Panáček v reality show

Deník Dity P. (25.10.): jídlo na čundr a do vlaku

25. Říjen 2013 | napsal(a): | reality show: Deník Dity P.

[singlepic id =7587 w=615]
Dita P. (kdysi Pecháčková, nyní již Prchalová) v dalším díle vizualizace své stejnojmenné knihy, tedy Deníku Dity P. vydá poprvé v životěna „čundr“ a rovnou legendárním Posázavským pacifikem. A nebojte se, i tato cesta bude jak jinak o jídle.

Na cestu starým a pověstným Posázavským pacifikem připraví dobře promyšlené „sebáky“, jak říká jídlům, která se vezou sebou. Naučila se to od babičky, která jí chystala svačiny sebou, i když šla třeba jen do kina nebo na rande. Na cestu vlakem je vždycky jistá sekaná s křupavou kůrkou, taky parmazánoví pejsci, což není nic jiného než malé řízky. Tentokrát nebude v koši s jídlem chybět také sladká tečka: švestkový koláč.

Kdo má o tyto pochutiny Dity P. zájem, tak dnes v 18:25 na prvním kanále veřejnoprávní ČT.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Deník Dity P.

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!