Akorát si neumí postavit hlavu … a v tom má matka Kelňa pravdu, že nevěsta tam nosí kalhoty.

5
XY
Reagovat

4 – a to ty jsi zvyklej na 60 takových rodin pohromadě v paneláku!

Slováci RS prostě umí, célebrity jedna radost…

Po dnešku mi tam nejnormálnější připadá Lucka cikánečka, ta snad jako jediná občas popřemýšlí, než něco řekne…

No a Anka ne, že musí tuhle famílii ustát, ale ona tuhle famílii k takovým koncům dovedla, famílie musí ustát Anku…Ta ženská nejen, že nosí kalhoty, ale i trencle.-D

6
Jana
Reagovat

No mě tam taky kupodivu přišla nejnormálnější Lucie, no ale už přemýšlí že zdrhne …no tento díl byl teda akční … Kamila má nějaký problém,jak říkala Jožkovi , že mu dá pěstí … pak si šla v pokročilém stadiu těhotenství zapálit … no nevím … a kolabovalo nám to tam … jano má milenku – není to náhodou Martinka z Farmáře ?

7
Jana
Reagovat

No mě tam taky kupodivu přišla nejnormálnější Lucie, no ale už přemýšlí že zdrhne …no tento díl byl teda akční … Kamila má nějaký problém,jak říkala Jožkovi , že mu dá pěstí … pak si šla v pokročilém stadiu těhotenství zapálit … no nevím … a kolabovalo nám to tam … jano má milenku – není to náhodou Martinka z Farmáře ? Ale ustát neustálý řev mamky Anky to chce silné nervy …

8
Amy
Reagovat

Tam by pro mě přijela sanitka hned první den. Ani nevím co mám napsat….snad , že jejich sousedka bych rozhodně být nechtěla:-D No a strašně mi štvě ten Janko. Pořád si hraje na nejchytřejšího a nejlepšího a přitom je blbej jak malovaný sáně.

9
XY
Reagovat

6 – Martinka z Turca? No tak ta by tam sedla jako zadel na WC:-)

8 – ale on tam nikdo nějak moc chytrej není, krom té cikánečky, ta snad jediná má kupodivu kapku logické myšlení, ten zbytek se topí i v triviálních věcech…

10
EvaD
Reagovat

Víte někdo, proč Slováci pořád řeší Čechy? Všimla jsem si toho třeba i v Paneláku. V Česku to tak není, řekla bych, že my nemáme potřebu pořád se do nich navážet.

11
XY
Reagovat

10 – je to jejich oblíbený téma, to je pravda, v případě Bučkovců za to může Češka skorosnacha:-)

Nejhezčí a nejprofesionálnější byla včerejší ukázka pádu na zem, mamka Anka se už patrně vidí někde v detektivce:-)))

12
Elko
Reagovat

Včera Bučkovci rekord, ale nečudujem sa :-)

XY: ukážka pádu bola famózna :D

13
Ajda
Reagovat

Anku by měli stíhat za výchovu všech tří synáčků. Chudák každá, co by si je pověsila na krk. A ještě Anku k tomu :-(
Jekot, jekot a jekot, jak není po jejím spustí jako siréna. Nevěsty miluje a vzápětí jim vyčte, pomalu i že dýchají stejný vzduch a neděkují jí za něj div ne na kolenou.
Nejmladší povaleč si vodí jednu nevěstu za druhou, další dva plodí děti bez manželství a ona furt mele o kostelu. Vždyť by na ně musel spadnout :-))

14
Amy
Reagovat

9 XY – to je pravda :D Někde jsem četla, že mu zase zdrhla…se nedivím.

15
XY
Reagovat

Byl tady odkaz, já se taky nedivím, ženit by se chtěl, ale po netu za ženskejma brouzdá jako divej:-)
A taky si holka potřebuje odpočinout od toho jekotu:-) tohle mít kolem sebe celý dny a noci, tak to dýl než týden nevydržím a to možná…

16
Ajda
Reagovat

Jaja je minulost a Anka může zase plánovat svatbu :-D

17
CarculkaC
Reagovat

2) já to taky nemám Ance za zlé, je to taková tlučhuba.

4) musím se přiznat, že mně je Anka taky sympatická. Možná by míň vyšilovala, kdyby jí někdo pomohl, ale od manžela po syny je to samý flákač nebo Čech a babka je velmi slušná vysíračka. Škoda, že má Jano povahu po ní (po babce)….

Dnes je na Love druhý díl první řady slovenského farmáře!

18
XY
Reagovat

17 – Já to Ance taky nemám za zlé, jen ať v tom řevu ještě přitvrdí, zjevně to podědila po matce a léty vyšperkovala k dokonalosti:-))) tenhle jekot spustit ráno v sedm v bytovce, tak sousedi volají hasiče… aká matka, taká Katka a v tomto případě ještě synek:-D
A proboha, jak pomohl? Jako řvát? Copak to nestačí? :-)

Babka je tam vlastně chudák, všichni se do ní jen naváží a jak se začne jednou trošku bránit, tak bác a je v nemocnici…

19
jenkaa
Reagovat

Ja bych v tom zadne navazeni do Cechu nevidela……….rodinka je to k pohledani, mala cikanecka celkem vzato velmi pekna a dost normalni…..zbytek….proste naturel a kamery k tomu:-)))ne ze bych tam chtela zit, ale tam nikdo nemuze byt nikdy sam:-))))
tesim se na dalsi dil.

20
Mikes
Reagovat

Je to zvláštní, ale mně ta Lucina jako cigoška vůbec nepřijde. Ty jsou vesměs uřvané, uječené a podrazácké, což Lucka není. Naopak, z té rodiny je nejklidnější. Teda kromě otce, který se raději drží mimo a Tomáše, který tam jen v poklidu parazituje. Lucina navíc maká a není bordelářka.

21
Ajda
Reagovat

Mikeši,
však to tam Anka i otec už zmínili – tři roky ji zkulturňovali, učili základní návyky.

22
XY
Reagovat

Lucka je sympatická, z těch kreatur asi nejvíc…a to, že občas vyrazí na turné po vlastech slovenských se není čemu divit, jen obrněný vůz by vydržel tu familii a neujel:-)

jen by nemusela zpět přinášet další děti, to je trochu mimo:-)

23
Petra
Reagovat

XY : ta tvá poslední věta nemá chybu, přesně tak …

24
Mikes
Reagovat

Ale Ajdo, žádné „zkulturňování“ nevymaže základní genetické vybavení, příp. návyky – o tom by Ti mohli rodiče adaptovaných cikáňat vykládat celá story. Ti začasté zkulturňovali cikáňata od jich samotného narození a po pubertě jsou všichni zralí na mašli (viz Boučková „Rok kohouta“). Navíc, jakého „zkulturnění“ se Lucka mohla dočkat zrovna u Bučkovců – tam by se akorát zdokonalila ve štěkotu, za to by se těžko naučila makat. Pokud je Lucina skutečně cigoška, tak jasně patří k těm adaptovaným výjimkám. Kdyby ne, tak u Bučkových je nastlána už celá její rodina a statek by byl bez slepic.

25
XY
Reagovat

24 – musím oponovat, mamka Anka by svým řevem nedala této menšině prostor, možná by semtam nějaká ta slepice zmizela, ale o dočasném, nedej bože trvalém pobytu nemůže být řeč, myslím, že Anka si dovede své uhájit.

Podivuji se, že zrovna ty to najednou popíráš, že ty se s Ankou pohádal? A dokonce snad pochybuješ o kulturní výchově Anky? A její milé láskyplné pokřikování na farmě nazýváš štěkotem? :-)

26
Wally
Reagovat

24 – nejsi trochu mimo? Si opravdu myslíš, že všichni cikáni pijou, kouří, hrajou automaty a řvou? Asi žiješ v dost špatných podmínkách a
se sociální spodinou. Zkus se zapojit do výrobního procesu a najít si lepší bydlení bez 60 partají.

27
Ajda
Reagovat

Mikeši,
házet všechny do jednoho pytle bych zrovna od tebe nečekala, dost přízemní pohled. Anka je podle tebe perfektní ukázka tolerantní a dokonalé manželky a Lucie automaticky musí splňovat jakési všeobecně zažité představy bílých o cikánech?
Bych se nedivila, kdyby ten neustálý jekot Lucii přiváděl k pravidelným útěkům za tichem :-))

28
XY
Reagovat

26,27 – Poměrně přesně napsáno, zaškatulkování zrovna v téhle RS není na místě…Lucka je sice turistka, ale jinak je to šikovná cikánečka, kdyby si z cest nedovedla to malé, tak by měla moje sympatie asi největší, má poměrně srovnané názory na lidi kolem sebe, možná, že ji mamka Anka naučila dělat sejry a dojit kravky, ale její takt je o mnoho větší, než u celé farmy dohromady a to se myslím naučit nedá, zrovna u nich tedy ne:-D

Apropo, dokonalé manželství Anky je jen v doprovodu Štefana:-)

29
Jana
Reagovat

Bych řekla, že nikdo v té rodině není dokonalý … ani Lucka, ale je fakt že z nich asi vede …jinak je sranda se na to dívat … stejně co lidi udělají pro peníze … mně třeba Anka na začátku sympatická byla, te´d jak neustále řve a vyvaluje oči, ztrácí mé sympatie …
xy : a co po tomhle díle říkáš na nevěstu z Čech ?

30
XY
Reagovat

29 – na nevěstě z Čech mi nic tak abnormálního nepřijde, nemluvím o kouření za rohem, to je mimo mísu, ale jinak se jen brání, nechce přistoupit na nápady a návrhy a rozkazy Bučkovců, já bych taky kolem sebe kopala, protože tahle rodinka je vypatlaná, ráno začnou řvát a hádat se a v pozdních večerních hodinách končí…a to tam mají tři malinký děti, to je docela na pováženou, že ty děcka nejsou na nervy:-)
Nevěsta z Čech patrně na další návštěvu hned tak nepřijede:-)

31
Mikes
Reagovat

25 – hele XY, alias Deanko, alias nevím co všechno ještě, nevyrypuj! Jednak si nemyslím, že si ženská, byť tady za ni vystupuješ, nýbrž že si nějaký pěkně protivný chlap, kterýmu schází ženská ruka (nebo něco jiného ženského), a tak se tady odreagovává omejváním ženských. Při svý byť nevalný innteligenci bys měl už dávno pochopit, že na mě se prostě nechytáš, na to mám za sebou dlouholetý zkušenosti na úplně jiných serverech, než na poklidných panáčkovcích. Takže se zbytečně neunavuj, leda bys měl psaní zapšklých a připitomělých příspěvků místo masturbace.

32
Mikes
Reagovat

26 – Wally, ty cikány, co znám (naštěstí s nimi jen málokdy přijdu do styku, nep v naší čtvrti se nevyskytují), patří skutečně přesně mezi tu sortu, jakou popisuješ (teda nevím, jak s těmi automaty, ale agresivní uřvanci, se snahou kddekoho okrást či aspoň napadnout, to jo). Fakt je ten, že tohle se vyrojilo až za tohohle zločinného režimu, za komančů jsem se klidně mohl procházet i v podvečer po Bratislavské či Francouzské, aniž bych se něčeho obával – dnes už raději ani ve dne ne. Tehdejší cigoši byli ještě v podstatě v pohodě, byli sice krapet jiní než my, ale rozhodně jsem se mezi nimi necítil jako mezi zvěří a normálně se s nimi dalo komunikovat. Tuším, že i jejich děcka tehdy normálně chodila do normálních škol. Teď se té oblasti říká Bronx.
Jinak nevidím nic špatného na tom, bydlet v baráku se 60 partajemi. Z mé nevinné poznámky, že se v takovém množství objeví semo tamo poněkud svéraznější rodinka nemůžeš přece vyvozovat, že bydlím v domě hrůzy. Ono je to spíš naopak, v takovém baráku se musí dodržovat dost přísné normy a člověk v něm má obvykle daleko větší soukromí, než jinde.

33
XY
Reagovat

31 – To se hned podle psaní pozná tvoje vyrovnanost a přehled, na jiné servery žvanit nechodím, tudíž nemám čest takové chytráky jako jsi ty poznat a děkuji za tebe…pokud tě moje příspěvky dovedly a rozhodily až k tomuto chytrému příspěvečku věř, že jsem potěšena…
Pokud já jsem chlap, tak potom ty jsi Anka od Bučkovců v převleku za Jana:-))) a nerozčiluj se, nechej si to na jiné servery, které navštěvuješ a kde z tebe jde strach:-D

Apropo, nějak je mi jedno, co si ty myslíš, klidně i to, že jsem nosorožec, nějak mi na tvém pomateném úsudku nezáleží:-)

34
XY
Reagovat

Za komančů jít v noci po ulici i menšího města nebylo nic bezpečného, pokud to byla cikánská ulice a raději jsem to vzala o ulici dál, nepamatuju, že by se s nima dalo nějak komunikovat, kradli jako straky, automaty nehráli, páč nebyly, jejich děcka chodily do pomocné, čili zvláštní školy, kde jich bylo 80 %, cikánská komunita se nedá posuzovat celkově, ale skutečně kus od kusu a myslím, že Lucka z RS, o které tato diskuze je, patří mezi ty šikovnější…ono přeučit cikána jde velmi těžko, ale to pan Mikes určitě ví, není to žádnej vůl…a o tom je tahle diskuze, o jedné malé cikánečce, která žije ve slovenské notně prdnuté rodince a ne v nějaké cikánské osadě, se kterou má neblahé zkušenosti pisatel Mikes!
O 60ti partajích v baráku opět psal pan Mikes, tak nevím, co se čílí, ale klidně mu budu věřit, že to tak není a tedy ani ty zkušenosti nemá sám za sebe, ale že to někde četl a ve skutečnosti bydlí v malé vilce na kraji města…:-)))
A jinak, když pan Mikes nebude psát blbiny, tak na něj vůbec reagovat nebudu…:-D prozatím co věta, to perla:-)

35
Mikes
Reagovat

Ajdo, co je s Tebou, zas mi něco podsunuješ? Ty se chceš hádat, viď? Jak „házet do jednoho pytle“? Na Lucině přece právě oceňuji, že nesplňuje žádné představy o cikánech, dokonce ani ty vzhledové ne. Znám celou haldu slušných cikánů (chvíli to dokonce byla část náplně mé práce) a většinou na nich bylo poznat už podle vzhledu, že to jsou cikáni … akorát že se chovali jako bílí. Jen výjimečně někteří z nich vypadali spíš jako třeba Italové. No, a Lucina mi vzhledově přijde jako každá jiná ženská a pokud je i přesto cikánka, tak neprojevuje žádnou z běžných charakterových nectností cikánek. A to má prostě v sobě, na tom se žádná „převýchova“ Bučkovců nemohla projevit.
Anka je jenom taková temperamentnější ženská, což v jejím případě musí, protože jinak by se zbláznila. To znám mnohem horší ženské, které prudí, aniž by musely. Navenek jsou přitom za děsný dámy.

36
XY
Reagovat

Tak nevím, co je pravdou, že pan Mikes do styku s cikány nepřijde, nebo je to část jeho práce? Už jsem z něho veru celá zmatená:-)
No nic, Mikes si tu teď chvíli bude napravovat reputaci, dozvíme se několik jeho bydlišť, zaměstnání a dobrých či špatných zkušeností s cikány, taky jaké má vzdělání a možná dojde i na značku auta, abychom si snad nemysleli, že bydlí v paneláku s cikánama, ale jen tak na okraj, dneska každej pořádnej cikán má meďáka, tudíž to bude mít Mikes hodně těžký ho trumfnout:-)))

37
XY
Reagovat

Ve svém dětství, což je už pravda dost velký časový odstup, jsem poznala cikána jako poleno, říkal o sobě, že je Řek, který se tady narodil…styděl se za ně, cikány, taky žil trochu jinak se svou rodinou, slušně, no a dneska jsou to holt Italové…:-) je smutné, že se cikán stydí za cikány, ale ono už se dneska Čech stydí za Čechy, takže proč ne….

38
Ajda
Reagovat

Mikeši,
já nemám potřebu se hádat, jen ti prostě oponuji.
Číst ty tvoje ódy na Anku mě fakt „baví“, seš to vůbec ty?
Lucie je cikánka už od pohledu (pozná se to dobře podle rukou) a co? Ta celá Bučkovic rodina je horší než leckteří cikáni. Mít je za sousedy musí být terno. A to skladiště přecházející v bordel, který je všude – v domě i venku, to je taky děs běs. Vizitka dobré hospodyně :D

XY,
naše sousedka z mého dětství tvrdila, že je Bulharka. A nikdo z 67 partají tipuji neměl tak naklizeno jako ona.

39
XY
Reagovat

38 – asi tak, jako sousedy raději Lucku, než Bučkovcovic familii, tak to vidím já…

Já pořád nevím, co je špatného na tom, že během RS změním na někoho názor, prostě to tak je, že se lidi odkryjou až časem a tak prostě měním svůj prvotní pohled a tady jsou zarytí fanoušci, co si to nepřiznají a jak jednou napíšou, že Anka je baba na svém místě a skorosnacha z Čech je nevděčná za nabídku k sňatku, tak si za tím stojí, kdyby na chleba nebylo:-)

40
Mikes
Reagovat

36 – poslyš, ty zastydlý puberťáku, ty seš přímo čítankovým příkladem konfabulace a převracení textu – prostě dikutérský troll. Možná se najdou čtenáři, kteří nepřemejšlej a tu tvou sofistiku přehlédnou a přijmou za validní argument – většina lidí žel takových je – nicméně na panáčkovi jich až tolik není, aspoň co mé zkušenosti sahají.
Takže jasně, život je dost dlouhý na to, aby měl různé etapy. A tak se dost dobře do něj vleze období, kdy jsem z titulu své funkce přišel do styku nejen s cikány (zde teda spíše s těmi lepšími, co svou komunitu někde zastupovali), ale třeba i s feťáky či vyléčenými alkoholiky. Ale to trvalo jen nějakou dobu, od té doby se s nimi potkávám jen někdy v tramvaji nebo když okrádají lidi před nádražím. Tedy, pro ty mdlejšího ducha jako XY, nepřijdu s nimi už do styku – je to dost srozumitelné i pro tebe?.
Na druhé straně si ale ještě pamatuji dobu, kdy cikáni kočovali, později jsme měli to „štěstí“ je mít asi rok za sousedy, to když obsadili v pohraničí neobývaný dům (to bylo fakt hustý), než je obec vypoklonkovala. Ale pak už se to jen zlepšovalo, takže přišla doba, kdy cikáni obecně nepředstavovali takový problém, jako dnes, takže skutečně nebyl problém do jejich čtvrtě zajít. Přičítám to snaze komunistů je nějak začlenit a ať už byli komáři jacíkoliv, snaha se jim upřít nedá a kdyby měli více času. možná by se jim i ledacos podařilo. Tím neříkám, že to měli bůhvíjak promyšleno a že tu nebyly věci, které naprosto nedocenili (nedali na rady odborníků, kteří upozorňovali na různá úskalí jejich řešení), nicméně aspoň se snažili, to na rozdíl od zločinců, co dnes řídí tento stát. Velice pochybuji, že by nechali Chánov tak zdevastovat, jak se to stalo po sametu – prostě by to nedovolili. Takže nějaké ty zkušenosti, ať takové či makové, přece jen mám.

41
XY
Reagovat

40 – já to věděla, že budeš vysvětlovat, ale to nic nemění na tom, že bych potřebovala vysvětlit výraz dikutérský, jsi zjevně nervozní, ale klid, opravdu o nic nejde, jinak urážky na mě klidně používej dál, patrně to máš pořád zafixovaný z dob minulých, kdy jsi pořvával přes plot na cikány, k tomuto není co dodat, jen to, že jsi nervozní a nevíš, jak z toho ven…:-))) a jak je vidno, nejen cikáni se dokáží chovat jako boží zvířátka:-)
Já z titulu své funkce zcela zodpovědně mohu říci, že jsi trochu pomýlený a chtělo by to nějakou pilulku na zklidnění duše:-D

42
XY
Reagovat

Jinak nevím, proč do RS o jedné slovenské legrační rodince pleteš řízení našeho státu, z toho je skutečně vidět, že jsi totálně v koncích a nevíš, co napsat, apropo, ještě se svěř, zdali jsi volil prezidenta a koho:-)))))))

43
Mikes
Reagovat

38 – a co tím chceš, Ajdi, jako říci? To, že má nějaká cikánská rodina „naklizeno“ lépe než kdejaká bílá rodina, znamená co? Že jako reprezentují většinu? Pro mě je to výjimka, potvrzující pravidlo.
Co se Bučkovic familie týče, nevidím to jako tragédii, pochybuji, že by z nich jejich sousedi byli na mrtvici. Je to krapet zapadlá vesnice, myslíš si, že jejich sousedé jsou jiní? Viděla jsi vůbec někdy nějakou vesnici někde v Kotěhájích. Myslíš, že tam všichni mají načančanou zahrádku před domem a koberce ve chlévě? Milá zlatá, když chováš krávy a po dvorku Ti běhá drůbež, tak Tvůj pohled na „uklizeno“ je hodně vzdálen od např. krapet zpovykované Věrky (z tý druhý RS), která slepici viděla jen zabalenou v igelitu v supermarketu – kdo ví, jestli vůbec ví, že to původně mělo nějaký peří.
Bůčkovci jsou horší než leckteří cikáni???? Oni snad doma topí parketami či rámy oken? Jejich děti pobíhají bosé ve sněhu a s holým zadkem po vesnici? Jejich dům je slátaný ze všeho možného a střechu mají pokrytou vlnitým plechem? Svůj dům si postavili nebo dostali zadarmo od obce? A vypadá ten barák jako postupně se rozpadající ruina? Já tam nic takového nevidím, já tam naopak vidím úplně běžnou rodinu, která se o svůj majetek stará, a má jen poněkud svéraznější vztahy (které jsou navíc z 90% namarkýrované telkou, aby bylo co točit). A jistě sama víš, že v každé rodině je něco, nad čím by ostatní zůstali mírně paf. Nemyslím si, že by to kohokoliv opravňovalo k neuváženým soudům, co myslíš?

44
Mikes
Reagovat

42 – do toho, koho jsem volil či nevolil, ti nic není.
Vedení státu jsem do diskuze zapletl proto, že řeč je o cikánech jako takových, a na jejich situaci a hlavně problémech s nimi se právě stát nejvíce podepsal.

45
Ajda
Reagovat

Mikeši,
měl by ses uklidnit a vrátit do „starých“ kolejí. Tvé elaboráty je nuda číst.

46
XY
Reagovat

Tohleto píše Mikes z titulu své bývalé funkce? Nějak jsem nepostřehla, že RS Bučkovci je o životě cikánů s rozpadlýma chajdama s vlnitým plechem a nějak jsem nepozorovala dítka s holýma prdelkama ve sněhu, ale co jsem viděla a slyšela, tak byl neutuchající ryk linoucí se z usedlosti rodiny a tři dítka, které to sledují a hlavně poslouchají s otevřenou pusinkou, asi tak to mám a pokud Mikes tady probírá život cikánů, tak si patrně opravdu popletl server:-)

47
XY
Reagovat

44 – ano, nic mi do toho není, koho jsi volil, ale současně mě nezajímá ani tvoje funkce za komančů, takže zklidni hormony a běž se uklidnit…a hlavně nebuď nervozní, opravdu se nic neděje a večer bude další díl, tak se koukej, ať nemusíš vyjmenovávat svoje funkce před 30ti lety…:-)

Řeč je ne o cikánech jako takových, ale o Lucce…ty jsi úplně popletený, kocourku:-)))

48
Bobby Brown
Reagovat

10 EvaD
Slováci řeší Čehúně, Brňáci Pražáky a Děčíňáci Ústečáky. To si nevybereš ;-)

49
Wally
Reagovat

45- taky marně hledám toho slušného a uhlazeného Mikeše, co nám skoro provinile zamával v TV :))

50
XY
Reagovat

49 – účast v RS? To by byla omluva:-)

51
Elko
Reagovat

48 Bobby: ja len doplním… západ Slovenska řeší východ Slovenka, východ Slovenska řeší západ Slovenska, celé Slovensko rěší Bratislavu, maďarskí občania na juhu Slovenska řeší celé Slovensko, celé Slovensko řeší Maďarov, Rómovia řeší celé Slovensko… a tak dále :-)

52
JanaH
Reagovat

50 : i kdepak, Deanko, jsi opět vedle. :-D

53
XY
Reagovat

52 – jednak mám nick XY a to z důvodu, že nějaká písmenková nesnesla moje intelektuální příspěvky, takže až tu bude Deanka, oslovuj ji, ano? Já ti taky neříkám Horáci :-) dodržuj pravidla diskuze, na které si tady někteří úžasně potrpí, ale oni sami jsou vedle jako jedle:-)

54
CarculkaC
Reagovat

Ta „milá“ cigánečka, ale při svých útěcích nechává doma svoje děti, takže i když se chová jinak docela rozumně a hlavně to vypadá, že umí vzít za práci, toto ji nějak odpustit nemůžu.
Jinak s adaptací naší dočasné opálené menšiny má Mikeš pravdu. Vyjímek je opravdu minimum.
18) Pomohli s prací na statku – to ńa vysvětlení a podle tvých zuřivých výpadů proti Mikešovi, mám pocit, že ty budeš taky pěkný kvítko.

55
XY
Reagovat

54 – Drž se tématu diskuze!

Proti nějakému Mikešovi žádné výpadky nedělám, v podstatě je mi naprosto jedno, že bydlí v lokalitě, kde je nešťastnej, ale současně mě skutečně nezajímá jeho funkce za komančů, na jeho místě bych se ani moc nechlubila:-)

Cikánečka nechává děti tam, kde je o ně postaráno, přesto, že s řevem, a zpět se vrací s dalším, takže v každém případě je to přínos:-)

A to, jak provádí turistiku, jsem už komentovala, nebudu se opakovat, když to tu někdo neumí pořádně dočíst a jen hledá záminku k hádce…

S tím kvítkem a slovem taky, je to myšleno tak, že Mikeš je pěkný kvítko? Nedělej si pod sebe kuřince:-)

56
Anta
Reagovat

52 – nazdar JaniH – na pár dílů Bučkovců jsem taky koukla, diskuzi zde čtu, ale chuť zde diskutovat mě nějak přešla :( :)

57
CarculkaC
Reagovat

55) Tak ty teď diktuješ co mám dělat a o čem psát? Tobě jsem věnovala až poslední třetinu mého příspěvku. Takže to nejspíš to budeš ty, kdo neumí pořádně přečíst co ostatní píší. Ale to se dá čekat od člověka, který se v písemném projevu prezentuje jako diktátor, který ví všechno nejlépe.

58
XY
Reagovat

57 – Marnost nad marnost:-)

Jednak mě nesprávně oslovuješ a potom, já ti nic nediktuju, drž se tématu a neryj…chtěla ses vysmívat a ukázat, jak jsi chytrá, nejsi, ano já jsem měla jiný nick a teď mám druhý a ty jsi ta poslední, co by se měla starat…

A nemusíš mi věnovat ani pětinu příspěvku, zatím jsi tady jen vletěla a podrejváš, nic jiného…

59
XY
Reagovat

Zatím jsem se tady bavila jen o RS Bučkovci, pokud jsem začala já, pokud tady někdo, kdokoliv, zanáší jiné věci, pouze reaguju a případně oponuju, takže tu laskavě neprobírejte svoje posty za totáče a podobné kraviny …pak se není co divit, že se to zvrtne v nebetyčnou prdel, čili chaos:-)))

Jinak jsem se totálně spletla a včera žhavila JOJku a ono to bude až v pondělí:-) i to se stává, nikdo nejsme neomylní, že? :-)

60
Mikes
Reagovat

Dámy, domluvme se na naprosté ignoraci toho trolla, co zde vystupuje jako XY. Samy vidíte, že pouze vyrývá, protože si léčí nějaké své komplexy. Nikdy nenapíše nic k příspěvku, tedy kromě toho, že je převrací a podsouvá každému něco, co nikdy nenapsal a neřekl. Podle stylu psaní nemůže jít v žádném případě o ženskou (ženský mají mnoho chyb, ale tak praštěné, jako XY není žádná z nich). Jde jasně o chlapa, kterému z nějakého důvodu ženská prostě chybí, a tak se tady na nich ukájí. To chce klid.

61
XY
Reagovat

:-))))) Mikes, ty jsi prostě myslitel…a jaké jiné posty jsi za totáče ještě měl? Ať tě trochu víc poznám, ty jsi neskutečný pitomec… meleš tady naprosté blbiny, kdyby se ti dal volný běh, tak se dozvíme, jakou máš stolici teď a jaká byla za totáče a teď tady kuješ pikle všichni proti jednomu…
Já jsem moc ráda, že jsem takového chytráka a dobrého pracovníka za komančů vyvedla z míry natolik, že snad bude proti mně i podpisová akce za vyřazení z diskuzí:-)))
Ty nemáš chybu, kolik ti je? Nějak uprděnej dědek, co vzpomíná na staré dobré časy?
Jedeš tady proti všem kydama o ničem, tedy o sobě a potom sháníš dámy do tandemu, ty se mi snad zdáš…:-D
Apropo, co říkáš na zvířata na farmě Bučkovců, je o ně dobře postaráno?

62
XY
Reagovat

Tedy takhle jsem se už dlouho nezasmála, jeden z mnoha, co snad ani neví, o čem se tu píše a RS neviděl, tady mele vlastně o sobě a potom dělá puč:-))) bože, ty toho Mikeše vidíš…

Hele a neměl si problém s nějakou tou partají na poschodí? To víš, je jich 60 a člověk se občas neudrží:-))) že jsi neumyl schody? A že si necháváš smradlavý boty za dveřma, za to bych zabíjela:-)))

63
XY
Reagovat

A mám pocit, že ses tu holedbal, že ty jsi ostřílený jinými diskuzemi na netu a tak to předveď, argumentuj, nikdo ti nebrání, zatím jen svoláváš na pomoc ženský:-)
Když si tak dobrej, makej, piš, ale k věci, ne, že tu vyjmenuješ svoje zaměstnání za posledních 50 let:-))))

64
DD
Reagovat

Jo, jo, Mikesku, kde jsou ty casy, cos nas umravnoval, ze Deanka ma bezvadne nazory a my carodejnice jsme na ni zle -:)

Deanka zas dostala zachvat. Nastesti ted neni o cem moc diskutovat, takze at si radi. Ja ji stejne nectu.

65
XY
Reagovat

64 – jojo, to se hned pozná, že nečteš, ani to nemusíš psát a kdeže je nějaká Deanka?

A copak tady děláš? Reješ? Nebo si jdeš popovídat o Lucce a Ance? Nedá vám to a nedá, nechodíte tady, nepíšete, ale jak se něco děje, už tu některá přiletíte a melete:-D máte elektrický pohon, nebo jedete ručně?

Bože, to je hezký večer:-)

66
XY
Reagovat

Já tu nebejt, tak tahle diskuze zanikne:-)

67
DD
Reagovat

Deako, vem si radši nějaké bobulky na spaní a vyspi se z toho.

68
JanaH
Reagovat

56 Anta : já Bučkovce nesleduju. :-D
Jen občas dostanu chuť podpořit zdejší skvělou debatu… :-))))))

69
Mikes
Reagovat

No jo, DD, to je tím, že jsem takovej hodnej člověk a chvíli mi to trvá, než pochopím, že nás postihlo to štěstí a navštívil nás troll. Co naděláme, takový člověk je ve skutečnosti děsný chudák. My mu nepomůžeme, on sám si pomoc neumí, můžeme se nad jeho výplody jen pobaveně zasmát.

70
XY
Reagovat

Dobré ránko, diskutéři, to, že RS nesledujete, to, že si chodíte léčit mindráky, to se pozná hned:-) a kdepak je nějaká ta Deaka? DD je patrně kapku nervozní, proto doporučuje bobulky, vlastní zkušenost…že?

Proč tu vůbec lezete? Vyrývat? To je panečku radůstka, se pustit do někoho, kdo si tu dovolil napsat pár názorů na RS, hned se seběhla smečka a hodlá dotyčného vystrkat, aby se náhodou nezapomnělo na jejich přítomnost:-) Vaše potřeba sdělit ostatním, jak jsem nemožná? Zatím z vás nic jiného, když opomenu exkrementy, nevypadlo:-))))))

Já bych to nazvala ohrožení starých panáčkovců:-)

Hezké dopolko na diskuzích, a Mikes, ty pořád nefňukej, starej dobrej diskutére:-) stárneme všichni:-)

71
Ajda
Reagovat

Co tak opustit osobní invektiva a věnovat se opět JEN Bučkovic rodině?

72
XY
Reagovat

Já jsem pro… :-)

73
Petra
Reagovat

71 : Přesně tak, to už se nedá číst XY …

74
Elko
Reagovat

71 Ajda: súhlasím

75
Ajda
Reagovat

Už třikrát jsem viděla poslední díl a došla mi jedna věc. Nikde není vidět děti, kdo se jim věnuje? Ten malý občas leží v postýlce, ale to je vše.

76
Mikes
Reagovat

Absence dětí jsem si také všiml – buď chodí do školy či školky a jinak pobíhají venku. Anebo je prostě po dobu natáčení někam uklidili.
Dnes jsem si poslední díl také znovu zkoukl, abych si ověřil, jak tam nás Čechy natírají. Hm, pravda, dobírali si nás tam, ale celkem s humorem. Blábolení vypitého Štefana je nutno brát s rezervou.
Jo, Ajdo, jaké mají mají cikáni ruce … že je jako poznáš podle nich?

77
XY
Reagovat

Jestlivá je cikánečce 25 let a rodila v 16ti, tak ten nejstarší snad určitě chodí do školy… a když všichni pobíhají kolem prasete a Štefana, tak asi mají někoho na hlídání…
Ono natáčet, jak se Bučkovci věnují dětem, asi moc zajímavé nebude, i když hodiny řevu babky Anky by nemusely být marné…:-)
A v bazénu děcka měli sebou, apropo, zkouška plavek Anky byla taky pěkná, ta ženská za peníze předvede kdeco:-) celkově ta rodinka v obchoďáku, či kde to byli, mi přišla jako Homolkovic na vejletě ve městě:-)

78
Ajda
Reagovat

Mikeši,
je to taková babská „rada“, mám ji od kamarádky, která je kurátorka přes děti (každou reorganizací jim mění název, ale stará se o problémové rodiny a rodiny v nouzi), ta to má od jedné klientky – na prstech, pod nehtovým lůžkem mají tmavší skvrnku, větší nebo menší. Už mockrát se mi to potvrdilo, ale není to samo 100%. U Lucky jsem si toho všimla ve FHŽ.

79
XY
Reagovat

78 – tohle nevím, ale začnu si všímat, je pravda, že to nemám kde nacvičit, ale dneska se soustředím na ruce:-)

80
CarculkaC
Reagovat

Kolik mají mít vlastně Bučkovci dílů? (Asi jsem to přehlídla). Jsem zvědavá, jak vysvětlí absenci Lucie.

81
Ajda
Reagovat

80 – Lucie utekla až po ukončení natáčení – podle bulváru. Ale bylo už „na příště“ v ukázkách. Mělo by být 8 dílů.

82
zdenča
Reagovat

Lidi proboha vy nemáte nic jiného na práci než se tu hádat…..bud se na to dívám protože mě to baví a nebo na to kašlu a už to nerozebírám ale přesto si myslím že vás to baví všechny jenom chcete být důležití a moudří….tak at vám to vydrží až do rána já si jdu zatím dáchnout…..

Přidat komentář