Panáček v reality show

Nákupné maniačky (29.9. – 3.10.): Zlaté děvče

2. Říjen 2014 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2015

[singlepic id=10304 w=615]

Nákupné maniačky budou tento týden hledat ten správný outfit v Popradě. Stylistou týdne je Marian Hornyak a jeho zadání zní: „Zlaté děvče“. Soutěžící musí dbát na to, aby výsledný model obsahoval ve větší míře metalické prvky. Barvy stříbra, zlata, kovů, to vše je přímo nutností. Jako doplněk bude nutné zvolit správný šperk, tím se dá hodně pokazit. Naopak příležitost, na kterou se oblékají, ta určena není, mají volný výběr.

Nákupné maniačky tohoto týdne

Milada (20) je kadeřnice, v současné době na mateřské dovolené.
Monika (26) vyučuje hru na kytaru a zpěv. Poznávací znamení – velká milovnice vintage stylu.
Michaela (24) působí jako animátorka v cestovním ruchu.
Michaela (25) je číšnice.

V pondělí nakupuje Milada

Celkově se dá její šatník, nákupy i výsledný model zhodnotit dvěma slovy – kýč a nevkus. Jako poradkyni měla sestru, děvče mlčenlivé, bez vkusu i vlastního názoru. Nakupovaly bez konkrétní představy, výsledek tomu odpovídá. Stylistovi docházela slova, soupeřky měly pocit, že téma nesplnila.
Body: 14

[singlepic id=10313 w=615]

[singlepic id=10314 w=615]

[singlepic id=10315 w=615]

Monika v akci

Monika svým pondělním outfitem a po prezentaci vlastního šatníku vypadala jako jasná nákupní maniačka, která to natře svým soupeřkám a divák bude jen nadšeně zírat. Opak byl pravdou. Jako poradkyni si zvolila jednu ze svých studentek. Dlouho nad vším váhala, bylo vidět, že přeci jen nemá konkrétní představu. Začala nákupem bot a pak se vše zadrhlo. Ve finále stresovala a kupovala vše pod tlakem času. Výsledný outfit byl zklamáním. O tom zda splnila zadání, by se dalo diskutovat. Rozhodně dominantní v jejím modelu nebyl kov, ale umělá kožešina.
Body: 22

[singlepic id=10322 w=615]

[singlepic id=10323 w=615]

[singlepic id=10324 w=615]

Michaela číslo jedna

Michaela předvedla nudný šatník a podobně dopadl i nákup. Celý základ v podstatě okopírovala od Moniky. Místo chlupů si pořídila koženkovou bundu a vynechala šperk na krk. Kabelka byla snad jediná k tématu, ale do outfitu nezapadala. Celkový model ve finále působil z mého pohledu až lehce vulgárním nádechem.
Body: 24

[singlepic id=10337 w=615]

[singlepic id=10338 w=615]

[singlepic id=10339 w=615]

Michaela číslo 2

Celý týden je jedna hrůza vedle druhé a ani čtvrtek to nezachránil. Michaela kdesi na internetu vyčetla, že lakovaný povrch je vlastně také barva kovu a toho se držela. Stříbrnou halenu zavrhla, nacpala se do nelichotivé modré košile, pupek zvýraznila lakovaným červeným páskem. Celý outfit zabila koženkovou bundou a kabelkou s leopardem. Míru nevkusu završila bižuterií.
Soupeřky chválily i haněly, ani jedna totiž zadané téma nepochopila. Po celém týdnu to vypadalo, že je zadání ani nezajímalo, hlavně si nakoupit to, co se mi líbí, vždyť kdy zase budou moci utratit čtyři stovky jen tak?!
Body: 11

[singlepic id=10371 w=615]

[singlepic id=10372 w=615]

[singlepic id=10373 w=615]

Rozhodne stylista o vítězce?

Marián celý týden jen žasnul nad nelogickým výběrem maniaček. Každou jednotlivě zkritizoval, tentokrát si to plně zasloužily. Cenu stylisty ani neudělil, žádná si ji nezasloužila. Také nezasáhl do konečného pořadí, nechal ho tak, jak se obodovaly vzájemně. Udělil historicky nejméně bodů. První tři nakupující získaly po dvou bodech, ta čtvrteční jen jeden jediný.
Miška číslo jedna je nadšená, to že okopírovala Moniku, si nepřipouští. Monika prohru nese těžce. Nechybí slzy. Snaží se být nad věcí, ale nejde jí to. Neustále vytahuje okopírování jejího modelu a lituje, že tak vysoce Michaelu obodovala. Na konci připustí, že minimálně výběrem kabelky Michaela jediná trefila téma a první je zaslouženě.

[singlepic id=10374 w=615]

[singlepic id=10375 w=615]

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2015

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
1
Slámka
Reagovat

Miládka zadání vůbec nepochopila. Šatník „trblietavý“, ale nákup? Líbily se mi botičky a kabelka, ale k úplně jiné příležitosti. Kabát jí neseděl, fest přes prsa a vůbec ne pro tak mladou dívčinu. Tričko pro starší dámu a opasek? Úplně mimo. Škoda, je to pěkná mladá žena.

2
Monika
Reagovat

Miladka toho nepochopila vic. Treba, ze si ma na nakup vzit poradkyni a ne vesak na tasky:-)))

3
Slámka
Reagovat

Bože, Monika mě zklamala. Tak nádherný šatník, proč se nedržela svého stylu? Takto vypadá jako každá jiná, obyčejně. Nic vyjímečného. I tak jí držím palce, velmi příjemná žena.
Milada nemá žádný svůj názor, na všechno se ptá – „čo na to povieš?“ a pak souhlasí s úsudkem druhé maniačky. Já vidím ostatní 3 dívky daleko za Monikou, škoda, že to Monča nepředvedla.

Reagovat

@Slámka: Tak, tak. Taky jsem byla zklamaná, výsledek – kopie své poradkyně.

5
maruška
Reagovat

Zdravím všetky maniačky :-) po dlhom čase som si pozrela zopár dielov zo septembra v archíve tv joj. Ku včerajšej Monike som našla na webe:
http://eggfashion.blogspot.sk/

http://www.aktuality.sk/clanok/223304/video-porota-superstar-posunula-dalej-kopiu-lady-gaga-a-priznala-sme-idioti/

http://www.topky.sk/gl/97620/302334/Zazrivy-nasiel-osudovu-lasku–Toto-je-ona–Ma-o-13-rokov-menej-

Štýl má pekný, aj keď nie som fan vintage štýle, ale včera svojím výberom padla do šedého priemeru.

6
Slámka
Reagovat

Ahoj děvčata, dnes jsem zkoukla maniačky na JOJce a další hrůza. Dívky evidentně neposlouchaly zadání Maroška. Opět kov jen jako doplněk. A téměř shodné oblečení jako včera. Jsem zvědavá jak se obleče ta zítřejší.
Vadí mi roztažení pořadu na další díl, kdy vidíme to, co jsme viděly (předpokládám, že muži nekoukají) a zhodnocení. To je škoda peněz, ne JOJko?

7
Monika
Reagovat

Monika je hodne sympaticka, ackoliv ja na tento retro styl vubec nejsem, tak k ni to pasovalo naramne, takova pohadkova bytost i vzhledem. Velka skoda, ze ze sebe vytvorila tuctovou babu, ktera ani nesplnila zadani tohoto tydne.

8
Petra
Reagovat

Môj názor:
petrabezsvetra.blogspot

Vkladala som do Moniky nádeje, ale ani jej to nevyšlo. Baby nepochopili tému. :/

9
Andrea
Reagovat

Marián je okouzlující, mám z jeho komentování docela veselý večer. Teď se vzpamatovávám z pěkně sestříhaného videa – jeho nadšeného komentu : „Eeeeej, to nám ale ide karta, už druhý kúsok, ktorý nám padol do ruky, splňuje tému“ a v tu chvíli děvčata ten druhý kousek (stejně jako i ten první kousek) zase pouštějí z rukou a zavrhují-))) Kouzlo okamžiku. Nemají maniačky spíš úkol Jak vytáčet stylistu?:-)

10
Andrea
Reagovat

Upřímně, to téma-není úplně jednoduché. Asi tomu tématu také nerozumím. Zlaté děvče si představuji jako dívku s něčím výrazně zlatým, s exkluzivním kouskem, sama nevím, jestli boty nebo kabelkuči top a zbytek pro podtržení „vůně“ zlata bych volila asi v barvě bílé (nebo slonové kosti). Jak docílit toho, abych byla „zlaté děvče“? bez toho, abych nepůsobila lacině a hrozně?-což si myslím, že použití více „zlatých kousků“ způsobí. Pořád si myslím, že celkem dobře, na první pohled jako „zlaté děvče“ působila jen Monika-i když to bylo hlavně díky rozjasňujícímu líčení (boty nic moc, kabelka také ne, kožešinu jsem nepochopila, zlatá podprsenka ani jako zlatá nevypadala a hrozně se tloukla s náhrdelníkem.

11
Andrea
Reagovat

A pak, přiznejme si, že z těch dílů stejně čiší, že řada soutěžících se dost zaměřuje spíše splnění nějakého svého snu (často jde o hodinky, kabelku, bundy, kosmetiku už jim zatrhli:-)) a jsem přesvědčená, že i hodně zvažují, aby ty zakoupené kousky mohly využít i v budoucnosti (a proto nesplňují téma, protože jim třeba nevyhovuje, není jim blízko a dají přednost si doplnit šatník dle svých potřeb.) NAkonec vzhledem k intrikám ani nelze počítat s tím, že by vždycky vyhrála ta nejlepší.

12
Slámka
Reagovat

No toto byl týden – jedna katastrofa!! Takto vyhodit 4×400 Euro + 500 výherkyni – no to snad nemyslí JOJ vážně. Daleko užitečněji by byly vynaložené peníze skutečně potřebným. Jsem znechucená. Rozhodně si nezaslouží být výherkyní ani jedna!

Přidat komentář