Panáček v reality show

10 stupňů ke zlaté, Vtipnější vyhrává – pojede TV Nova v retro stylu?

16. Duben 2009 | napsal(a): | reality show: Nostalgická slza v oku

Na Nově se v dohledné době možná budou dít věci! Podle mých informací si CET 21 (což je držitel práv na vysílání všech těch Nova stanic a nově i MTV) zaregistrovala ochranné známky 10 stupňů ke zlaté a Vtipnější vyhrává, což jsou populární pořady z dob socialismu. K ochranným známkám si „Nova“ zaregistrovala minimálně doménu www.vtipnejsivyhrava.cz

Se soutěžníma pořadama to na Nově v současné době není nikterak slavné – že by po Risku, Riskuj, Milionáři, Padáku a dalších vesměs zahraničních pořadech Nova vsadila na osvědčenou komunistickou klasiku? Vždyť pořady Deset stupňů ke zlaté, Vtipnější vyhrává nebo třeba Šest ran do klobouku kdysi hltaly statisíce televizních diváků!

Registrace ochranných známek může také souviset s připravovaným spuštěním kanálu MTV, který bude mít v ČR na starosti právě CET 21. Je tak možné, že české teenagery místo Xzibita a vytuněných kár budou bavit soutěžící šplhající těch 10 stupňů ke zlaté?

Petr

Půl hodiny jsem přemýšlel, co sem napsat a pak jsem si uvědomil, že na Panáčka píšu tak zřídka, že je to celkem jedno.

Nostalgická slza v oku

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
Reagovat

Tak to vůbec netuším co od toho mám čekat, a upřímě bojím se.

2
Hooper
Reagovat

Tak vybalit 10 stupňů ke zlaté a 6 ran do klobouku na patnáctiletý holky by bylo nemálo LOL a Nova/CET 21 by si u mne získala naprosto nevýznamné a zanedbatelné plus.

3
Scalex
Reagovat

Patnáctiletý holky mají 24/7 puštěné Óčko, ty si jinou stanici pustěj jen omylem, když při křepčení na šlápnou na ovladač.

4
Petr Novák
Reagovat

Že by chystali návrat pořadu a zrovna na MTV? To pochybuju… maximálně jako nějakou obdobu Tenkrát na východě nebo jinýho retrovečera, apod.

Anebo je možný, že je registrovali „jen tak“. Mají zaregistrovanou spoustu známek, pro které jsem zatím neznamenal jakékoliv využití. :) Uvidíme tak za půl roku.

5
Maya
Reagovat

Spíš to Nova opráší a hodí na hlavní kanál, Prima kdysi taky vysílala 10x odpověz s Přemkem Podlahou, nebo jak se to jmenovalo, a lidi to hltali. A byla to coververze komunistického pořadu, možná že to je i to Deset stupňů ke zlaté, nevím. Navíc tyhle pořady vyjdou hodně levně.

6
Zack
Reagovat

No Nova připravuje i Superstar 4 společně s Markízou.

7
Petr Novák
Reagovat

Zack: Teď mi přišla tiskovka… dneska budu slušnej a jen napíšu, že mě to nezajímá.

8
Zack
Reagovat

Copak, to tě tak naštvalo? Já čekal spíše asi Talent nebo X Factor.

9
Petr Novák
Reagovat

Ne naštvalo, jen mě prostě pátá řada víceméně stejné pěvecké soutěže už prostě nezajímá. Je to pořád na stejný brdo – a je jedno jestli se to liší tím, že můžou zpívat i důchodci anebo bude společná česko-slovenská soutěž (BTW vzpomeňte si, kolik bylo v ČHS Slováků).

Prostě už je to stereotyp… já jsem čekal Česko má talent, zdálo se mi to jako logický krok a logický vývoj těhlech pořadů.

Ale asi si musíme ještě počkat…

Přidat komentář