Panáček v reality show

Nákupné maniačky (9.3. – 13.3.): Pánské v dámském

9. Březen 2015 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2015

[singlepic id=10917 w=615]

Spoléhat, že na TV Joj má vysílání zavedený řád a pořádek je nesmysl. Neustálé změny však pravidelného diváka nezaskočí. Střídání premiérových týdnů s reprízovanými jim dlouho nevydrželo, zřejmě poklesla sledovanost a ta je vždy na prvním místě, takže tu máme nové Nákupné maniačky, porotkyni Zuzanu Kanisovou a její zadání – pánské v dámském. Alespoň jeden kousek ve výsledném modelu musí pocházet z pánské kolekce. Pozor, nejde o styl, ale o vyloženě vhodně zakombinovaný pánský kus oděvu do dámského outfitu.
Nákupné maniačky sledujte denně od 15.20 na TV JOJ, v nočních hodinách na WAU, nebo po 18h od premiéry z archivu.

Pondělí – Lucia (37)

[singlepic id=10918 w=615]
Body: 21

Úterý – Katka (33)

[singlepic id=10920 w=615]

Body: 19

Středa – Ivana (22)

[singlepic id=10923 w=615]

Body: 22

Čtvrtek – Romana (21)

[singlepic id=10924 w=615]

Body: 16

Finále

Cena stylisty tento týden zůstala bez majitelky.

[singlepic id=10925 w=615]

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2015

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
Reagovat

Dnešní nakupující byla na pořádnou ránu, její poradkyně měla mít svatozář, nebo ji poslat „někam“ a odejít středem. Už dlouho tam tak arogantní husa nebyla.

2
Slámka
Reagovat

Otřesná žena – nestojí za komentář.
Palec nahoru její poradkyni.

3
mk.sk
Reagovat

to tricko vcera som nepochopila, myslim, ze poradie relevantne

Reagovat

@mk.sk: Tak mně se nejvíc líbil čtvrtek a s výhradami středa. Krásná sukně, blbé triko a doplňky. I stylistka naznačila, že Romana byla nej, jen doplatila na bodování.

5
Slámka
Reagovat

Průměrný týden, téma nezajímavé, děvčata v běžném oděvu nepřekvapila. Nejvíce se mi líbila středeční sukně a doplňky, tričko nepasovalo a bundička sice fajn, ale víc by se hodilo sáčko.
Stylistka Zuzana je krajně, krajně! nesympatická, neposlouchatelný hlas. A ještě to kategorické vyhlašování – toto áno, toto nie -, proč? Každá maniačka je originál a třeba jí sluší to, co se stylistce nelíbí. Podle těch pokynů bychom byly všechny stejné.

Přidat komentář