Panáček v reality show

Nákupné maniačky: téma prvé rande

28. Květen 2013 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2015

[singlepic id=6158 w=420]

Vzkaz od galadriel: Ja som veľmi vďačná za zopakovanie tejto témy, nakoľko by som tu uvítala vyjadrenie pánov, čo očakávajú od slečny na prvom rande, čo ich najviac zaujme a čo naopak úplne odradí od rande číslo dva :D

Ak ste nevideli, ako sa pätica dám nastyluje za 2,5 hodiny a 500 € na tému prvé rande, máte tento týždeň možnosť. TV WAU opakuje Nákupné maniačky spred mesiaca a nakoľko už vieme, čo nás čaká, môžeme si to kompletne zhrnúť.

Nad témou bude odborne dohliadať najznámejší z trojice stylistov Lukáš Kimlička a súťažiacim poradil: „Skôr ako začnete otvárať skrine a vyťahovať tie najvyzývavejšie, najodvážnejšie kúsky, myslite na to, že nejdete na súťaž krásy, ale idete na schôdzku, kde máte byť prirodzené a sami sebou.“ Upriamiť by sa mali na vysoké podpätky, ale len vtedy, ak v nich majú istý krok.

Vyberať sa bude v OD Central a veľká časť pozornosti sa bude venovať kozmetike, konkrétne tej z FAnn parfumérie.
O titul nákupná maniačka týždňa súťažia:

Karin, 25 rokov, študentka/ bikiny fitness

[singlepic id=6444 w=420]



Karin povedala, že chlap sa musí zamilovať do jej očí a pohľadu a nie do výstrihu…hmmm, to isto nebude problém. Do obchodu vchádza s jasnou predstavou – chce šaty. Jej výberom sú starorúžové šaty nad kolená romantického vzhľadu (50€), ktoré doplnila rifľovou bundičkou s ozdobným zapínaním (cena v rozpise neuvedená) a opaskom (5€). Nasledoval výber doplnkov (52€), ktoré sa hodili tak 50:50. Jemné klasické lodičky nahradila uzavretými, na zlato zdobenej platforme, s vysokým neónovo ružovým opätkom (90€), ku ktorému doladila aj listovú kabelku (20 €). Nakupovala naozaj šetrne a rýchlo, a preto sa mohla „vyšantiť“ na kozmetike (133 €). Zadarilo sa jej roztrhnúť extra tmavé silónové pančuchy, napriek tomu si ich na seba obliekla a predviedla sa pred konkurentkami. Viac, ako poradkyňa sesternica Miriama, pomohli Karin ochotné predavačky obchodov.

[singlepic id=6445 w=420]
[singlepic id=6446 w=420]
[singlepic id=6447 w=420]

Cena outfitu: 350 €
Bodov: 27

Alexandra, 23 rokov, výtvarníčka

[singlepic id=6448 w=420]

Začíname topánkami, ktoré sú podľa Sandry najväčším problémom a voľba padla na čierne lodičky na malom klinovom podpätku (50€). Hoci pôvodne bol plán o nejakú farebnú obmenu šatníka, čiernou retro kabelkou (221€) ho nesplnila. Nasledoval nákup smotanových krátkych nohavíc so zlatým vzorom na bokoch (19€), hnedá blúzka (15€) a doplnky (23€). Badžet vyčerpali nákupom v parfumérii (156€). Aj keď sa spolužiačka z maľby Dominika snažila o nejaké farebné návrhy, Sandra ničomu zaujímavému nedala šancu a zostala verná svojmu všednému stareckému štýlu. Nič nezmenila ani na účese, v ktorom privítala návštevu, v ktorom bola na návšteve, nakupovala, proste komplet vizáž bez nápadu, najviac zaujali modriny na nohách.

[singlepic id=6449 w=420]
[singlepic id=6450 w=420]

Cena outfitu: 493 €
Bodov: 24

Yveta, 53 rokov, barmanka

[singlepic id=6451 w=420]

Bývalá podnikateľka a príležitostná amatérska herečka (Extrémne prípady) stavila len na pomoc personálu v obchodoch a nakupovala bez radcu. Všetko zvládla nakúpiť v jednom z nich a s mladou predavačkou si stihla aj potykať. Yveta stavila na čierne nohavice (56€), jednoduchý biely presvitajúci top (37€) a bielu bundu so zlatými zipsami (80€). Celý outfit doplnila sivým šálom (21€), širokým bielym opaskom (18€) a bielo – čiernou veľkou kabelou (56€). Čierne lodičky so zlatou kovovou špicou (79€) zladila s bižutériou v rovnakom farebnou prevedení (44€) a všetky ostatné peniaze nechala ako inak v parfumérii (104€). Yveta príjemne prekvapila, hoci chyba v podobe čiernej podprsenky do bieleho topu jej bola ostro vyčítaná.

[singlepic id=6452 w=420]

Cena outfitu: 495 €
Bodov: 27

Vaiva, 27 rokov, product administrator

[singlepic id=6453 w=420]

Chlapčenská Litovčanka Vaiva poňala svoje prvé rande športovo a v rovnako zameranej kamarátke Kati mala veľkú podporu. Klasické modré rifle (80€) doplnila bielym opaskom (30e) a boli sme svedkami aj pri výbere spodného prádla. Klasická bezšvová podprsenka a čipkované tango nohavičky (41€) bola jej voľba na prvé rande. Ako obuv zvolila converse tenisky mentolovej farby (60€) a v podobnej farbe zohnala aj džínsovú bundu (24€), pod ktorú zvolila biele tielko (20€). Celý nákup uzavrela tou najväčšou kabelkou, ktorú v obchode videla v šedej farbe (120€). Líčila sa sama kozmetikou (125€), ktorú si nakúpila a ak by ste čakali doplnky, nakoľko si sama vyrába bižutériu, neminula na ňu ani cent. Veľký úspech tento outfit nemal.

[singlepic id=6454 w=420]
[singlepic id=6455 w=420]

Cena outfitu: 500 €
Bodov: 17

Jessica, 28 rokov, prekladateľka

[singlepic id=6456 w=420]

Exotická nákupná maniačka vyberala s kamarátkou Ninou a zvolila rifľovú košieľku (160€) a dlhú splývavú, jemne transparentnú sivú sukňu (90€), ktoré doplnila bielymi topánkami na šnurovanie so zdobením (80€). Celkovú vizáž doladila zaujímavými doplnkami (21€) a krémovou listovou kabelkou (23€). Sťahovacími pančuškami (19€) spevnila rizikové partie. Tento nákup prebehol naozaj veľký rýchlo a preto si mohla dovoliť služby profesionálnej maskérky + kozmetika (106€). Vlasy si jednoducho vypla a zvýraznila peknú tvár.

[singlepic id=6457 w=420]
[singlepic id=6458 w=420]
[singlepic id=6459 w=420]

Cena outfitu: 499 €
Bodov: 24

Konečné zúčtovanie

V piatok sa nám predstavila posledná súťažiaca Jessica a prišiel na rad aj stylista. Lukáš Kimlička ohodnotil outfit Karin na 8 bodov , Alexandrin na 5 bodov, Yveta dostala 4 body, Vaiva 5 bodov a Jessica 6 bodov. Po sčítaní hodnotení súťažiacich a styslistu, si výhru 500€ a titul tohtotýždňová nákupná maniačka odniesla Karin.

Nasledujúci týždeň budú premierované nové časti s témou NEÓNY.

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Nákupné maniačky 2015

Diskuze k článku

Počet komentářů: 18
1
galadriel
Reagovat

Najviac som tento týždeň popravde zvedavá na stylistu Kimličku. Po dvoch „ujoch“ čo som nepoznala známe meno, uvidíme čo poradí :)) Uvidíme, či zas v pondelok bude nasadená nejaká alfa samica ako prvé dva týždne.

2
maruška
Reagovat

Kimlicka bude asi drzat ‚formu‘, predsa je medialne znamy, nie ako ti dvaja.
Podla uputavky dnes bola nasadena taka, kt. sa povazuje za alfa samicu. Pozriem si to zajtra.

3
galadriel
Reagovat

Mala som presne takú spolužiačku, ako bola slečna č.1. Jediný rozdiel bol vo farbe vlasov…Myslela som, že taká je len jedna. Nevadí.

No …Kimlička. Nebol tak „brutálne“ vtipný, ako tí dvaja pred ním, ale ja som len rada (nič proti tomu druhému). Veľmi im poradil, čo sa témy týka a načrtol, čo by očakával. To je škoda, lebo takto uvidíme všetky v štekloch a bez výstrihu. Neviem či by sa slečna č.1 obliekla tak, ako sa nakoniec obliekla.
Šaty a bundička sa mi páčili, doplnky nie, dieravé pančuchy mala naozaj vyriešiť bezpančuchovo, tú jednu kávu by bez nich v pohode zvládla. Topánky sa mi k tým jemným šatám nehodili a mňa osobne rušil aj opasok…Kabelka strihovo ok, farbovo mne nesedela (snahu zladiť s topánkami, ale oceňujem). Čo sa týka permanentného make upu, zhodujem sa s Kimlom. Nemám to rada, na vytetované obočie som alergická, ale každý máme svoje úchylky.
Mohla si spraviť niečo s vlasmi a menej je viac – tie tmavé tiene by som vynechala úplne.
A ešte posledná vec, neverím, že na ten rúžový rúž, by sa nejaký chlap chytil.

4
maruška
Reagovat

tak som si to pozrela, Kimlička sa mi zdal v pohode, komentáre ok.
Takú ako ona som kedysi vídavala každé ráno cestou do práce, veľké čierne vlasy, silný make-up a la kleopatra /vtedy ešte nebol pernament/, silný červený rúž. Teraz po rokoch som ju stretla, má veľké blond vlasy, vrstvu make-upu, po linkách a la kleopatra niet ani chýru ani slychu a žiaden rúž. Vyzerá ako bez tváre.
Keď som videla tú slečnu, popravde, zľakla som sa, make-up des, mala by nosiť ofinu, alebo tak nejak, ten očný make-up – na to sa nedalo pozerať, ružový rúž sa mi páčil, ale nie na nej.
K outfitu: opasok sa nehodil, topánky – tie prvé boli lepšie, šaty a bundička – ok, kabelka – keby bola inej farby, mne sa (ale nie k outfitu) páčila tá veľká ružová kt. bola ako prvá vybraná, jednoznačne mala ísť bez pančušiek.
Zvláštne že v skrini mala topánky hore, posteľ nevyzerala že je jej (podľa prikrývky).

5
anja
Reagovat

okej, tak jsem si dala první díl a hned zkraje jsem měla dost, když se dámy představovaly – jedna vytuněná fitneska zlíčená a v pózách jak by ji vymaloval zručný karikaturista, druhá padesátnice úporně se držící idey, že těch 20 let jí neujelo a 10 kilo nepřibylo…. No nic, tři zbývající naštěstí vypadaly normálně.

Slečna fitneska má problém, je majitelkou nesouměrné tváře – široké prostorné čelo, velké očí a velký nos, čili vršek velikánský a spodek naopak drobný, úzká brada a drobné rty. Znám taky takovou podobně nevyváženou tvář a ta taky ze sebe dělá karikaturu, že si ten hořejšek obličeje ještě více zdůrazní … přitom by stačilo tak málo – hodit vlnu nebo ofinu do čela, nelíčit tak moc oči, hlavně účes udělá hodně. vyčesané vlasy z obličeje si mohou dovolit opravdu jen ty, které nemají žádné disproporce ve tváři

K outfitu nic zásadního nemám, mně se to líbilo, samozřejmě s výhradama viz maruška a galadriel

6
lucia
Reagovat

ja nechapem, preco si nekupia aj jedny poriadne silonky k outfitom

7
maruška
Reagovat

minulý týždeň ukázali jednu, že si kupuje silonky, inak nič.

8
galadriel
Reagovat

Ja mám čiernu rada a nič proti nej nemám, ale nerozumiem tomu, že keď si vybrala čierne lodičky a kabelku, načo vôbec riešila skúšanie akýchkoľvek čiernych šiat (téma bola prvé rande, nie funus). Je mladá, štíhla, x žien by za takú postavu zabíjalo, nerozumiem systému jej obliekania, nemusí byť oblečená ako kanárik (nič proti kanárikom :D ), ale farebné oživenie šatníka by to rozhodne chcelo. Topánky sa mi nepáčili vôbec, kraťase fajn, blúzka nevýrazná. Silónky použiť v tomto prípade mala, minimálne kvôli zamaskovaniu modrín. Ten minulý týždeň to v podstate ani nemala ktorá riešiť, lebo všetky skončili s topánkami s otvorenou špičkou.
Ja som zvedavá, či niektorá na seba natiahne nejaké obtiahnuté džínsy a blúzku, lebo to by som od tých mladých báb čakala ako prvé.

9
lucia
Reagovat

a toto co ma byt? opakuju prvy tyzden, to im po troch tyzdnoch dosli adeptky alebo eura?

10
okkvp
Reagovat

9 MS hokej

12
maruška
Reagovat

Elko -tak to bude :-)žúžo. Sa teším, keď si pustí jazyk na špacír. Dúfam, že nesklame a zábava bude s ňou obrovská:-) Ten jej slovný prejav v spojení s jej vekom je neprekonateľný.

13
galadriel
Reagovat

Vysvetlenie, prečo sa nákupné maniačky opakujú + prisľúbenie nových častí už od 3.6.2013. Téma bude opäť veľmi aktuálna – NEÓNY. Premiérové časti budú vysielané do konca júna.

http://wau.joj.sk/nakupne-maniacky/nakupne-maniacky-novinky/ivan-huljak-nakupne-maniacky-od-pondelka-opaet-v-premiere.html

Reagovat

Téma neony? :)) Co je to neon, kromě té svítící trubice? :)

15
galadriel
Reagovat

:D SUNíčko, tak sú len dve možnosti. Buď to bude o neónových farbách a ich nejakom rozumnom nakombinovaní, alebo budúci týždeň sponzoruje nejaká elektrikárska firma a slečny budú odeté len v spodnom prádle a neónové svietidlá budú ako „křoví“….
Tak ak ani toto nezaberie, aby začali pozerať aj páni, tak už fakt neviem :D :D :D

Reagovat

galadriel (15) tohle je fakt show vyloženě pro ženy. S tím se nedá nic dělat. Zajímalo by mě, zda se dočkáme i české verze, např. na Prima Love.

17
Ajda
Reagovat

Neonky jsou hitem letošního jara, i když první vlaštovky už přiletěly vloni. Bohužel jsou jich i plné tržnice :-(
Nebylo by špatné, vypustit dámy na nákup všechny najednou, střídat města. Jeden díl týdně by mně osobně bohatě stačil.

18
Gabi
Reagovat

Dnes som si pozrela opakovanie tohto dielu a musím povedať , že najviac zo všetkých ma pobavila Karinka :D Pozdravujem ! Hlavne jej chcem odkázať, že knižka ktorú čítala nieje v žiadnom prípade od Victorie Secret, ale zrejme ju ten názov SECRET tak trošku zmiatol. Ani sa jej nečudujem , celý týžden nepreukazovala žiadne známky vysokého IQ. Ostatné dievčatá boli fajn, až na to , že od Jessiky som očakávala trošku viac. :)

Přidat komentář