Panáček v reality show

Nákupné maniačky už čoskoro na JOJ i WAU!

19. Duben 2014 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2015

[singlepic id=8360 w=615] Začiatkom roka sa  JOJ Group pokúsila o presun relácie Nákupné maniačky na hlavný kanál s obmedzením len na jeden vysielací diel týždenne.  Tento krok vyvolal veľa negatívnych reakcii, relácia zaznamenala pokles sledovanosti a po jednej odvysielanej sérii celú reláciu stiahli. Nové diely ohlásili až na september, čím zarmútili veľa módy chtivých diváčok. Nakoniec však čakanie nebude také dlhé, premiérové diely si budeme môcť pozrieť už 28. apríla. Nákupné maniačky dostanú na Joj stabilný vysielací čas v pracovné dni o 14:40 a na obľúbenej „ženskej“ televízii WAU budú reprízy týchto nových častí o 21:30. Ak ste nestihli staršie časti, môžete ich denne v čase 18:55 sledovať tiež na WAU.  Televízia sľubuje nové a ešte zábavnejšie časti, tak si ich nenechajte ujsť. Ak však z časových dôvodov nestihnete, všetko bude dostupné v archíve a prístupné budú aj rekapy tu na Panáčkovi. Kto sa teší ? :)

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Nákupné maniačky 2015

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
okkvp
Reagovat

se hlásím :-)

2
Packa
Reagovat

Kde vzít čas a nekrást? :D Ale těším se na rekapy, ty číst budu určitě. :)

3
galadriel
Reagovat

No sama som zvedavá na koľko to bude tentoraz a hlavne na to….ešte zábavnejšie :-D

4
tereza
Reagovat

no veru, ešte zábavnejšie, si nechcem predstaviť. Mne osobne tam tá večná irónia zo strany komentátora nesedí a je nepríjemná, a tie baby, čo tam súťažia, to sú buď zjavy alebo pipiny, a ešte sú na seba hnusné. Čo je veľa, to je moc! Oveľa viac sa mi páči nemecká verzia na VOXe, Guido Maria Kretschmar podľa mňa medzi tými našimi esami nemá konkurenciu a baby sú tam, neuveríte, milé (navzájom na seba). Sledujete to niekto?

5
maruška
Reagovat

áno, nemecký VOX pozerám, ak nestíham cez týždeň, pozriem všetky diel za sebou v repríze cez víkend. pozerám to takmer od prvých dielov. je to o úplne niečom inom.

6
michaela
Reagovat

nevíte kde v bratislavě jak se nazývá to nákupní centrum kde nakupují nákupní maniačky

Přidat komentář