Panáček v reality show

Bučkovci – slnko, seno, dedina (15.4.): Atmosféra hustne, Jano dostane na obed pomyje!

15. Duben 2013 | napsal(a): | reality show: Bučkovci: Slnko, seno, dedina

[singlepic id=5769 w=420]
Tato Jano a mama Anka si doprajú romantiku, tentokrát pri sviečkach. Klárka s Janom vykopali vojnovú sekeru, ich vzťah sa z dielu na diel stupňuje, dnes si skočia do vlasov niekoľkokrát. Jana neznesie už ani Tomášova priateľka Eva, ktorá mu na obed naservíruje pomyje! No a starká sa pochytí s vnúčencami nepáči sa jej papuľovanie. Pracovitá Anka chce nastoliť v rodine poriadky! Zábava s Bučkovcami pokračuje už dnes 21:30 na Jojke.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Bučkovci: Slnko, seno, dedina

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
1
Elko
Reagovat

Upútavku som dnes nevedel pridať do článku (nějak to blbne), ale ak si kliknete na joj.sk a preklikáte sa tou veľkou šípkou na čas 21:30, tak si ju viete pustiť… záverečná bodka tentokrát patrí Jankovi :-)

2
galadriel
Reagovat

No…prechod od ženskej fashion šouky „Nákupné maniačky“ na Bučkovcov mi asi spôsobí psychickú ujmu, ale asi to risknem :))

3
Elko
Reagovat

2 Galadriel: ale Anka by sa mohla prihlásiť do šouky „Nákupné maniačky“ po minulom týždni má slušné skúsenosti ;-)

4
galadriel
Reagovat

Nie je nad to, keď deti riešia intímny život svojich rodičov :D Klárka každopádne boduje vo veľkom u svokričky :)

5
Jana
Reagovat

Klárka jim sice udělala radost, ale přitom jim v jedné chvíli stihla říct, jak si jich vlastní děti vůbec neváží, jak se k nim blbě chovají … to udělalo rodičům myslím moc dobře …. ten Jožko má dvě děti ????

6
rea
Reagovat

Dřív mi mamka Anka lezla svým ječením na nervy, teď si myslím, že je to až moc hodná upracovaná ženská, která je na své syny bez zastání tatka Jana moc měkká. A koukám, že Jožko začíná chytat bučkovské manýry, být Klárkou, beru nohy na ramena dřív, než tam Jožko bude chtít zůstat, když jsou teď serebrity :-). Vrchol Jankova buranství je to, že kouká na Kláru, jak pár měsíců po porodu rozbíjí krumpáčem led – ty 4 kopy, se kterými jí pomohl před kamerou jasně ukázaly, že páru by na to kopání měl. A ten jeho komentář, že na vesnici se ženy víc napracujou….dost by mi udělalo radost, kdyby se zamiloval do nějaké generálky, která by ho donutila pracovat – to už by byla asi dost velká utopie :-). Bučkovci mě baví, ale ty jejich ženský lituju – aspoň že ta Klára jim to dává teď sežrat, jenže ta odjede a Anka se ztrhá. A starků trefí šlak :-)

7
Amálie
Reagovat

Taky se mi líbilo jak tam ten led jen lítal když kopal Jano, teda sílu má. Ale zabodoval když svážel na tom udělátku to seno. Atentát na krávy, ztracenej mobil, to nebylo hraný, to fakt díky Janovi vyšlo super. Blbej jak dlabaný necky ale myslí si, že je serebrita. Anka má ty kluky blbě vychovaný, snad jedinej Jožko je lepší a to asi jenom proto, protože včas odešel. A docela bych měla o starku strach, dyť ona celá zrudne když se rozčílí, aby to s ní neseklo. Ta to evidetně nehraje.

8
Mikes1
Reagovat

Mně se Anka líbila vždycky, divím se, že jí z těch jejích mužských už dávno nekleplo.
Jo, a ta Klárka … ona už porodila nebo ještě ne, nějak jsem to z těch záběrů nedokázal rozeznat.

9
galadriel
Reagovat

8- už je detná a dokonca aj vydatá.

10
lahny
Reagovat

Nějak mi uniká z čeho vlastně mají peníze.Ani jeden kluk nedělá a ani se nesnaží dělat na farmě (každou chvíli si to vyčítají, kdo něco udělal a kdo ne).Zrovna tak jsem nepochopil kde měla Klára miminko, když si ho přivezla až po několika dnech na farmu (máma přece musí malého kojit).A pokud pro všechny vaří Anka, proč ji ostatní ženský nepomáhají?Tolik lidí, to musí být hrnců a práce kolem plotny….Zkrátka je tam plno nelogických věcí.

11
J.
Reagovat

No do práce chodí otec. Evka prý spí, nebo je na mejdanu. Nejstarší syn se ženou je jen na návštěvě /jinak je zvláštní, že vyčítají bratrovi jaký je otec a svého novorozence mají někde …./ no a Jano si
myslí, že pracuje dost. Tomáš myje auta.
Takže na skutečnou práci zbývá jen Anka.

12
XY2
Reagovat

Svého novorozence měli, podle řeči, u rodičů Kláry v Čechách a pokud jste sledovali, tak v tomto díle už tam byl s nima! Dokonce vozený v kočárku…proto se tam rozbíjel led, aby kočárek projel…

No a máma nemusí kojit, když nemá mlíko, jeden z případů, kdy prostě nekojí…

To, že vyčítají bráchovi jakej je otec, je sice něco, po čem je jim prdlajz, ale je to fakt, že ty děti nemaj ani pořádnýho tátu, ani mámu, takže díky za Anku…uřvaná je děsně, má to po mámě – starka řve na svůj věk obdivuhodně a sprostá je jako dlaždič…

Z čeho žijou čert ví, ale možná je živí mimo jiné i to natáčení, žijou pospolitě na jedné hromadě, tedy v jednom domě a tak náklady nebudou tak velké, jakoby měl každej svůj byt, jsou to vlastně 4 generace…

13
anja
Reagovat

z čeho žijou – no starka má důchod, starý Jano má nějaký malý plat – z těch dvou příjmů už se dá ledasco zalepit, jakože voda, energie na baráku úplně v pohodě…….. Anka produkuje mléko, parenicu, nějaká zvířata na maso taky prodá, základní potraviny mají svoje, že, takže se to ěnjak všecko dá dohromady a žijou, no

14
Jana
Reagovat

Na začátku říkaly, že pronajímají nějaké nemovitosti ( dů a byt mám pocit )a z toho že má Tomáš peníze, prej si a …. a že s tatinova platu platí energie a provoz domu … zbytek platí Anka …. miminko tam te´d s klárkou bylo, ale že si jej po třech dnech dovezli od Klárčiných rodičů , předtím tam s nimi nebylo, mě to přijde trošku zvláští, že miminko je ještě maličké a předtím tam s nima nebylo …. Klárka asi nekojí, by neštmprlkovala a nekouřila při kojení ne ?
No už se těším na dnešek co tam bude ….

15
T.M.
Reagovat

.

Přidat komentář