Panáček v reality show

Geissenovci budou pokračovat 3. řadou

19. Únor 2012 | napsal(a): | reality show: Geissenovci

[singlepic id=3511 w=420]
Po úspěchu prvních 2 sérií show Geissenovci – těžký život milionáře se německá televize RTL II rozhodla i pro třetí řadu, která bude mít premiéru koncem března 2012. Informaci o 3. řadě zveřejnil Robert Geiss na jedné ze sociálních sítí. Třetí řada bude mít 17 dílů a štáb bude rodinu Geissenovců sledovat během jejich cesty do USA. Tam Robert s Carmen plánují navštívit řadu zajímavých míst, ale především se chtějí zastavit v Las Vegas a pokusit se rozbít bank v některém z kasín.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Geissenovci

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
okkvp
Reagovat

Mě mrzí, že podobné dílo nenatočil třeba Kožený.

2
Elko
Reagovat

Geissenovci sú asi obľúbení aj na Panáčkovi, že Radek? :)

3
Radek aka SUNicko
Reagovat

Elko (2) neviděl jsem ani 1 díl. Nemám žádnou SK telku :)

4
Elko
Reagovat

3: :) ja som myslel tak, že sem chodia cez Google Slováci čítať aj o Geissenovcoch, či? lebo vtedy pri spustení Geissenovcov sa mi zdalo, že to fungovalo.

5
Antonio
Reagovat

Pane Jiřed mohl bych poprosit, sytabe se podedval na e-mail? Už pe1r dned očeke1ve1m odpověď, ktere1 bude pevně doufe1m kladne1 :-). Je to ten nechutně dlouhfd e-mail(odeslanfd ze zde uvedene9 adresy), kterfd se Ve1m na prvned pohled nebude chtedt čedst :-).

6
petr
Reagovat

děláte si s lidí prdel nebo co Geissenovci nejdou nikde stáhnout ani pustit online??? Proč??? Je někdo kdo mi pošle odkaz? předem díky

7
Mirka
Reagovat

6:Geissenovci jsou jen na ulož to,jinak se u nás nedají sledovat.
Třetí řada zatím super,Róóóbert je čím dál lepší:-)

Přidat komentář