Panáček v reality show

Nákupné maniačky (10.11. – 14.11.): Vše se třpytí!

10. Listopad 2014 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2015

[singlepic id=10733 w=615]

Nákupné maniačky se nedávno v rámci popradského týdne měly obléci na téma – Zlaté děvče. Marián se těšil na úžasné modely, ale soutěžící úkol totálně nezvládly a zklamaný stylista Marián Hornyak vkládá naději do nové čtveřice. Staré zadání v novém kabátě – Vše se třpytí! Bude stylista konečně spokojený? Sledujte Nákupné maniačky, dozvíte se víc.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2015

Diskuze k článku

Počet komentářů: 26
1
Eva
Reagovat

Co mohlo být tak složitého na tom koupit si obyčejnou listovou kabelku? Musela se z toho tak trapně vylhávat? A taky šaty převázané punčochou jsou jednoznačně trapné. Nehledě na to, že jí ty šaty ani po převázání vůbec neseděly. První den považuju za naprostý debakl.

2
Monika
Reagovat

Absence kabelky byl pruser a tu trapnou vymluvu tez neberu. Nechapu ani proc si maniacka kupuje tak drahe saty, kdyz s nimi neni sama spokojena a vi, ze ji nesedi. Nelibily se mi ani ty boty, vzdyt mely uplne jinej odstin nez byl na satech a dost se to spolu tlouklo. Za me to dnesni maniacka vubec nezvladla, skoro nic nenakoupila a dala bych ji tak jeden az dva body.

Reagovat

@Eva: @Monika: Absolutní souhlas. Lehce nabyla, lehce vyhodila 250 za nepadnoucí šaty plus kýčovité boty. Kdyby se měly oblíkat za svoje, to by vypadalo jinak.

4
Monika
Reagovat

Dnesni maniacka mi vyrazila dech, tomu rikam modni halucinace, neco tak priserneho tam snad jeste nebylo, to je za 0 bodu u me. Preplacane, zlate se stribrnem dohromady, ta sukne byla na ni otresna, to myslel stylista vazne? Vzdyt ji tahala kilometr za sebou, zametala tim ulici, vypadala v ni jako selka se svoji silnejsi postavou, to nebyl vubec kousek pro ni. Uff, jsem se z te hruzy jeste nevzpamatovala:-)))

Reagovat

@Monika: Úlet maniačky, hodnocení stylisty i kolegyň, vypadá to, že byli všichni sjetí. Ani jako téma – halloweenský kostým, by to nemělo šanci na úspěch. Pondělí i úterý = utracené peníze bez rozmyslu, bez pozdějšího využití.

6
Slámka
Reagovat

Adriena a Marie – vysoké hodnocení od kolegyň i Mariana. ??? Marie fakt vypadala jako selka, sukně jí rozhodně na kráse nepřidala. Ale kšiltovka jí slušela moc, zvlášť na drdolu. Celkově obě – vyhozené prachy.

7
Monika
Reagovat

No teda ta dnesni maniacka mela ranu, jsem se celou dobu behem poradu rechtala, co tam vyvadi. Ja si myslela, ze po vcerejsi katastrofe nic horsiho uz neprijde, no a ono jo. Tenhle outfit asi povazuji za nejvetsi maskaru v cele historii maniacek, vsechno zle. Proc si spekata baba vubec zkousi veci, ktere ji vubec nemuzou sedet? To s tema sortkama myslela vazne, ze si je brala do kabinky? Nebo ty stribrne saty, ktere zkousela, vzdyt v nich vypadala jako kombajn s vyvalenym pupkem. Nohy jako dva tluste sloupy, hlavne, ze si koupi minisaty:-))) No pekne se Tanicka jako poradkyne osvedcila:-))))
Satnik mela bohaty, ale k cemu ji je, vzdyt ve vsem vypada zle. Je to k nevire, tak mlada baba a tak vyzrana. Doporucila bych ji nejdriv poradnou dietu s dostatkem pohybu a pak si kupovat tak drahe a pekne kousky. Takhle je to zbytecne vyhazovani penez. At se mrkne na tu krasnou a stihlou divku z pondeli pro inspiraci, jo to by se oblikalo…
Uz mi take dost zacina vadit, ze se az prilis opakuji baby z predchozich dilu, jednou maniacka a podruhe poradkyne.

8
Andrea
Reagovat

Chichi, v tomto týdnu mě hlavně baví Marián. Pěkně se rozjel.

9
Andrea
Reagovat

U Márie ta kombinace stříbro a zlato vůbec nefunguje. Na první i na další pohled. A ta bílá mikina, kdyby byla aspoň černá..ale stejně je to ujeté. Moc nerozumím, proč se to Mariánovi líbilo. Teď ještě kouknu na tu středeční maniačku, už se těším.

10
Monika
Reagovat

Jeste takova drobnost k dnesnimu dni. Na FB jsou vetsinou negativni komentare, tak se do toho vlozila moudra sestra Tanicka a vsechny pourazela. Komu se to nelibi, ten bud zavidi nebo tomu nerozumi, dnesni maniacka se dokonce nechala pry inspirovat na dnech mody, hahaha.

11
ala
Reagovat

sa divim ake rozne mozu byt pohlady a nazory :)

asi preto ulice vyzeraju ako vyzeraju :))

12
Ajda
Reagovat

Přiznám se, že jsem ten šílený včerejší outfit ve finále vnímala jen okrajově, nevěřícně jsem zírala na její stehniska a žasla nad odvahou je ukazovat.
V Popradě se ligotaly málo, ale tady čeho je moc…

13
Eva
Reagovat

Taky jsem si myslela, že to příšerné úterý už nic nepřebije, ale ono se to povedlo. Jsou tam zřejmě sjetí úplně všichni. Nějakou dobu se ten pořad snažil budit dojem, že by měl diváka poučit o tom, jak na oblékání. Tak z téhle mizérie si snad nikdo příklad nevezme.

14
Slámka
Reagovat

Katarína – celá Marfuša. Vypadala tak trochu jako medvědice. A ty červené lodičky, sice pěkné, ale absolutně se nehodící. No jo, když radí „já som Tánička“. Takže nepovedené. Ale šatník má pěkný, její výsledný outfit však šatníku neodpovídal. Další vyhozené prachy.

15
Monika
Reagovat

Vcera po te vlne kritiky na adresu Katariny se do toho vlozila nejprve stara znama Tanicka a zahy se pridala i samotna tvurkyne vcerejsi hruzy – Katarina, no a nutno dodat, ze premira sebevedomi damam opravdu nechybi. Katarina dle svych slov kazdy den vstava o hodinu drive, aby si pripravila zdrave jidlo a chodi petkrat tydne do posilovny, plus nezapomela pridat starou znamou pisnicku o zavisti a hlouposti diskuteru:-)))

16
Slámka
Reagovat

Když chodí Katarína 5x! týdně do posilovny a zdravě papká, tak proč nosí na sobě tolik zbytečných kil? Anebo tam teprve začala chodit?
No jo, všechny jí závidíme (co? postavu? nebo ten příšerný outfit?) a chytré být nemůžeme, všechnu chytrost pobrala ona se sestrou „Táničkou“.
Už jsem jen zvědavá na poslední maniačku, ta to snad dá. Marian ji celý týden chválí, mně se líbí, tak držím palec.

17
Monika
Reagovat

Tak katastrofa pokracovala i ve ctvrtecnim dile, co ta zenska hulila, ze si koupi sukni pro barbiny. Preci jen uz ji neni patnact, no a ten trapas to jen zavrsil. Ja si nedelam iluze, ze by takto nepodvadely i ostatni baby, ale takhle to provalit na kameru, je ostuda jako hrom, nechtela bych na jejim miste mit tak perne chvilky a takhle se ztrapnit pred narodem. A to vsechno jen kvuli blbe sukni, ktera na tom outfite byla jeste vubec nejhorsi:-))) Sakra, ja to nechapu, celou dobu fajn zenska s celkem dobrym vkusem a pak se oblece jako cukrova panenka, no hruza.

18
Monika
Reagovat

Tento tyden bych vyhru nedala ani jedne a cely obnos poslala na charitu, blizi se vanoce, hodila by se potrebnym. Ja zpetne zjistuji, ze jako nejmensi zlo bych volila asi pondelek.

19
ala
Reagovat

nechapem obliect sa ako “ by necakali “ .. miesto toho obliect sa naj …

no ale k takemu ich navadza stab … a oni sa dali nachytat ..
urobit zo seba blbe :)) .. miesto rozmyslania …

20
maruška
Reagovat

Prečo dávajú Katarinu s kýtami… dnes opäť??? Nemali dať dnes diel so štvrtou maniačkou?

21
Slámka
Reagovat

Vkládala jsem do čtvrté maniačky velké naděje, že uvidíme něco fakt „wau“, ale toto? Dobrý pro provazolezkyni. No katastrofa. A dovršila trapným podvodem. Takže fuj, nejlepší – i když s výhradami – byla pondělní maniačka.

22
Ajda
Reagovat

Místo reparátu propadák. Popradčanky sice nezvládly zadání, ale ve finále to bylo alespoň nositelné. Tento týden katastrofa jedna vedle druhé. S velkým sebezapřením označím za nejlepší pondělek, pak totální úlety. A čekám, že toto téma padne po čase znova.

23
Monika
Reagovat

@Ajda: No stylista byl vcelku spokojen, dle jeho slov to divky z tohoto tydne zvladly lepe nez Popradcanky:-)))))

24
Ajda
Reagovat

@Monika: Já pátek ještě neviděla, ale podle mě nezvládly a Marián asi snídal denně lysohlávky, to jeho průběžné nadšení nechápu.

25
Slámka
Reagovat

No to je docela nářez to hodnocení stylistou. I ten Marian zklamal. Pravda, ukázkové kousky, které by donesly změnu k lepšímu byly super, No vyhodnotit nejlepší Marii – to je teda mazec. Sukně, která je přespříliš dlouhá jí dodává 20 kg navíc na bocích a břiše a kšiltovka sama o sobě pěkná, (pro mladou kočku), ale k outfitu se nehodí. Takže další zabitý týden.
Dejte už nějakou pořádnou serii, prosím, ať netrpí naše estetické cítění. Díky

26
ala
Reagovat

siltovka pekna ???

jak neforemny kaktus .. devastujuci celu hlavu …

ad absurdum …

Přidat komentář