Panáček v reality show

Nevzdávej to! 22.díl: Prodavač sáčků do vysavačů

2. Červen 2010 | napsal(a): | reality show: Nevzdávej to

V dnešním díle se setkáme snad s nejkurióznějšími uchazeči a také asi s nejkurióznější profesí. Na první pohled by se mohlo zdát, že pozice asistenta prodeje nepřinese nic zajímavého, ale náš asistent bude prodávat sáčky do luxů. Zkoušeli jste si někdy koupit sáček do vysavače? Jistě asi víte, že to je opravdová věda. Na stojanech visí desítky sáčků, ale který vybrat? A právě to by měl umět náš kandidát. Poradit zákazníkům, který sáček si koupit.


Na pozici asistenta prodeje se přihlásili dva kandidáti: pětapadesátiletý rocker Pavel a čtyřiadvacetiletá maminka Lenka. Pavel svůj život zasvětil muzice, hraje v kapele Kramersias a jeho písničky se dokonce umísťují na předních příčkách západočeské hitparády. Nyní se rozhodl, že se na stará kolena zajistí. Rocková muzika sice určitě zůstane jeho doživotní láskou, ale je třeba také myslet na zadní kolečka. Skoro by se dalo říct, že se do prodeje pytlíků zamiloval. Jeho vizí je, že si do budoucna zařídí vlastní krámek se sáčky do vysavačů. Lenka je mladá maminka, která se stará o šestiletého syna Vašíka. Po mateřské se živí různými krátkodobými brigádami, nyní, když její syn Vašík již odrostl, hledá něco stálejšího, aby se mohla o syna postarat. A tak odpověděla na inzerát Vrouteckých papíren, které nabídly pozici asistenta prodeje sáčků do vysavačů.


Kdo z obou kandidátů nakonec místo dostane a jak si poradí s originálními úkoly majitelky firmy paní Svěrákové? Kreativní a energický a především upovídaný pětapadesátiletý Pavel nebo klidnější a systematičtější čtyřiadvacetiletá Lenka?Uvidíte sami ve čtvrtek v 17:30 na ČT1.

videa ke shlédnutí

1.díl – Prodejce aut
2.díl – Pomocník v zahradnictví
3.díl – Ošetřovatel v Mořském světě
4.díl – Prodavač v lahůdkářství
5.díl – Švadlena
6.díl – Revizor
7.díl – Městský strážník
8.díl – Číšník
9.díl – Lektor v IQ parku
10.díl – Ošetřovatel v cirkusu
11.díl – Sestřička na veterině
12.díl – Chůva v prestižní agentuře
13.díl – Sklář
14.díl – Údržbář
15.díl – Zdobička perníku
16.díl – Průvodce na zámku
17.díl – Tiskař
18.díl – Plavčík-toboganista
19.díl – Pokojská
20.díl – Manažer v tiskárně
21.díl – Nehodová služba

Nevzdávej to

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!