Panáček v reality show

Survivor Cagayan: představení všech soutěžících (video)

23. Leden 2014 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

[singlepic id=8328 w=615]

Na start 28.sezóny Survivora si ještě musíme měsíc počkat (premiéra bude až po olympiádě, konkrétně ve středu 26.února), včera ale americká televize CBS představila veřejnosti všech 18 soutěžících. Není mezi nimi nikdo z předchozích hráčů, jsou to samé nové tváře. Hlavní novinkou tentokrát bude, že se soutěžící rozdělí do tří kmenů podle toho, jestli je jejich předností spíše fyzická síla, nadprůměrná inteligence, nebo krása. Odtud také podtitul pro tuto sezónu: Survivor Cagayan: Brawn vs. Brains vs. Beauty.

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
John Fortytwo
Reagovat

Tak první můj dojem je, že se casting hodně povedl :)

2
fx
Reagovat

Jj, cast vypadá dobře… Ale po Blood vs. Water to působí jako hodně nezajímavý a neoriginální twist. Předchozí řada byla imho to nejlepší od Micronesie (po několika letech jsem byl do Survivoru zase pořádně zažraný)… Ale tak uvidíme… Rozhodně budu koukat… :-)

3
Prochor
Reagovat

American survivor po 8 hvězdné řadě stanovil díky Boston Robovi jedinou skutečnou zásadu sociálních soutěží: Cokoliv může udělat v rámci pravidel udělat soupeř tobě máš právo udělat jemu. Z tohohle hlediska byla směšná otázka štábu ve vile VV4 jestli je dovolené se domlouvat na palcování soupeřů (Russel Hantz nebo Boston Rob by smíchem spadli ze židle). Dodnes v U.S.A. vznikla řada studií na téma – je survivor ještě hra nebo už život ? Ale 1.000.00 USD mluví jasnou řečí.

Reagovat

@Prochor: No jako vylučování ve VV bylo celé k smíchu „hrajete o pět mega, hrajte do háje“ a jedním dechem dodali „rozhodujte srdíčkem, běda vám jak budete taktizovat, to pak přijde trest“ to podle mě vždycky takový formát může jedině zabít když ti to nedovoluje taktizovat a nějak se dostávat k cíli. Stejně nakonec vylučují diváci přes SMS a ti můžou ocenit i tu taktiku. Mohli by víc povolit uzdu, aby mohli si schovávat věci, vzít někomu ěnco a hodit mu to přes střechu pryč. To by byla ta sranda. Nicméně tihle VV byli zabití více věcma zákazem taktiky.
Ale jinak se možná zase po dlouhé době na Survivor podívám. Minule mě už ten twist odrazoval (plus návrat RI) tentokrát konečně samí noví lidi i rozdělení o kterém jsme vždy snil. Tak uvidíme čím to zase pokazí ;-)

Přidat komentář