Panáček v reality show

Nevzdávej to! 15.díl: Zdobička perníku

14. Duben 2010 | napsal(a): | reality show: Nevzdávej to

Pardubická firma JaJa hledá zdobičku perníku, stojí v dalším inzerátu na volnou pracovní pozici. Je to velmi specifická profese, jelikož na ni neexistuje žádný učňovský obor ani střední škola. Je důležité mít šikovné ruce, být kreativní, rychlá a přizpůsobivá.

O jedno volné pracovní místo se ucházejí dvě naprosto odlišné ženy – ta první je Adéla, mladá slečna, kterou baví kreslení, hra na kytaru i klavír, jízda na koni a taky ruční práce. Po prvním dnu v možném novém zaměstnání je trochu v rozpacích a má pocit, že všechny stanovené úkoly s perníkem a jeho zdobením nezvládne.

Druhou ženou je o 26 let starší Marta, vyučená prodavačka. Ve východních Čechách je velkým problémem sehnat práci, a s tím se také Marta už velmi dlouhou dobu potýká. Toto zaměstnání by ji bavilo, ale neví, zda-li bude stačit mladému kolektivu a jeho tempu.

Paní majitelka je velmi přísná, jejich perníky mají dlouholetou rodinnou tradici a u nás i ve světě vysoký kredit, o který samozřejmě nechce přijít.

Jak si obě dámy poradí se zdobením podle předlohy, tvarováním marcipánu, prodejem perníku nebo malováním na marcipán dle vlastní fantazie? To se dozvíme v dalším dílu pořadu Nevzdávej to ve čtvrtek v 17:30 na ČT1.

videa ke shlédnutí

1.díl – Prodejce aut
2.díl – Pomocník v zahradnictví
3.díl – Ošetřovatel v Mořském světě
4.díl – Prodavač v lahůdkářství
5.díl – Švadlena
6.díl – Revizor
7.díl – Městský strážník
8.díl – Číšník
9.díl – Lektor v IQ parku
10.díl – Ošetřovatel v cirkusu
11.díl – Sestřička na veterině
12.díl – Chůva v prestižní agentuře
13.díl – Sklář
14.díl – Údržbář
15.díl – Zdobička perníku

Nevzdávej to

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!