Panáček v reality show

Geissenovci sa opäť vracajú! Prichádza V. séria

28. Leden 2014 | napsal(a): | reality show: Geissenovci

[singlepic id=3511 w=420]
Obľúbení Róóóóbert a Carmen Geissenovci sa vracajú. Po úspešných štyroch sériách odvysiela TV JOJ aj ďalšiu V. sériu a opäť v prime-time. Geissenovcov si môžete pozrieť vždy v utorok o 21:20 na PLUSke alebo v pondelok o 23:30 na Jojke. Novú sériu Geissenovcov diváci nájdu aj v internetovom archíve TV JOJ (v archíve bude vždy sedem dní po odvysielaní).

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Geissenovci

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
Reagovat

Tahle dvojka mě baví :-)

Epizódy môžete v archíve sledovať iba na území Slovenska 7 dní po odvysielaní v TV. Takže nesmím usnout, nebo zapomínat nastavit nahrávání, jinak mám smůlu.

2
haha bimbi
Reagovat

Mě taky! :-DD Pařmen Róbert s běloskvoucím úsměvem a Carmen denně u kadeřníka :-)))

Reagovat

@haha bimbi: A v obchodě s botami :-))

4
haha bimbi
Reagovat

Výborný jsou taky tradičně lepší slovenský komentáře, který se mi k tomu hodně hoděj a z těch dvou dělaj takový veselý, hravý a bezstarostný cestovatelský duo :-D

Reagovat

@haha bimbi: Jj, neumím si v češtině představit Carmen a její ječivé Róóóóóbert :D
Díky skvělému dabingu má tato dvojka šťávu.

6
Alda
Reagovat

A nemohla by to prosííííím nějaká dobrá slovenská duše nahrát a dát to na net.. prosíííím.. Začal jsem to sledovat v půlce Miami a rád bych to viděl od 1 série.. :) pokud se někdo najde tak Velkéééé dííííky.. A pošli odkaz kam jsi to dal… a.lesek@seznam.cz

Přidat komentář