Panáček v reality show

Slavný Videostop se vratí v březnu 2011

6. Prosinec 2010 | napsal(a): | reality show: Nostalgická slza v oku

Věřím, že řada z čtenářů Panáčka v reality show si tento televizní pořad, který svoji největší slávu slavil koncem 80. letech minulého století a dokázal se udržet i několik let po revoluci, pamatuje. Konkrétně se Videostop vysílal od roku 1985 do roku 2002.

Ano, Videostop, populární filmově vědomostní soutěž se dle informací na serveru Digizone.cz již 4. března 2011 vrací na české obrazovky a to na TV Barrandov pod názvem Barrandovský videostop. Nebojte, v roli moderátora má být samozřejmě Jan Rosák.

Barrandovského videostopu bude natočeno zatím pouze 17 dílů a podle diváckého úspěchu se ukáže, zda se bude natáčet pokračování. Zajímalo by mě, zda tam budou firmy opět posílat celé své kolektivy, za odměnu :)

Německá OSTtalgie dorazila jak se zdá i k nám a v plné síle :)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Nostalgická slza v oku

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Jusuf
Reagovat

Nemuzu si pomoct, ale mne se to libi :) Takova pitomoucka nezavadna zabava, zavan nostalgie. Bude to IMO hodne uspesne.

Reagovat

Jusuf (1), tak co vím, tak TV Barrandov je zatím nejúspěšnější digitální tv i díky svým nostalgickým ohlížením v podobě starých filmů a seriálů. Videostop do jejich koncepce zapadá, ale nevím zda bude úspěšný. Už ke konci to ztrácelo dech. Když tam byly jen české filmy, bylo to ok, zařazením nových amerických si moc nepomohli.

3
fb
Reagovat

Urcite se kouknu, jsem zvedavej, vlastne se i doclea dost tesim :)

4
Eliška
Reagovat

Dobrý den,chtěla jsem se optat jetsli se jde do tohoto videostopu nějakým způsobem přihlásit.Pokud víte nějaké informace piště na elimmirka@seznam.cz Předem děkuji

Přidat komentář