Panáček v reality show

Upoutávky na So You Think You Can Dance

21. Květen 2008 | napsal(a): | reality show: Super Dance

Ihned po dnešním velkém finále American Idol 7 začíná zítra večer na televizní stanici FOX další oblíbená talentová reality show. Narozdíl od nejlepších zpěváků se v So You Think You Can Dance hledá ten nejlepší tanečník. Jinak mají oba pořady hodně podobnou strukturu, začíná se záběry z castingů, na kterých poznáme nejen budoucí finalisty, ale i naprosté neumětely, kteří patří spíš do Hvězdné pěchoty.


Porota si vybere 20 finalistů (10 dívek a 10 mužů), kteří pak ve dvojících týden co týden nacvičují vylosovaný tanec (všechny možné styly: jive, swing, samba, tango, disco, jazz, step, hip-hop…). Tři páry s nejmenším počtem diváckých hlasů musí podstoupit individuální taneční battle a porotci rozhodnou, kdo z nich vypadne. Na celkového vítěze čeká odměna 250.000 dolarů a titul Nejlepšího tanečníka. Tuhle show jsme málem mohli vidět i u nás, televize Nova dokonce uspořádala castingy. Na ně ale nepřišlo dost zájemců (nebo se Nova zalekla výsledků sledovanosti Bailanda), proto se celý projekt Super Dance nakonec zrušil. Ale snad se jej někdy dočkáme.

Super Dance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
WO11
Reagovat

Kdo řekl, že televize NOVA tuto soutěž zrušila? To není vůbec pravda! Měla by se rojzet v druhé polovině roku 2008 = od září 2008.

Přidat komentář