Panáček v reality show

Bučkovci – slnko, seno, dedina (06.05.): FINÁLE! Rodinka dostala darček, výlet do Vatikánu

6. Květen 2013 | napsal(a): | reality show: Bučkovci: Slnko, seno, dedina

[singlepic id=5769 w=420]

O týždeň (13.05.2013) štartuje ďalšia divácky obľúbená reality show Mama, ožeň ma!

Príbehy Bučkovcov končia (aspoň zatiaľ v druhej sérií). Keďže Bučkovci mali od nového roku obrovský úspech a sledovanosť bola nadpriemerná, Jojka sa rozhodla obdarovať rodinku výletom do Vatikánu. Dovolenku si však dopriali len mama Anka a starká Veronika, muži sa museli starať o farmu a Lucka o deti. Uvidíme aj dojemnú rozlúčku so synom Jožkom či vyznanie lásky Klárke. Finále Bučkovcov už dnes 21:30 na Jojke.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Bučkovci: Slnko, seno, dedina

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
1
galadriel
Reagovat

Toto bolo grandiózne finále. Ten Jano je poklad, už len nájsť miesto, kde ho zakopať !!!

2
Elko
Reagovat

1: Jano je najväčšia celebrita :-)
On by mal vydať knihu: Perly zo Sihly!

3
XY2
Reagovat

A Jožko je nejlepší československý herec, vyznání Kláře, slzy, city, to by zasloužilo nominaci na Českého lva :-)

Tomáš mi připomíná Hurvínka pokříženého s Otíkem z Vesničky mé střediskové…

4
Ludmila
Reagovat

Zbytečná ztráta času,jen mne překvapuje,že se tak jednoduší lidé prezentují tímto způsobem.Jak hluboko je schopen člověk klesnout pro peníze.

5
XY2
Reagovat

Já zastávám takový naprosto jednoduchý názor a to ten, že pokud je cokoliv ztráta času, tedy pro mne, tak to vynechám:-)
Tudíž se nemusím zdržovat komentářem o ztrátě času …

6
Petra
Reagovat

XY 2 : tak nějak to taky vidím … já to včera prošvihla, viděla sem až babičku s Anků na výletě … proč ten Jožko teda brečel a loučil se s Anků ?

7
XY2
Reagovat

6 – Odjížděl do Čech, protože je u Bučkovců nikdo nemá rád a je jim prý na obtíž a blablabla a především se nepohodl s tátou, taková jedna z běžných hádek, ale on Jožko je taková citlivá duše na kterou mu ještě Klárka trošku zabrnkala a už se balilo, no a Anka si s ním hezky poplakala…prostě takové loučení Bučkovců.
No a taky kvůli Jankovi, který se navážel do Filípka, prostě běžné věci, které se tam řeší pořád dokola, ale tentokrát to Jožko neudržel a spustil velké slzy, on má, podle mě, na krajíčku pořád:-)

8
J.
Reagovat

Mně je každopádně líto, že tato „ztráta času “ končí.
Zvykla jsem si na ně, i když u spousty věcí nevěřím, že je to realita.

9
Poppy
Reagovat

7 XY2
Já si myslím, že to bylo jedno velké divadlo, aby byli lidi zvědaví na další pokračování. Nedovedu si to totiž v reálu představit, jak tam před chalupou upřímně Jožko brečí, Anka brečí a kolem dokola štáb s kamerou a mikrofonem.

10
XY2
Reagovat

9 – pochopitelně, že to bylo divadlo, ale musí se uznat, že to mělo velký nádech pravdivosti, možná, že se jim otevřela cesta na prkna, která znamenají svět:-)

11
Kapi
Reagovat

9 – presne tento popis (kamery vsude kolem a k tomu nejaka „udalost“ nebo scena pred kamerou, ktera by v takove situaci takova nebyla…) mi tam nesedi na vice scen. pak taky jeste ty logicke kixy v navaznostech deje a diry v nejakem beznem fungovani rodiny. nekdy taky prilis rychle skoky (treba Vatikanova afera byla strizena az prilis, pritom s nimi urcite stravili spoustu casu, meli natoceny material, nebo aspon nataceci zazemi s sebou a nevideli jsme skoro nic) To jedine mi to kazi, ale tu rodinu mam rada a divam se na ne se zaujetim. Skoda te pauzy.

12
Poppy
Reagovat

11 – Kapi, a víš, co mi tam ještě chybí? Kelňa! Vždyť dřív se bez kelne nedalo urovnat nějaký problém. Že by se z Bučkovců stali abstinenti -:)

13
XY2
Reagovat

Jenže nezbytné kamery, slzy, vyznávání, nevyznávání, to prostě k RS patří, ono to bez kamer nejde, holt někdo spustí brek jako na povel, někdo jako na povel vyzná lásku a někdo na tohle prostě nemá a do RS raději neleze…
Bučkovci mají herectví v sobě, u nich jde všechno jako na drátku:-)
Na Vatikánu bylo hezké, jak starká sbalila škeble a hodlá je rozdat příbuzným jako suvenýr…:-)snad ji s tím smradem pustili do letadla a nemusela se jich vzdát:-)

14
Kapi
Reagovat

12 – mas pravdu, to me taky napadlo uz parkrat. je videt ze to bylo do farmaru vzdy jen na kameru aby bylo o cem povidat a s cim si je okamzite spojit i kdyz to byla treba jen vyjimka na privitanou.

Stejny pocit mam i u „vsecloveka“ Janka – myslim, ze nebude ve skutecnosti tak zaslepeny sam sebou a s takovym sebevedomim. Je to jen dalsi linka, kterou je treba drzet a prizivovat.

13 – ano to bylo hezke a asi taky jedine zajimave, to tam nebylo vic „pametihodnych“ udalosti? Vyplacat tolik penez za asi 3 denni vylet ( i se stabem) a pak mit v poradu jen asi 5 minut? Nesplnilo to cekavanai a nenatocilo se nic co by stalo za to? A starka mi prisla uz otravena jak ji treti den pripoinali, ze si to prala cely zivot (jako vylet do jakesi svatyne tam u nich-privesek na krk) a ona se k tomu furt musela vyjadrovat…

15
rea
Reagovat

Anka mi bude chybět…i ta bojovná starká :-)

Přidat komentář