Panáček v reality show

iDNES.cz: Vrací se soutěž Hry bez hranic. Ale bez Čechů

6. Únor 2007 | napsal(a): | reality show: Nostalgická slza v oku

Televizní soutěž Hry bez hranic, kdysi populární i u tuzemských diváků, se v létě vrátí na evropské obrazovky. Ovšem ne na české.

Nová verze Her bez hranic totiž podle Anny Freimanové z tiskového oddělení České televize není pro tuzemské diváky tak atraktivní, jako tomu bylo u dílů z první poloviny devadesátých let.

„Jedná se o hry, které pořádá jedna společnost na jednom místě. Čili žádné skotské, italské či karlovarské scenérie a podpora místních diváků, ale jedna scéna, kde se jen mění disciplíny a fandí kompars,“ vysvětluje Freimanová. pokračování článku na iDNES.cz

související odkazy

úvodní znělka Her bez hranic / youtube.com

BTW: Hry bez hranic, soutěžní legenda v časech porevolučních. Zavzpomínejte na ni s námi v komentářích pod tímto článkem.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Nostalgická slza v oku

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
Petr Novák
Reagovat

Česká televize bude během letních prázdnin po několika letech znovu reprízovat původní Hry!

Reagovat

Petr Novák, díky za doplňující info, otázkou je, zda to bude mít ještě ten náboj jako když to dávali živě. A pro mě každé podobné nostalgické ohlédnutí do dětství dopadlo špatně. Nikdy ten pořad již nebyl tak dobrý, jako když jsem to sledoval jako děcko :))

3
Pavouk
Reagovat

Docela škoda, že se autoři nevrátili ke starému formátu… Hry bez hranic byly něčím úžasným, jako děcko jsem je zbožňoval, věřím, že by mě bavily i teď… :)

4
Veroník
Reagovat

myslim že už to jednou reprízovali(někdy v létě protože vim že byly prázdniny a já každej den běhala v poledne domu abych je stihla) a taky se na to moooc těšim i teď

5
Petr Novák
Reagovat

Aktuální info:
Je nám líto, ale plánované vysílání těchto repríz bylo bohužel odloženo, neboť se vysíláním nevešlo do letního vysílacího schematu. Pokud nalezne programová skladby vhodný vysílací čas, budeme včas avízovat.
Omlouváme se a hezký den

Jitka Jelínková
redaktor

6
Kovar
Reagovat

Bude se někdy v brzké době vysílat repríza tohoto skvělého pořadu?

7
Kovar
Reagovat

bude se někdy v brzké době vysílat repríza tohoto skvělého pořadu?

8
Gurthfin
Reagovat

Na Hrach bez hranic som tiez vyrastal, a tento program som miloval. Dufam, ze takyto projekt bude pokracovat aj v spolupraci s Ceskom a Slovenskom.

9
juta
Reagovat

V létě 2010 v dopoledních hodinách se reprízují Hry bez hranic

10
verča
Reagovat

Hry bez hranic jsou perfektní,jen mě mrzí že se ta soutěž už nekoná,tak jak byla dřív.Vymýšleji ruzné soutěže ale nic tak vtipného a napínavého jsem už nikdy potom neviděla

Přidat komentář