Panáček v reality show

Dnes startuje Survivor Kaôh Rōng

17. Únor 2016 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

survivor-kaoh-rong
Právě dnes na americké televizi CBS začíná 32.řada populární trosečnícké reality show Survivor (Kdo přežije), která se bude opět odehrávat v Kambodži na ostrově Koh Rong. Osmnáct zbrusu nový trosečníků bude zpočátku rozděleno do 3 kmenů podle toho, jestli je jejich předností krása, inteligence nebo svaly. Stejný princip byl použit už ve 28.řadě Survivor Cagayan, proto nese i tento ročník totožný podtitul: Brawn vs. Brains vs. Beauty

Novinkou bude opět další úprava funkce skryté imunity. Pokud trosečník najde jen jeden skrytý talisman, může ho použít na Kmenové radě jako obvykle před přečtením odevzdaných hlasů. Pokud se mu ale povede najít ještě jeden talisman a obě části tak spojit do jednoho většího talismanu, získá tím superschopnosti. Imunita se pak dá využít až po přečtení všech hlasů a hráč se tak zachrání před jistým vyloučením. Obě části talismanu by měly dokonce mít tvar symbolu jin a jang.

Zajímavostí této řady také je, že byla natočena ještě před natočením řady Survivor Kambodža, ale televize se rozhodla je ve vysílání prohodit a nejdříve uvést Kambodžu. Správně by tak Survivor Kaoh Rong měla mít pořadové číslo 31.

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!