Panáček v reality show

Nákupné maniačky (16.9.-19.9.2014): Téma „Parížsky chic „

17. Září 2014 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2015

[singlepic id=10183 w=615]

Tento týždeň sa nám predstaví učiteľka v materskej škôlke, žena na materskej dovolenke, študentka strednej školy a hosteska a modelka v jednom. Stylista je Maroš Kočišík a tému zadal zaujímavú – „Parížsky chic „. Ako sa s ňou dámy popasujú si pozrite v pracovné dni od pondelka do piatka o 15:55 na TV JOJ, alebo o 19:00 a 21:30 na TV WAU. 

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Nákupné maniačky 2015

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
galadriel
Reagovat

čo sa týka vysielacieho času, odporučím vždy pozrieť do programu, JOJ-ka s touto reláciou šachuje podľa vlastného uváženia a môže byť každý deň úplne iný čas. Facebooková stránka celý víkend a pondelok avizovala, že začiatok na 15:35 a nakoniec to spustili až o 16-tej. Preto odporúčam pozerať na WAU, alebo vždy skontrolovať TV program :)

2
Eva
Reagovat

Ještě že jsem omylem nechala zapnuté nahrávání.

3
gabisollis
Reagovat

Drivejsi cas me vyhovoval vic.Teda to je zase sestava.:-DNejlepsi je ta v leginach.Des! A jeste se takhle oblece do tv do poradu o mode?

Reagovat

Je trapné, jak si Kočišík protiřečí. Jednou deštník odsoudí, podruhé vychválí a to není jen u deštníku.
Téma skvělé, nezvládla ho ani jedna.

5
Monika
Reagovat

@Ajda: Stylisti tohoto poradu jsou pro me od pocatku nejslabsim clankem, sami se neumi oblekat, jsou totalne asexualni a nekoukatelni, navic jejich hodnoceni casto nemaji hlavu ani patu, dle meho mode nerozumi ani za mak. Vyzdvihuji kolikrat uplne hruzy.

Reagovat

@Monika: Souhlas! Nadzvedl mě i tvrzením, že baleríny jsou nevhodné, když opak je pravdou. A zrovna ty bordó baleríny jedné ze soutěžících se mi líbily, jen je fakt, že nebyly červené. Ta jeho „vítězka“, kterou nejdříve kritizoval, pak chválil, nepobrala z francouzské elegance nic, totální nuda.

7
Monika
Reagovat

@Ajda: On sice rikal, ze mu spis pripomina Italku nez Francouzku, ale v zapeti dodal, ze od nej ziska vysoke hodnoceni, coz teda nechapu, slecna nesplnila vubec zadani ukolu, a to je teda dost pruser…no a ten slamenej klobouk k tomu outfitu byl hotove peklo

8
gabisollis
Reagovat

Ze si stylisti casto hodne odporujou sem si vsimla taky.Predminuly tyden jedny vychvalil kytkovany kalhoty a druhy je pohanil.Nekdy se nestacim divit.Patek jsem jeste nevidela.Ktera vyhrala?

Reagovat

@gabisollis: Francouzka vypadající jako italská vdova, tedy páteční soutěžící. Vítězkou Kočišíka byla ta první soutěžící Izabela.

10
upc ž
Reagovat

To se to tu sešlo zas. Dvě hydry pologramotné.
Stylisti, zejména Kočišík, jsou na tomto pořadu nej.

Přidat komentář