Panáček v reality show

Dnes startuje Survivor Kambodža: Druhá šance

23. Září 2015 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

[singlepic id=11218 w=560]
Právě dnes na americké televizi CBS začíná 31.řada populární trosečnícké reality show Survivor (Kdo přežije). Jak už podtitul napovídá, druhou šanci v ní získá někdo ze starých známých z minulých ročníků. Tentokrát ale produkce finální volbu hráčů ponechala čistě na fanoušcích. Ještě v průběhu vysílání předchozí řady (Survivor:WOrlds Apart) produkce umístila na internet seznam 32 hráčů, kteří měli zájem zúčastnit se podruhé (podmínkou ovšem byklo, že se nesmělo jednat o hráče, který už zvítězil) a fanoušci mohli hlasovat pro 20 hráčů. Jména trosečníků s největším počtem hlasů vyhlásil moderátor Jeff Probst v průběhu živě vysílané finálové epizody. A koho tedy tentokrát uvidíme?

Z úplně první řady Borneo to bude Kelly, z Austrálie Jeff a Kimmi, z Perlových ostrovů Andrew, z Panamy Terry, z Číny Pei-Gee, z Tocantins Stephen, ze Samoy Monica, z Filipín Abi-Maria, ze Survivor: Blood vs.Water Ciera a Vytas, ze Survivor: Cagayan Kass, Spencer, Tasha a Woo, ze San Juan del Sur Keith, Jeremy a Kelley a z poslední řady Survivor: Worlds Apart Joe a Shirin.
A když je řeč o Survivor: Worlds Apart, tak z něj měl podle hlasování fanoušků postoupit i Mike Holloway, ale protože ten se mezitím stal vítězem, tak místo něho do užšího výběru postoupil náhradník.

Zajímavostí je, že hned v první epizodě uvidíme, jak se trosečníci vylodí přesně tak, jak začínala úplně první epizoda Survivor:Borneo. Stejně tak první soutěž o imunitu bude stejná jako v Borneu, kde se s tímto úkolem potrápila Kelly. A podobně se i v dalších dílech objeví soutěže, které si trosečníci budou dobře pamatovat z minulosti, dostanou tak druhou šanci napravit svou reputaci.

Nový twist je tentokrát spojen i se skrytou imunitou. Talisman bude mít pokaždé jinou podobu, některé talismany budou honosně zdobené, jiné zase budou vypadat, jako by je vytvořilo pětileté dítě. Hráči si tak nemůžou být jisti, jestli mají v rukou pravý talisman nebo jen napodobeninu. Nápovědu ke skryté imunitě sice mohou trosečníci najít v táboře, ale samotná skrytá imunita bude schovaná na místě, kde se budou konat soutěže. Bude tak záležet na obratnosti hráče, jak nepozorovaně vyzvedne skrytou imunitu před zraky ostatních trosečníků, kteří se budou soustředit na probíhající soutěž.

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
1
Michal V.
Reagovat

No super..nerikam, ze se divam na kazdou serii, ale tahle ma koukam par mych oblibenych hracu, takze asi budu sledovat.

2
ter
Reagovat

Tak na tohle se fakt těším, protože jsem shodou okolností na jaře trávila část dovči hned na vedlejší pláži v době, kdy se tahle řada Survivora točila. Jen pro představu – necelej kilometr od „divočiny“ je turistický letovisko plný barů a batůžkářů. Takže jsem hodně zvědavá, jak nám budou Amíci servírovat panenskou, nedotčenou a nebezpečnou přírodu :))

3
fb
Reagovat

Kimmi z druhy rady bych fakt necekal, zdalipak zacala jist maso a umyvat se :)) Osttzani hraci dobry, ale pulka z ncih mi nic nerika (nesleodval jsem tak 10 poslednich rad poradne). :)

4
fx
Reagovat

Skuteně se těším jen na Pei-Gee a Cieru, zbytek nemastný neslaný mix. Nemají taky pořádně z čeho vybírat. Posledních deset řad jsou to samé modelky, hráči fotbalu atp., místo aby vybírali co nejlepší hráče. Takže další all-star ve stylu Fans vs. Favorites I se už nedočkáme. Ale koukat se budu, viděl jsem zatím všechny řady a pořád je to hodně zábavné.

5
Michaela
Reagovat

Tak kdo už viděl?

Docela překvapivý první vyřazený …

Celkově mi je trochu bližší a sympatičtější kmen Bayon (Joe, Ciera, Tasha, Kass, Keith …) a přijde mi, že i více šlapají jako tým … Ta Keo se rozdělil hned v první sekundě a těch sympaťáků tam mám – (měla) – trochu méně (Vytas, Spencer, Shirin a Kelley), no uvidíme, jak budou pokračovat.

Hlavně už teď bych chtěla vidět další díl a ne čekat týden! :D

6
cricrulka
Reagovat

trvalo asi pet vterin nez mi zase Shirin zacala lezt na nervy….celkove me devcata nijak neoslovuji krome Ciery a Kat, ale vyber kluku se mi zda nabuseny a uz jsem zvedava jak to zacne vrit. Prvni vyrazeny zamrzel, ale bylo to jasne od pulky epizody, ze si kope vlastni hrob :)

7
Michaela
Reagovat

Náhodou, já myslím, že to Shirin zahrála dobře, první vyřazený je hodně i její práce! :D I když mě také zamrzel … Ale ten jejich kmen je trochu slabší, alespoň tak to na mě po první epizodě působilo.

cricrulka – Máš pravdu, chlapi jsou hodně silní. Budu hodně překvapená, když tuto sezónu vyhraje žena, musela by to být hodně, hodně dobrá hráčka! :D

8
VojtaP
Reagovat

Za mě první díl hodně dobrý, rozjelo se to fakt povedeně. S vyřazeným souhlasím, už v předchozí řadě mi byl nesympatický. Zatím fandím Tashe, Spencerovi, Cieře, Peigh-Gee a Joeovi. Jsem také zvědavý, jak bude hrát Shirin, i když je trochu otravná. Staří „brains“ se asi dohromady nedají, Kass si to u nich minule dost pohnojila, podle mě Kass poletí v jedné z nejbližších kmenovkách.

Přidat komentář