Panáček v reality show

Nákupné maniačky 2014 – zmeny vo vysielaní 2

4. Únor 2014 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2015

[singlepic id=8360 w=615] Ak by som dostala otázku, ktorý program vystihuje TV WAU, odpoveď by bola jednoznačná – Nákupné maniačky. Táto šou, kde sa majú dámy za 500€ a 2,5 hodiny čo najlepšie nastylovať do témy, ktorú zadá známy stylista, si získala značnú obľubu a ako hovorí Lucia Kulihová, PR manažérka JOJ Group: „Nákupné maniačky boli doteraz vlajkovou loďou WAU TV. Šou má veľký potenciál, preto sme sa rozhodli presunúť ju do vysielacieho času, v ktorom môže osloviť ešte širšiu cieľovú skupinu.“

Od 1.februára dostanú Maniačky exkluzívny vysielací čas na hlavnom kanály TV JOJ. Každú sobotu o 18:00 sa predstaví jedna dáma a víťazku spoznáme vždy na konci mesiaca (schéma ako vo VIP maniačkach). V novom vysielacom čase teda už túto sobotu. Za mňa krok vedľa, aký názor máte Vy?

aktualizácia k 4.2.2014: Po prvej časti odvysielanej na TV JOJ sa slová o veľkom potenciály tejto relácie nenaplnili, Nákupné maniačky sa presúvajú na JOJ Plus. 2. časť na tému Little black dress si budete môcť pozrieť na tejto stanici už 8.2.2014 o 18:00.

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Nákupné maniačky 2015

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
Reagovat

A tak já jedno pozitivum vidím. Budeš mít více času, už žádné denní sledování :) a vlastně ještě jedno. Třeba to přitáhne na Panáčka z hlavního kanálu nové diskutující. Stejně se divím, že o tomto formátu ještě stále neuvažuje i TV Prima.

2
galadriel
Reagovat

@SUNíčko: miléééé :)) Ja sa snažím šíriť Panáčkovskú osvetu na facebooku a u slovenských divákov, nech sú tie čísla za slovenskú sekciu lepšie na budúcom zraze :)) A Elko sa zas fláka…!!!

3
Radek aka SUNicko
Reagovat

@galadriel: nefláká, určitě zařídil, aby se Maniačky přesunuly na hlavní kanál a tak získaly větší divácké publikum :-)

4
galadriel
Reagovat

@Radek aka SUNicko: tak určitéééééé !!! :))

5
Elko
Reagovat

Radek, presne to isté som písal Galadriel ja. Správna reč :D

6
Packa
Reagovat

Jakože jednou týdně? Proč? Je sice pravda, že já to sledovala až později na webu, ale kdybych se na to měla dívat rovnou v TV, tak by mi vyhovovalo třeba Po-Pá 18:00…

7
galadriel
Reagovat

@Packa: jj, tiež to vidím ako ideálny vysielací čas, ale tam už je plno :) Žena stratí záujem o sledovanie, ak to bude jednu sobotu. Pri treťom týždni nebude vedieť aká je téma, čo mala oblečené tá prvá – tak ale na to bude rekap na Panáčkovi :))

8
Radek aka SUNicko
Reagovat

Ví někdo, jakou sledovanost to mělo na JOJce, že to přesunuli a navíc proč na chlapský kanál PLUS? :)

9
Kuba
Reagovat

@Radek aka SUNicko: Sledovanost to mělo mizernou, stejně jako repríza Kukátka po osmé večer, proto místo Nákupných maniaček bude v 18 hodin v sobotu Kukátko a maniačky půjdou na Plus. Ale označení Plusky jako „chlapský“ kanál mi přijde trochu moc. To se dá spíš říct o Dajto nebo Fandovi. Pluska rozhodně není bráno jako telka pro chlapy.

10
Radek aka SUNicko
Reagovat

@Kuba: Tak já myslel, že Plus je slovenskou obdobou českého COOL, stejně jako WAU je české LOVE :)

11
Kuba
Reagovat

@Radek aka SUNicko: Pluska je taková větší míchanina, určitě je hodně jako Cool, ale z části i jako Love. :) Úspěšně tam třeba dává Kosti (u nás jsou na Love) a další kriminálky, reprízuje tam svoje seriály (Panelák, Vdova), do toho Krimi zprávy, české filmy atd. Je to prostě větší míchanina, od každýho něco. :)

Přidat komentář