Panáček v reality show

Bučkovci – slnko, seno dedina (21.1.): rodinka objavila sushi

21. Leden 2013 | napsal(a): | reality show: Bučkovci: Slnko, seno, dedina

[singlepic id=5769 w=420]

SLEDOVANOSŤ:Bučkovci valcujú. Sledovanosť navýšili na 8,1% a podiel takmer 28% a boli jasným lídrom trhu!“

Anička Bučková sa priznala, že sa takmer chcela zabiť kvôli manželovi. Neuniesla potupu, keď jej manžel dal prednosť inej žene a podviedol ju. V Sihle si ďalej (ne)pochutia na sushi. Otec Jano musí naďalej chudnúť. Bude sa objednávať aj krava, ktorá však robí problémy, dvakrát sa vrátila k pôvodnému majiteľovi. Vo vnútri článku nájdete upútavku.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Bučkovci: Slnko, seno, dedina

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
Kapi
Reagovat

Neni to zadny zazrak, ale jako vyplne nez bude neco s novou plnou silou ( a obnovenym a obcerstvenym konceptem) se to da.
nejzajimavejsi je asi ta linka o zdravi matky a tatky. Kdyz se zacinaji hadat, tak je to divne umele, protoze mamka se bude hadat o kde co, takze to ztraci trochu udernost.

Celkove, vcetne priserne vykonstrouvanych Expertu – chce to novy napad a nove uchopeni techto show- tohle uz je okoukane.

Přidat komentář