Panáček v reality show

Deník Dity P. (27.9.) recepty po babiččce

26. Září 2013 | napsal(a): | reality show: Deník Dity P.

[singlepic id=7262 w=420]
Tentokrát se Dita P. podívá ve své kuchyni na recepty po své babičce. Ditě se ještě pořád nepodařilo splnit velký plán: odstěhovat se na venkov, chovat králíky a slepice, pěstovat cibuli a brambory. Zatím si musí vystačit s chalupou na Chodsku, kde si nedávno zařídila úplně novou kuchyň ze čtyř starých kredencí.

Jedna z nich byla po babičce. Takhle se spolu potkávají v kuchyni staré a nové zároveň. Dokonale funkční. Vaří v ní poprvé a ta nejzákladnější obyčejná jídla, která si její dva sourozenci po ránu objednali. Honza pak jde sehnat do vesnice králíka, kterého se učí stahovat, Emma jde hledat kopr. Takhle jednoduše začíná Ditino vaření, které skončí vzpomínkou na babičku a také na její písničku, kterou si vždycky zpívala u vaření. Asi o něco méně falešně, než její tři vnoučata.

Chcete-li s Ditou P. zažít zažít celý den s jejími sourozenci Emmou a Honzou pak se těšite v pátek 27. září na porci receptů po po babiččce v jejím podání, poprvé v její úplně nové kuchyni.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Deník Dity P.

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!