Panáček v reality show

TV Joj shání nákupní maniačky do nové reality show (video)

4. Duben 2013 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2015

[singlepic id=6063 w=420]
Závislost na nakupování je považována v západní civilizaci již několik let za chorobu, kterou je nutné léčit. To však nevadí TV JOJ, která na závislosti na nakupování postaví zcela novou reality show Nákupné maniačky. Pozorujete u sebe podobné sklony? Tak právě nyní máte možnost se přihlásit. A právě nyní se můžete přihlásit.

Chcete se líbit, krásně se obléci, nastylovat a vytvořit ze sebe neodolatelnou dámu? TV JOJ vám dá peníze a vy si nakoupíte, co potřebujete

Takto láká TV Joj na svoji novou reality show Nákupné maniačky, kterou připravuje pro svůj nový, dosud ještě nespuštěný, televizní kanál TV WAU.

Nákupné maniačky budou o nakupování a stylování. V show budou ženy soutěžit, kdy dostanou 500 euro a budou mít 4 hodiny na to, aby nakoupily, aby se oblékly a „vytunily“

Nakupování, oblékání i líčení budou sledovat kamery TV WAU i trojice stylistů: Viktor Kimlička, Maroš Kočišík a Marián Horniak.

Přihlaste se do Nákupných maniaček

Chcete se i vy stát skutečnou Nákupnou maniačkou, neváhejte a přihlašte se, co nejdříve mailem na adrese nakupnemaniacky@wau.sk, nebo SMS na telefonním čísle 0944 455 224 nebo pomoci online formuláře

Ve formuláři jsou nejen otázky na oblíbené módní značky, ale také suma, kterou měsíčně žena utratí za oblečení a taky je nezbytná fotka šatníku.

Video upoutávka na casting Nákupných maniček

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Nákupné maniačky 2015

Diskuze k článku

Počet komentářů: 25
Reagovat

Pětistovku (nic moc suma) na hadříky a hlavně botičky bych brala, ale ty kamery nee, takže zase nic :-(

2
Bobby Brown
Reagovat

:-D Když psala Ajda, že pětistovka málo, tak jsem si říkal, že 500 Kč je na hadry a boty opravdu málo. Ty hadry bych ještě dal, ale boty už ne. Hm, a vono to je 500 Éček :-D
To je málo jo?
Jsem teď sám před sebou za pěknou socku tedy…

Reagovat

2 BB,
nějakých 13 tisíc fakt na nákupy před kamerou není moc. To máš botky, k nim kabelka, k té koženná bunda … no a už mi asi i chybí prašule :-)
Na to, že máš dělat „profi“ shoperku fakt almužna a 4 hodiny zbytečně moc :-)

4
Maxx
Reagovat

500 éček je málo, ale tak je to projekt pro malou stanici JOJ, tak je jasný, že do toho megasumy cpát nebudou. Každopádně show pro ženy, pánům to těžko něco dá.

5
Bobby Brown
Reagovat

to říkám, že jsem pěkná socka :-)

6
anja
Reagovat

tak v levných řetězcích typu H&M, New Yorker, C&A, Takko, plus boty např. od Deichmana nebude problém se za 12 tisíc v českých kačkách oblíknout a obout – i ta kožená bunda by se dala pořídit pro Ajdu :) – teď jsem v C&A koupila docela okej kožený šedý křivák – do sbírky a na lítačku k džínám za 3 tisíce z celkem příjemné jehněčinky… anebo jestli půjdou do butiků co dovážejí Turecko, tak těch 500 euro taky vystačí na celý ohoz včetně bižuterie a doplňků

ovšem pokud je vypustí někam do značkových butiků, tak 500 euro jedny šaty, kostým, anebo za 500 euro džíny a boty a tím skončily

jde o to se vystajlovat, pro teď a tady……. v tom pořadu asi nepůjde o to, jak ty hadry a boty můžou nebo budou vypadat po delším chození anebo po vyprání :)

Reagovat

6 anja,
ale představ si, že neuvažujeme prakticky, ale jako shoperky závislačky, sponzorované a se štábem za zadkem :-)

8
anja
Reagovat

7 Ajdo, no já si hlavně nedovedu představit, že by mne měl posuzovat nějaký stylista :) známe stylisty, že

9
Radek aka SUNicko
Reagovat

Ajdo (7) se právě hrozím toho, že výběr bude pouze v shopu sponzora, což je tak trochu logické. Ale asi se v H&M či C&A lze oháknout i pro stylistu, když tak vidím ty billboardy těchto řetězců v ulicích :)

10
Pedro
Reagovat

3: jn, já mít nákupní šílenství, tak začnu třeba hodinkama… a rozpočet bude v čudu za pět minut :D

11
anja
Reagovat

10 a pak by ses před ty vyjmenované tři stylisty postavil k posouzení oděn pouze v hodinky, jo? :)) hezké no

hlavně nezapomínej, že každý stylista je tak trochu i více gay :)

12
maruška
Reagovat

noo 500eur nič moc, ale dá sa vtesnať, tak v nejakom OC a obchodoch typu H&M, C&A by sa dalo nakúpiť. po sto eur na šaty, topánky, kabelku, po päťdesiat eur na drobné doplnky, make-up + vlasy, poslednú stovku ako rezervu na prípadnú kúpu drahších šiat, resp. topánok. 4h – priveľa, to je dobré akurát tak na vystresovanie nakupujúcej (dúfam že bude mať doprovod) a na nasnímanie vaty. Rada pozerám Shopping Queen na nem. stanici VOX, tajne som dúfala, že tv JOJ dá tento formát, päť žien počas jedného týždňa, 1 téma, doprovod, ľubovoľné obchody v mieste bydliska a jeden štylista. Načo tam budú traja bubáci??? Jeden na handry, druhý na doplnky, tretí na make-up + vlasy? ach jóó…
Čo sa mňa týka, rada chodím ako doprovod, v januári kamarátka vymieňala jarný šatník, minula 1.000,- eur, za 1,5h, na dvakrát sme odnášali veci do auta a šli sa najesť.
Predpokladám, že tam budú babeny z veľkých miest ako BA, KE.

13
Bobby Brown
Reagovat

No tak ještě že jsem z teplákova…!

Reagovat

13 – klid, Ony ty HáeMka, Nový Jorcí, Takko – brako či CéAčka jsou už kvalitou povětšinou na úrovni šikmoočokáků, akorát ty babeny si toho ještě nevšimly

15
Radek aka SUNicko
Reagovat

okkvp (14) a díky tomu je majitel Zary a Bershky 2. nejbohatší člověk světa :) Byznys především :)

16
maruška
Reagovat

Vsetko je to cina, u sikmookych lacnejsia, v OC drahsia.

17
Elko
Reagovat

Zapojím sa aj ja… jasné, je to Čina všetko (ale aj kvalitné veci sa vyrábajú v Číne, resp. v azíjských krajinách – lacné pracovné sily, len to veľké značky nepriznajú)… ale ja osobne Takko aj New Yorker môžem :)

18
maruška
Reagovat

Vsetci siju v Cine. Pri nakupoch ide o to, najst v regaloch tu kvalitnejsiu cinu. Aby to cosi aj vydrzalo. Naposledy som nakupila v M&S, C&A, H&M. Zatial to drzi tvar, farbu. Takze ok :-)
Uvidime co bude v tv. Ci budu zbierky kabeliek, boticiek, prepchate skrine. Odkedy bude tv wau vysielat?
BB – niet na teplakove pohodlie :-)

19
Ajda
Reagovat

Smutné je, že když navštívite třeba C&A, H&M za hranicemi, výběr je zcela jiný. Mně vadí absence kvalitních materiálů napříč řetězci.

V Číně je několik úrovní šicích dílen, rozdíl je v kvalitě zpracování. Záleží na movitosti značky, podle toho si vybírá. Platí to i o botách. I nejlepší návrháři nechávají kolekce šít v Asii, cena je cena. Ale už to taky neplatí vždy.

20
maruška
Reagovat

19 – presne, pravda jest.

21
Pedro
Reagovat

11: Zajímavá představa :D Ale alespoň bych měl něco, co vzdáleně připomíná výhru a ne jen komínek obyčejného oblečení.

22
Elko
Reagovat

Maruška od 15. apríla štartuje WAU a show bude chodiť každý pracovný deň o 21:15 (reprízy na Jojke o 15:00 tuším)

a súhlasím, tiež hľadám v týchto obchodom „kvalitnú Čínu“, pekne napísané :D

23
maruška
Reagovat

Elko, ďakujem za informáciu :-) Rada si to pozriem.

24
Alex
Reagovat

oh bože ked už ale že mená stylistov nepozáte to je Lukáš Kimilčka

25
Reagovat

Lukáš Kimlička.. Ne Viktor :)

Přidat komentář