Panáček v reality show

Nákupné maniačky (26.5.-30.5.2014) : Téma „Geometria + výrazné farby“

26. Květen 2014 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2015

[singlepic id=9206 w=615]

Aj tento týždeň sa bude nakupovať za 2 hodiny a 500€ na zadanú tému a tentoraz Maroš Kočišík pritvrdí – konbinuj geometrické tvary s výraznými farbami. Ako si s touto témou poradí nová pätica nákupných maniačok, sledujte v premiére o 14:35 na JOJke a v repríze na WAUke o 21:30 každý pracovný deň. 

O titul nákupná maniačka týždňa súťažia:

Veronika (20), študentka a asistentka

[singlepic id=9222 w=615]

ceny jednotlivo a postup nákupu: kabát (54,95€), šaty (64,99€), topánky (140€), náhrdelník (19,95€), hodinky (140€) a kozmetika (64€). Nakupovala s kamarátom.

[singlepic id=9223 w=615]

[singlepic id=9224 w=615]

[singlepic id=9225 w=615]

Cena outfitu:  484 €

Bodov: 19 bodov

Ingrid (26), materská dovolenka

[singlepic id=9226 w=615]

ceny jednotlivo a postup nákupu: sukňa (12,99€), tričko (18,39€), šál (15,99€), okuliare (29,95€), pančuchy 1 (8,99€), pančuchy 2 (42,90€), bunda (39,95€), kabelka (29€), čižmy (40,90€), hodinky (140€) a náramok (103€). Spoločnosť jej robila švagriná, ktorá jej pomohla aj s účesom.

[singlepic id=9227 w=615]

[singlepic id=9228 w=615]

[singlepic id=9229 w=615]

Cena outfitu:  482,06 €

Bodov: 16 bodov

Barbara (19), študentka

[singlepic id=9230 w=615]

ceny jednotlivo a postup nákupu: bunda (83€), sukňa (42€), pančuchy (30€), kabelka (15€), blúzka (35€), náramok (24€), náušnice (10€), kabát (26€), topánky(25€), hodinky (40€), klobúk (9€), kozmetika (70€) a prvá z tohto týždňa využila služby kaderníka (17€). S nákupmi pomáhala mama.

[singlepic id=9231 w=615]

[singlepic id=9232 w=615]

[singlepic id=9233 w=615]

[singlepic id=9234 w=615]

Cena outfitu:  450 €

Bodov: 26 bodov

Lucia (35), personalistka

[singlepic id=9235 w=615]

ceny jednotlivo a postup nákupu: šaty (69€), kabát (159€), kabelka (54€), čižmy (100€), inpregnácia na topánky (13€), opasok (18€), náhrdelník (10€), pančuchy(15€) a dekoratívna kozmetika (57€). S účesom a líčením jej pomohla poradkyňa z nákupov.

[singlepic id=9237 w=615]

[singlepic id=9238 w=615]

[singlepic id=9239 w=615]

Cena outfitu:  495 €

Bodov: 22 bodov

Natália (21), študentka

[singlepic id=9240w=615]

ceny jednotlivo a postup nákupu: nohavice (20€), košeľa (26€), lodičky (50€), kabát (276€), podkolienky (4€), opasok (10€), kabelka (25€), doplnky(19€) a dekoratívna kozmetika (50€). Nosičom a pomocníkom v jednom bol kamarát Lukáš.

[singlepic id=9241 w=615]

[singlepic id=9242 w=615]

[singlepic id=9243 w=615]

[singlepic id=9244 w=615]

Cena outfitu:  480 €

Bodov: 28 bodov

Body od stylistu a konečné hodnotenie

[singlepic id=9245 w=615]

 

 

 

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Nákupné maniačky 2015

Diskuze k článku

Počet komentářů: 34
Reagovat

Skvělé téma! Z mého pohledu dnešní maniačka dost tragédie. V prvním obchodě mi ta sukně přišla jak z tržnice, absolutně neseděl vzor ve švech. Jsem zvědavá na Lucii, nesympatická od první věty.

2
galadriel
Reagovat

@Ajda: dnes to bolo také chaotické, aj keď vybrať sa dalo z dosť kúskov. Sa dosť čudujem, lebo Eurovea je na obchody asi najchudobnejšia.

Reagovat

@galadriel: To co koupila bylo nejhorší co snad zkoušela. Začínat kabátem? Blbost. Mně se moc líbily ty šaty jak je měla malé. Poradce byl totálně zbytečný.

4
galadriel
Reagovat

@Ajda: ano, tu bolo vidieť, ako je poradca dôležitý, tu vyslovene ublížil. Mala si hold stáť za svojou guličkovou blúzou, aj keď mne sa tie nohavice k tomu nepáčili (teda nesadli mi k nej).

5
okkvp
Reagovat

@Ajda: Přemýšlím jestli jsi opravdu myslela tu dnešní Veroniku anebo personalistku Luciu. Z té od první věty kvetu já a jsem proto na ni velmi zvědavá ;-)
Šatník dnešní studentky se mi nezdál nijak tragický. V zadaném tématu se nejen ztratila, ale i necítila a výsledek byla dívka do recepce firmy, vybíhající šéfce směny naproti pro sváču. Absence kabelky mi vadila.
(ty drahé černé šaty se mi líbily)

Reagovat

@okkvp: Jj, už jsem to minule opravila. Lucii jsem přejmenovala. U nás byla zrovna mega bouřka, slejvák, a když mi u konce vypadl potřetí satelit, tak jsem už neměla sílu ho jít nahodit a dokoukala bodování teď na netu. Tragické bylo dnešní nakupování. Tím kabátem to zabila. Ty společenské šaty byly super, třeba je koupí jiná.

7
okkvp
Reagovat

@Ajda: komentářem k šatníku jsem reagovala na výtky kolegyň, nejen personalistka byla kritická (mimochodem všechny personalistky, které jsem potkala, byly podobné kravky a představa, že bych měla prubovat ještě nějakou, mi straší ve snech)

8
okkvp
Reagovat

při oznámení téma jsem se tak těšila a …. uááá, úterý strašný

Reagovat

@okkvp: V úterý u mě bodovaly jen punčocháče. A dívala jsem se s kamarádkou a ta z ní byla nadšená.

10
okkvp
Reagovat

ad punčocháče – nějak jsem pořádne nepochopila, co udělala s těmi druhými – zakoupila přece snad dvoje?

11
Ajda
Reagovat

@okkvp: Koupila dvoje – žluté bez vzoru a transparentní s těmi černými pruhy a oblékla je přes sebe. Tak jsem to pochopila já. Výsledek se mi líbil, ale v reálu bych osobně brala jeden vyvzorovaný kousek, samo ne pro sebe :D

12
okkvp
Reagovat

@Ajda: ajo, pustila jsem si to ještě jednou, a je to jak píšeš … tedy, něco takového by mi nejspíš nenapadlo vytvořit (seskládat na sebe) a skutečně nosit ani ve snu
(nicméně by mi napadlo vyrazit pro nějakou vhodnou textilní barvu a vzor tvořit vlastnoručně)
(na předvedný vzor už taky můžu akorát vzdychat a představovat si, jak by to bylo úžasné mít o nějakou desítku vyšší číslo u roku narození a jiné nohy :D)

13
Ajda
Reagovat

Tento týden skvělé téma, ale tragické modely.

14
okkvp
Reagovat

No. Středeční outfit bych na splněné téma neviděla. Přiznám se, že mi téma vlatsně překvapilo, protože sice nejsem vymetačka obchodů a ani webovky hadráren nijak extra často nešmíruju, ale celkově mám už léta dojem, že do konfekce výrazných geometrických vzorů mnoho nechodí a s barvami také ne. V pondělí ale bylo vidět, že to měl Kočišík fakt nakoukané a výběr byl. Navíc soutěžící tohoto týdne vládnou vělmi solidními postavami, tudíž nebylo třeba nijak velkých obav. Těšila jsem se na vyladěné kombinace pruhů s kolečky a trojúhelníky a místo toho tupě zírám. Přijde mi, že kdyby jim to nebylo až tak úplně blbé, tak geometrické vzory odbydou na pásku/ náramku.
Už týdny kvetu z té přehršle černé, z toho jak se opakují stále stejné kombinace – ostatně už od pondělí celá pětice chodí oblečená víceméně stejně. No a rozšířená záliba v jménech hloupých na všech ….
Debata o pravosti šatiček byla půvabná. V diskuzi na podstránce jsem našla, že pravé to sice asi je, ale jde o spodní prádlo, nikoliv šaty jako svrchní oděv. Matička vypadala, že se shlédla v Geissenovcích.
Upoutávka s náhledem do Lucina šatníku – už teď mi lezou oči z důlků.

15
Ajda
Reagovat

Baby jsou bez nápadu, bez vkusu, tento týden mi to přijde, že si chtějí hlavně za každou cenu nakoupit věci, bez ohledu na téma. Jednu dobu platil zákaz nákupu hodinek, zase bych ho zavedla. Já osobně výběru hodinek věnuju čas, mám své oblíbené značky, nekupuje je nijak často, rozhodně ne narychlo u pokladny, ale v zavedeném hodinářství. Je to pro mě kus šperku, ladím je s oblečením, roční dobou, mám ráda nadčasové kousky. Není to malá investice, ale maniačky nakoupí bez rozmyslu, však to platí jiní. Kosmetiku bych jim taky zatrhla. Jak urvané ze řetězu si nakoupí značky, na které běžně nemají a oblečení odbydou lacinými kousky. Místo aby koupily kvalitní boty a kabelku nakoupí šminky. Ty snad každá má doma, nebo se můžou nechat nalíčit ve studiu za 15 euro.

16
Ajda
Reagovat

@okkvp: Možná matička kopíruje Carmen, ale na nástřik opálení chodí se Sisou :D

17
okkvp
Reagovat

@Ajda: já ti nevím, jak to s tou kosmetikou dnešní módní maniačky mají – když si občas někde počtu v diskuzích, tak mi přijde, že vysoké investice do kosmetiky jim přijdou zcela oki, zatímco vypláznout 3 tisíce za zimní kabát je na mokrý hadr na čelo, to si nemůžou dovolit, kam by přišly a co si ti výrobci/prodejci jako myslí
(čímž tedy neříkám, že se mají patlat šminkami od šikmooček)

18
Ajda
Reagovat

@okkvp: No jo, holky slintají na značky co znají z lesklé reklamy v časopise, kde se opravdu platí hlavně ta značka. Hadry za pár šupů, boty v lepším případě z uměliny, v horším napucovaný textil a na ksichtík si máznou tvářenku za 40 euro. Ony i výtvory kadeřnic a následná cena jsou někdy šokem. Označovat ty děvenky jako „nákupné maniačky“ je dost zavádějící.

19
okkvp
Reagovat

@Ajda: Naopak je to imho přesně vystihující – o vkusu, citu pro módu termín „nákupná maniačka“ sám o sobě přece vůbec nic neříká ;-)
A i v případě použití označení „módní maniačka“ by to bylo vystihující, protože i to se dá chápat jako označení vyznavačky módního trendu chování. Pro módou posedlé by imho patřilo spíš označení „maniačky módy“
(v naší rodině se léta používá terminus technikus modemanka/modeman)

20
okkvp
Reagovat

hm, tak upoutávka byla skandalozní jen aby upoutala a skutečnost tak děsivá nebyla. Moc toho neukázali, navíc barevné podání kamerou zřejmě dost zkresluje, ale přišlo mi, že si dost vybírá pro ni nevhodné barvy a i střihy (ale opět to může zkreslovat), na její postavu bych asi volila hlavně pouzdrové modely, přestřižení v pase bych se asi vyhýbala. Pořízený outfit mi jako celek nezaujal, byť ten kabát byl moc pěkný, kozačkama to ale imho celé zabila. Opět témeř nebylo vidět šaty – podle toho prapodivného zkoušení s tepláky u kotníků se mi nezdály ani samotné, ani na ní a moc bych chtěla vidět jak to vypadalo s tím páskem.

(pondělní zkoušené šaty za 320 eur budou opět ve hře – to jsem zvědavá jak dopadnou)

21
Ajda
Reagovat

@okkvp: 19 – no mně připadá, že většina holek nakupovat vůbec neumí, šatníky poloprázdné, lezou do levných řetězců, to já si maniačku představuji jinak. Většina tolik peněz pohromadě na nákup drží v ruce poprvé, podle toho to i vypadá. Ale zase divák se baví.
Včerejší model nezaujal, tuto značku nesnáším už několik let.

ad drahé šaty – jsou hezké, ale v kombinaci se zářivou barvou? No nevím, nechám se překvapit.

22
okkvp
Reagovat

Tož díky za Natáliu. I když bych ty lodičky asi viděla raději trochu jiného tvaru a bez zlatíčka a větší radost by mi udělala bluzka s nějakým složitějším dělením ploch kontrastně barevných ploch (něco takového jsem tam někde zahlédla), ale i tak pro mě pátek ostatní válcuje buldozerem.
Vlastní hodnocení bych měla asi takto.
Nátálie, (kabát +)
mezera
pondělní kabát
čtvrtkový kabát
úterní vizuál punčoch
mezera
Barbara + Lucia
Veronika + Ingrid

K hodnocení stylisty – nevím jestli blbě vidim, ale imho při kratší délce šat, by Veronice už lezly ven kalhotky. Souhlasím s tím, že s těmi krásnými šaty by se hůře kombinovaly výrazné barvy (v daném sortimentu obchodů a finančním limitu) a i mně se na Veronice líbily o dost víc.
Tento týden byl týdnem hus, jedna větší než druhá. Nicméně o tenký vlásek v disciplíně Hloupá Hus týdne u mě vyhrála Ingrid před Lucií, která mi tedy irituje už v momentě, kdy se začne nadechovat k promluvě, ale tu bych označila za arogantní krávu. (možná jsou děvčata jen neschopná si udržet tvář pod pilným hecováním štábu, ale i to o nich něco naznačuje)

23
Ajda
Reagovat

@okkvp: Souhlas s hodnocením maniaček tohoto týdne :-) Veronika se po hysterickém pondělku proměnila taky v pěknou kravku. Mně se zdálo, že i když se jí to líbilo, se zcela nesmyslnými argumenty odsoudila vše co se dalo.

To se nikdo jiný, než my dvě nedívá?

24
okkvp
Reagovat

@Ajda: ještě kouká Galadriel ;-)

25
dorka
Reagovat

já koukám taký

26
galadriel
Reagovat

:-) Jj, galadriel sleduje tiež a rekap sa budem snažiť zavesiť v nedeľu…fuuu, to už dnes, sťahovanie zaberie teda času ….
Dorka vitaj :-)

27
okkvp
Reagovat

Tož nám to prý zas ustřihli. Dnes opakování nákupných maniakov – já to tedy neviděla dnes ani tehdy. V každém případě mi ale naprdli, bo i když už se konečně do toho drobet zažeru, tak šlus/ přestávka :(
Kdyby bylo slušnými a nestoletými RS v programech zdejších tv přecpáno, tak neřeknu. Ale v momentální bídě- grrr

28
Ajda
Reagovat

@okkvp: Taky jsem je v premiéře neviděla, včera jsem to zkoušela, ale hošíci mě nebaví a dnes už to ani nezkusím. Snad pauza nebude dlouhá, nebo je snad definitivní?!

29
dorka
Reagovat

To jako konec?? No dorici :-(( a mě to tak bavilo… Kluky už jsem kdysi viděla, nic moc, jedna trubka vedle druhé.

30
galadriel
Reagovat

chlapi boli strašní už keď som to videla v premiére.
prestávka bude do jesene (potvrdil zdroj z JOJ) :)
Takže naše nadšenie razom stopli….

31
galadriel
Reagovat

a všimli ste si, kto robil spoločnosť chlapcom u Adama, kým nakupoval?

32
Ajda
Reagovat

@galadriel: Jj, Kristýna a Andrea, maniačky na téma Little black dress. Obě vypadaly děsivě :D

33
okkvp
Reagovat

@galadriel: sú to somári :(

34
dorka
Reagovat

@okkvp: sú… a Igor mě dnes bavil, navíc to vychytali, fajn look

Přidat komentář