Panáček v reality show

Farmář hledá ženu - Návraty

pátek 20:15 Prima Family

Farmář hledá ženu 2: Příjezd na farmu (5.díl, 26.3.)

27. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu - Návraty

[singlepic id=3882 w=420]
Na všech farmách již netrpělivě vyhlíží své hosty. Každý farmář si mohl pozvat hned tři ženy. Ty, které jim byly nejvíc sympatické, případně splňovaly požadované kritéria na dobrou a levnou pracovní sílu, nebo byly ochotné plnit populační plány. Přijedou opravdu všechny, nebo si někteří prožijí chvíle zklamání? Splní farmy očekávání žen, nebo zažijí tvrdý střet s realitou?

Na sklonku příjemně prožitého dne v Praze se farmáři rozhodli, které tři ženy pozvou na návštěvu do svého království. Jaké budou první chvíle po příjezdu?

DEN D – dámy přijíždí na farmy

Na všech farmách netrpělivě vyhlíží pozvané nápadnice. Produkce nešetřila, každá přijíždí jako celebrita sólo, auto jen pro sebe. Chybí mi červený koberec při vystupování. Je to efektní a hlavně to zaplácne společně s medailonkem každé z žen podstatnou část tohoto dílu. Aby bylo divadlo dokonalé, nesmí u vítání chybět Laďka, se svými komentáři, na které je pravidelný divák už dostatečně imunní. Je taky docela možně, že auto holky jen sbíralo u nejbližšího nádraží či autobusové zastávky. Návštěva bude trvat pět dní. Do finale postupuje jediná vyvolená a můžeme se těšit na romantiku ve dvou. Ale to hodně předbíhám, pojďme se konečně ubytovat.




[singlepic id=3886 w=420]

Honza Indián

Srub nic moc velký. Podle Indiánova sebevědomí jsem čekala něco výstavnějšího, jako chata dobrý. Indián se těší hlavně na šklebivku Lenku (36), ale jako první přijede Oli (41), po ní Dája (47). Podle kufrů to vypadá, že se stěhují natrvalo. Senior-Barbie ohrnuje nosík nad Honzovým vzezřením. Odrbané triko a umaštěná mikina nejsou zrovna ten správný dres code na vítání postarších nevěst. Tři postele a dvě nocležnice. Třetí, nejvíce očekávaná Lenka se rozhodla, že na Indiánovu farmu vlastně není zvědavá a nepřijela. Honzova mužská ješitnost obdržela pořádnou ránu. Dája neskrývá radost, o soupeřku míň. Honza si v ústraní líže rány a holky vyráží obhlídnout hospodářství. Barbie má citlivý nosík, cítí „domovinu“. Oli hnůj. Hlavně, že si rozumí. Honza ztrácí body, vítací ceremoniál lépe zvládl šťastný oslík.
[singlepic id=3887 w=420]
Indián dotruchlil a začíná pátrat, jaké že špatné či dobré vlastnosti mají jeho nápadnice. Dája je pomstychtivá a jinak už má jen kladné stránky. K nim patří podobně jako u Honzy láska k sexu. A proč je tedy tak dokonalá žena sama? Je vybíravá, v tom je kámen úrazu. Oli prozradí, že je líná, jinak se moc neprojevuje, užívá si nikotinovou slast. On je pravdomluvný a sobec, to se nemá čím chlubit. Indián je na vážkách. Ač byl z Oliny nadšený, nyní tam cítí nějakou faleš. S Dájou má jediný problém – je moc ukecaná.

Michal

V uvítací delegaci nesmí vedle Laděny chybět rodiče. Vypadá to, že budou mít víc než jen poradní hlas. Prší, prší, jen se leje a autíčko sváží jednu budoucí farmářku za druhou. Ani ony nepodcenily situaci a mají pořádné bágly. Martina (22), favoritka Aneta (20) a Lucie (20) šťastně dojely, nastává vítání a seznamování. U rodičů vítězí blondýnka Martina, ale syn má jiné představy. Mamince se to nezamlouvá. Takové „tintítko“ je na farmě k ničemu.
[singlepic id=3892 w=420]
Rozdělit postele, vybalit holínky a honem na jídlo. Holky se cpou, rodiče dělají jen dozor, ostřížím zrakem odhadují, která by byla ta prává pro jejich synáčka. Po jídle maminka zavelí: „Vykoupat, vyčurat a spát!“ Tomu nejde odporovat.

Jiří

V minulé řadě vybočoval svým hospodářstvím z řady tzv. Kozí dědek, letos to vypadá, že ne zrovna standardní podmínky čekají na Jirkovy nápadnice. Pobyt na této usedlosti bude jedna velká bojovka.
[singlepic id=3889 w=420]
Začínáme hned u vstupu. Kdo chce dál, musí překonat překážející trám. Potom je potřeba doufat, že se zalíbíme tlupě dobře živených hafanů a pokud i u těch uspějeme, máme na půl vyhráno. Návštěvník neví, kam koukat dříve, zda pod nohy, nebo okolo sebe. Laďka je zvědavá, kde bude návštěva spát. V obýváku. Hned u vstupu zaujme řada čtyřlitrových sklenic. Sušení bylinek,je Jirkova záliba. Postele jsou jen dvě, ale ta jedna snad prý kdysi šla i rozkládat.
[singlepic id=3890 w=420]
Jirka má smůlu. Nápadnice Hanka si příjezd rozmyslela. Vítat chlebem a solí se bude jen Ivana (39) a Simona (38). Ivana bere realitu statečně. Zatím. Selské stavení, dva traktory, to je bohatý ženich. Jiří, asi že má výhodu domácího hřiště je uvolněný a občas vtipně reaguje.
Jako správné hospodyně, pídí se holky po kuchyni. Tmavá, spousta krámů, je vidět, že domácí jsou pořádní sběratelé čehokoli a nic se nevyhodí. Chtělo by to pořádnou čistku, vymalovat, natřít… Ivaně pusa jede, Simona je v šoku. Za týden to tam nijak nezlepší, musí přežít.
[singlepic id=3888 w=420]
Ještě štěstí, že nedojela Hanka. Technické problémy s rozkládáním gauče zapříčiní, že je o jedno spací místo méně, takto to nemusí farmář dál řešit. Ale má jiný technický problém. Simona v noci zrcadlo u postele určitě nepotřebuje a s „kamarády“, kteří bydlí za ním, se družit nechce. Žádná družba ani studium, všechnu havěť je potřeba vymést a zrcadlo dát jinam. Rychle se najíst, panák na nervy se nekoná, nejlepší bude, vše špatné zaspat. Pohádka nebude, místo Jiříka zazpívá a zatančí umělá kytka, polibky na tváře a zhasínáme.

Jenda

Prvorepublikové letní sídlo ministerského předsedy Rudolfa Berana je díky dědictví dnes domovem farmáře Jeníčka.
[singlepic id=3891 w=420]
Na návštěvu k němu míří Johana (28), Jana (31) a Martina (38). Vítání a líbání se ujímá Laděna, Honza nemá čas. Dámy jsou ubytované, postele rozebrané, už jen okouknout zbytek království. Je potřeba dobře zvážit, zda on je zrovna ten pravý. Konečně se vítají i s farmářem. Johanka ví, že na návštěvu se nejezdí s prázdnou a předává dárek, lahvinku. Jeníček ji sice prý nemůže přijmout, ale pro jistotu si ji drží oběma rukama. Postele jsou rovnou čtyři, kdyby se tam bály, Jenda je může hlídat.
[singlepic id=3894 w=420]
Při večerním posezení se i zde hovor stáčí k společnému zahřívání, tulení, přece farmář ve svém domě plném ženských nebude mrznout v posteli sám. Pohádka před spaním a dobrou noc.

Standa

Na konci světa se také netrpělivě očekává návštěva. Možná by bylo vhodnější napsat pracovní četa. Laďka přijela nějak brzo, hospodář ještě nemá nachystané pracovní pomůcky pro své nápadnice. Standa plánuje, že po práci si holky vyzkouší z přítulnosti. Bude mu muset k tomu stačit jen Marta (59) a Katarína (46), podnikatelka Lenka nepřijede. Mrzí ho to, Lenka mohla hodně zabrat, vypadala nejšikovnější. Nevadí, zvedne normu a vše potřebné se udělá podle plánu.
[singlepic id=3895 w=420]
Standovy choutky s tulením rázně utne Katarína hned na začátku. Žádné důvěrnosti, žádné tulení. Je dost dlouho sám, aby to ještě vydržel. Jenže on teď chudák neví, jak vydrží pět dní poslouchat řečnění Kataríny.
Po ubytování následuje malá exkurze po jeho hospodářství. Dnes je to jen procházka, zítra je čeká pracovní proces. Večerní posezení u vína a chlebíčků je hezká tečka za prvním dnem.

Nezbývá než doufat, že příští díl nebude tak ospale nudný. Farmáři zapřáhnou ženy do práce a snad se konečně i divák začne bavit.

Zdroj obrázků : PR odd FTV Prima, archiv iPrima.cz

Anketa

Šance na seznámení



Sympaťák pořadu



Ankety budou probíhat po celou dobu vysílání RS.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu - Návraty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 203
1
Maxmilian supertramp
Reagovat

Indián si užívál Francie na svatební cestě : http://www.vianostra.cz/cs/farmar-2/novinky/indian-na-svatebni-ceste/

2
okkvp
Reagovat

Jo tak Lenku od indiána jsem na módní butik tipovala – tam to ohrnování rtů a afektovaná gesta dámy prodavačky nutně potřebují umět aby bylo znát, kdože je pod úroveň

3
koc
Reagovat

zatim nuda :(

4
anja
Reagovat

šklebidlo indiánovi nepřijelo, škodáááá :-(

5
okkvp
Reagovat

to jo, ale já už mrkám na ruční omítky a „půvabné“ pukance

6
koc
Reagovat

porad cekam na lepsi zaber statku u Nebojfi .. mozna se jen kameraman bal ze se pri prudcim otoceni kamery okolni budovy zborti

7
anja
Reagovat

3 koci, jaká nuda? mně stačil pohled na Nebojfu f tepláčkách vytažených af pod bradu a byla jfem na míftě mrtfá :DDDD

8
kanárek
Reagovat

5 okkvp- profesionální deformace,co? :-) žes už všechna obydlí oznámkovala! :-)

9
koc
Reagovat

7 – v tu dobu jeste Nebojfa nebyl

10
Ajda
Reagovat

Šklebidlo dělá ofuky, ale překvapí a dojede později, musí tam být trocha napětí.

11
kanárek
Reagovat

7 A Laďka naprosto statečně hopkovala za ním, uprostřed smečky vlčích bestií :-)

12
koc
Reagovat

sestricka ;-)

13
okkvp
Reagovat

Nebojfa z trhanova

14
koc
Reagovat

pro neznale .. to naradi u zdi neni oprene ale spis podpira stavbu :o

15
Ajda
Reagovat

A něco pozitivního – krásný výhled z okna :-)

16
okkvp
Reagovat

hele já si posledně dělala srandu s popisem našich bývalých sousedů, ovšem to jsem netušila, že ta jejich chalupa vypadá fakt stejně jako u Nebojfy – pravda, ta jejich chalupa je skoro třicet let obydlená už akorát pár králíkama, slepicema a jednou kozou v chlívku (poté co babička umřela), oni bydlí jinde v přece jen o dvě kategorii výstavnější kuče °°

17
Mikesh
Reagovat

Na to, že je Katarína Slovenka, má děsnej brněnskej hantecovej přízvuk

18
koc
Reagovat

to je maso :o

19
kanárek
Reagovat

LaaLaa je chudák…pořád musí brát jméno boží nadarmo :-)

20
pimpa
Reagovat

Ufff… Spát v místnosti s pavoukem by mě nikdo nedonutil, to bych radši spala někde venku! I když to jsou „kamarádi“… :-)

21
kanárek
Reagovat

A vůbec se jí nedivím, asi bych se v takovém prostředí hojně natřela v obličeji repelentem a zabalila se do mumiového spacáku s ponechaným max. 5ticentimetrovým dýchacím otvorem.

22
Ivana33
Reagovat

Bože:) Jiřík nepoužitelnej, figurka v těch tepláčkách do komiksu, Jeníček totální slizoun (tam by to u mě nevyvážila ani Beranova vila), Standa v šortkách už navždy Šmoula a benjamínkovi už vybrali rodiče blondýnku.

23
kanárek
Reagovat

20 Já tak možná s nějakým menším, málo pohyblivým na druhé straně pokoje :-)

24
Ivana33
Reagovat

21: bych okamžitě jela domů

25
kanárek
Reagovat

Ivana 33- A že ty kraťasy vypadaly ukrutně nebezpečně! :-)

26
oskar
Reagovat

Já to teda moc nežeru.

27
Ivana33
Reagovat

25:) a ty nožky v nich- apartní:)

28
okkvp
Reagovat

Standa v kraťasech mi taky zabil :-)))

29
Enaz
Reagovat

Tak se dobře bavím :). Jeníček vypadá na dědice hrajícího si na farmáře; Standa na slizkého obšourníka, který hledá pracovní sílu, která navíc nebude protestovat proti ničemu, co navrhne; Nebojfa je klenot … pořád čekám, že je nechá první noc vyspat v tom domečku hrůzy a další den jim ukáže normální hospodářství (nojo, mám ráda pohádky a sf :).
Kde je ten jelimánek? Zatím se jeví jako nejnormálnější, ale v jeho věku jít hledat ženu do reality svědčí spíš o tom, že normální není.

30
Enaz
Reagovat

A Benjamínek :).

31
pimpa
Reagovat

23 Jo, tak ten exemplář, co se tam objevil a Jiřik ho vynesl, by mi nevadil ani nad hlavou. Ale všechno zvící víc než dva centimetry by muselo pryč – nebo spíš já! :-)

Panák „Prrroti prrrůjmu“ asi nebyl zcela od věci! Holky jsou hodně statečné! :-)

32
Pegy
Reagovat

U jiříčka bych nebyla ani minutu. Holky mají trauma na celý život.

33
koc
Reagovat

Laa tam lezi jak v rakvi

34
mk
Reagovat

Jirka je blázen, hoďte na něj síť! :)

35
pimpa
Reagovat

No, upoutávky na příště jsou zajímavé, děvčata střízlivějí. Myslím, že tato řada bude zcela neúspěšná, co do nějakého perspektivního vztahu.

36
Maxx
Reagovat

Já u toho chytám výtlemy. Myslel jsem, že to je jen dementní seznamka, ale je to fakt prdel. Hlavně ten farmář jak žije v tom nejhorším baráku a ty dvě jeho brýlatý hildy. To je komedie, že jsem snad lepší ještě neviděl :D Zlatej Hotel Paradise, tam jsou ti lidi aspoň trochu inteligentní :D

37
Ivana33
Reagovat

No tak podle upoutávky se to pořádně rozjede až příště- první iluze budou pryč a Simona odhalí to, co si tu o Jirkovi všichni myslíme. Jako bonus Jeníčkovo: „Tohle všechno je naše“:)

38
kanárek
Reagovat

33 koci, však byla téměř mrtvá….šok je nebezpečná věc! :-) Ani nevím, jestli jim Jiřík následně poskytl pomoc všech 5ti T :-)

39
kanárek
Reagovat

Moc se mi líbil ten poslední záběr s laďkou v křesle…opravdu krásné.

40
Ivana33
Reagovat

26: nikdo to tu nežerem, jen se dobře bavíme:)

41
okkvp
Reagovat

jestli si Laalina kolegyně si dovezla spacák, tak měla supr nos a vyhrála…
Jeníček je ještě mnohem divnější než Hájek, proboha co na něm ty holky můžou vidět (kromě majetek), Standa – no, zatím vypadá, že mu osud popřál alespoň jednu babu, co mu to drobet osladí (slaně), rozplakaná větev Dája – ou bože, co se to může dít … Benjamínek vypadá nejnormálněji, ale jak už napsáno výše – proč tam vůbec lezl normální není a tudíž v tom ještě něco bude

42
kanárek
Reagovat

Třezalka je na nervy, že? To si ten Jiřík na ně nasušil správně:-)

43
kanárek
Reagovat

41- Kolegyně shrnula bych to: podiveni jsou naprosto všichni.
Zatím ale nejsem z žádného natolik zhnusená jako ze Řízka z MOM. Začínají mne však víc bavit a zajímat ženské a jejich reakce, což je u mne s podivem.

44
Ivana33
Reagovat

41: Jeníček je asi zpovykánek, který přišel děděním k prima majetku a s holkama to holt dělá divy, jinou příčinu jejich zalíbení v něm nějak nejsem s to pochopit.

45
Ajda
Reagovat

Kanárku,
třezalka je mírné antidepresivum, léčí záněty, podporuje látkovou výměnu, atd. A taky potvora snižuje účinnost HA :D

46
okkvp
Reagovat

45 – a taky pokud vím, by se potvora nikdy neměla užívat dlouhodobě – to pak začně fungovat opačně než má

47
Ajda
Reagovat

Možná kdyby se Jirka dal na jinou bylinu, tak by mohl mít výstavní vilu.

48
Enaz
Reagovat

Tak můžeme se domýšlet jak to Jiřík myslel, ale dal jim čaj, že?
Ale jsou tu i alternativy :)
Je-li třezalková mast aplikována na hemeroidy, utišuje palčivost a svědění.
Třezalka snad také může pomáhat při redukci nadváhy.
(Jen drobný výběr :).

49
okkvp
Reagovat

47 – jestli myslíš tu bylinu co já – tak to by se nápadnicím určitě za chvíli stavení tak strašné nezdálo a s úsměvem na lící by se i se sestrou družily, ale pan farář by asi namítal a možná i vymítal

50
Ajda
Reagovat

49,
jj, přesně tu myslím. Z odpadu by pokrmil dobytek, a máme mléko od veselé krávy :-))

51
Mikesh
Reagovat

Dnes naprosto o ničem, jsem zvědav, co z toho Ajda nakonec udělá.

52
Lojza
Reagovat

44
Ale jo, výška postavy a možnost snadného ovládání pomocí něžných slov. Johanka to má natrénované od koní.

53
Prochor
Reagovat

Nejlepší bylo jak se Nebojfa snažil skamarádit ženy se svými pavoučky :“vždyť jsou to tak milí tvorové..“

54
kanárek
Reagovat

Tak to Jiříkovo obydlí by si opravdu zasloužilo buldozer. Ta ubytovna bylo obytné stavení nebo ten vejminek v horším stavu?

55
kanárek
Reagovat

49- Ano, ano, květ hluchavky se i v mém dětství prodával za slušné peníze :-)

56
mila
Reagovat

nejvic mne rozesmalo, jak uchazecky u Jenicka po seznameni s jeho majetkem a vilou jedna jako druha nadsene mlely neco o tom, jak je Jenicek uzasny.. u Jirky mne dostal kazdy zaber, to predcilo i lonskou Vlastikovu chatrc a nejvi ta zpivajici kytka, to uz jsem se malem udusila smichy.. Indian mne zklamal, ze nevydychal, ze mu neprijela ta nafrnena Drzticka..u Standy mile prekvapila ticha Marta

57
mk
Reagovat

Pokaždé, když indián prohlásil, že mu některá voní nebo nevoní, jsem šel do kolen :D

58
Adéla
Reagovat

Na Jirkově „statku“ nepřiložil nikdo ruku k dílu snad od 2. světové války. Něco takového jsem ještě neviděla, Stodolní ulice hadr. A uvnitř to byl taky horor. Ta máma se sestrou dělají celé dny co? Já bych tam nespala a nejedla ani za peníze. A Jirku Prima importovala strojem času ze středověku?
Standa mě dostal outfitem, kraťásky a ponožky do sandálů plus přehazovačka – to nemělo chybu.
Jeníček je slizoun s pěknou vilou.
Benjamínek má dobrýho taťku, připomíná mi Homolku.
Indián mě ničím nepřekvapil, Barbie je sice postarší, ale zase na ty roky vypadá dobře, ale nesmí moc mluvit…..

59
Ivana33
Reagovat

58- do Jiříkova „statku“ hodit pumu, srovnat se zemí a začít znovu- jiné řešení nevidím:)

60
mila
Reagovat

58 – mne dostal Jirik hlaskou o kravach. To se Simona pozastavovala nad tim, ze kravy lezi na mekkem a ony dve na tvrdem. A Jirik ji s usmevem odvetil – ale vy na rozdil od krav nedojite… a myslel to asi vazne..:-(( :-))

61
anja
Reagovat

u Nebojfy to vypadalo jako kdyby tam ve 45. roce minulého století prošla fronta a od té doby se tam na nic nesáhlo, hlavně že je Nebojfa čistá duše a upřímný chlapec :D

62
Lea
Reagovat

Jiří chce 3 děcka,ale podminky na to nevytvoří. Dům pasto uška a na dvoře jde o život. Asi si je toho vědom, proto mluvil o ztrátách. Tohle chce v budoucnu hodit na krk dětem? To jim to dřív spadne na hlavu. A ta jeho sestra dělá co, že ani nevymete pavučiny ze stropu? Ta kuchyň byla luxusní. Dávno měli omezit kostel a starat se o barák. Ani sedlák nedře celý rok na poli, to je jen výmluva.

64
Adéla
Reagovat

61- no přesně. Na tom dvoře se válí komu co spadne z ruky a pavučiny jsou i na nářadí. A ta smradlavá kaluž je jako domovní ČOV? Kdyby měl pan farář takový bordel v kostele, tak tam nikdo nechodí! Tohle snad nemůže vydýchat žádná nevěsta, no možná slepá jo. Jinak Simona to podle mého brzo vzdá a může být šťastná jestli to přežila ve zdraví!

65
ava
Reagovat

To máte svatou pravdu a co teprve ty žluté cedulky s nápisem exekučně zabaveno Jirko,Jirko…..

66
Iveta
Reagovat

Ježííííš…u Jirky ani minutu!!!! A jestli jsem kdy řekla křivého slova o našem statku, tak se mu tímto upřímně omlouvám!!!!

67
dessin
Reagovat

Jirik to na ne treba jen hraje, takhle prece nemuze bydlet a povazovat to za normalni…

68
mila
Reagovat

mam pocit, ze Jirka rikal neco o tom, ze chce zit s pripadnou zenou oddelene…

69
Marcela
Reagovat

Po shlédnutí včerejšího dílu bych bych nahoře i tipů kdo má největší šanci na seznámení přivítala ještě jednu možnost : Nikdo….
Je to katastrofa a kdyby to byli poslední chlapi na světě,tak raději zůstanu dobrovolně sama :-)

70
Maxmilian supertramp
Reagovat

Hlášky Jirky Čočka http://www.facebook.com/vianostra.cz

71
kanárek
Reagovat

69- asi tak…. :-)
měním anketní otázku na: U kterého farmáře byste chtěli strávit dobrodružnou dovolenou?

Mimochodem Jirkova farma by byl skvělý odfetovávací pracovní tábor. To je snad jediná možná alternativa k buldozeru. Hned by si mladiství delikventi víc vážili svých domovů.
Žádná normální žena s dětmi by sem své ratolesti nenastěhovala. Tady číhá smrtelné nebezpečí na každém kroku…

72
anja
Reagovat

62 Lea jakože Nebojfa předem počítá se ztrátami, že se mu plus mínus nějaká jeho mláďata potopí na dvoře, případně jej rozdrtí kus padající zdi z baráku…… ahaa no má to dobře vymyšleno :))

73
Adéla
Reagovat

69 – taky bych byla radši sama a jezdila na dovolenou s kamarádkou. Nechápu jak se některé ženské ze zoufalství tak sníží a za každou cenu se snaží urvat nějakého chlapa. Mně říct Indián, že je třikrát rozvedený a vyléčený alkoholik – uteču až na Aljašku. Jiskření nejiskření. O těch ostatních kandidátech nemluvě.

74
kanárek
Reagovat

Třetí Nebojfova nápadnice Hana si asi omrkla stavení v předstihu…ale je to škoda, protože rozdělování spacích míst by bylo ještě zajímavější. A jistě by si líp užila polibek na dobrou noc, protože jí by zuby vyrazit nemohl…:-) No, možná bude také překvapení a nakráčí později se super novými zoubky, vlastnoručně si nacpe slamník a vytře všem zrak.

75
Kamča
Reagovat

Jirkova usedlost bude určitě skrz naskrz prolezlá myšmi.

76
Anonymní
Reagovat

mne by jen zajimalo, kam ukryl Jirik matku a segru. Nebo je chysta jako prekvapeni?

77
mila
Reagovat

prispevek 76 je ode mne, zapomnela jsem se podepsat

78
Ivana33
Reagovat

71,72- díky za pobavení, obě myšlenky (odvykací pobyt + počítání se ztrátami) nosné:)))

73- máš samozřejmě pravdu, Adélo- to je ale ta míra zoufalství, na jejíž dno my asi nedohlédneme + naprostá ztráta sebeúcty

79
Lea
Reagovat

Čoček je chlap,ale že ty dvě ženske v tom vydrží, to je divné. Kuchyně je jejijch teritorium, musí mít silný žaludek. Kdo ví, jak by novou nevěstu vitaly.až by chtěla změny.

80
anja
Reagovat

75 nene, myši odtama už dávno zdrhly

76 musejí nám tyhlety hororové věci servírovat po malých soustech, chápeš – aby to diváka neodrovnalo hned – příště nám představí matku, sestru až v dalším díle, pomaličku :)

81
Ren.
Reagovat

Chá chá :-D Nebojfovo stavení, to je teda nadělení, už jen ten epesní nástup přes prkno. Kdo nepřekročí, má smůlu. Ivana měla dobrý čuch, že si vzala spacák (asi mu nechtěla přidávat práci, nebo si spíš řekla „kdoví co mě tam čeká“), ale obě holky si zapomněly zabalit flašku desinfekce. Takže druhý den, být jimi, bych se vypravila do obchodu a něco bych si koupila. Však to každá počítala na 4 panáky – na uklidnění, na spaní, proti průjmu a ještě na něco. Paní Ivana vede :-) a Simona Jifíka moc uhání.

7anja: beftije, málem jfem fe tu udufila čajem :-)

Jeníček má vilu, ale jinak je to křivák od pohledu.

Standa – Katarínu na něj! Už má toho plné zuby, temperamentní slovena, co ho bude komandovat. Marta je mi sympatická, je to vrstevnice a taková tichá voda, hodila by se ke Standovi.

Indián – ani se mi nic psát nechce

Michal – blondýnka Martina (?) má postavu, že utáhne pluh ;-) a tatínek je super, přesně jak děda z Homolků (jak tu výše někdo poznamenal). Holky mají pěknou ložnici a vypadá to tam hezky.

Jinak všechny nápadnice Standy, Indiána, Michala a Jeníčka by měly jet na výměnný pobyt k Nebojfovi, aby viděly, zač je toho farmář!

82
Adéla
Reagovat

81- Už vidím Dáju od Indiána jak v červených lodičkách leze přes prkno ve vratech, pak se zapíchne do bláta a uvnitř by omdlela 100%.
Nova prý chystá RS Farma – takže Jiříkovo farma by bylo ideální místo pro souboj o přežití!!!

83
okkvp
Reagovat

82 – tam by se mohl točit i Experiment Kolonie

84
okkvp
Reagovat

Též jsem včera pochopila ty plánované ztráty na dětských životech – nutno uznat, že kdyby je do svých propočtů nezahrnul, tak by byl ještě naivnější mimoň než už je.

85
Evaa
Reagovat

Koukám, že vše již bylo řečeno :-)

Indián nezajímavý a nepřekvapivý, Standa taktéž, i hledání roby za pluh ze strany Míšových rodičů jsem celkem čekala.

Jeníček mi něčím připomíná Franka Burnse aka Kuní ksicht z M.A.S.H. a ani prvorepubliková vila a spol. na tom nic nemění. Ale já na romantiku moc nejsem, tak možná proto.

Jiříkův dvůr je fakt pitoreskní záležitost (a to naše babi měla indiánské jméno „vszystko sie ci raz przyda“ a osoby neznalé místních poměrů si její dům pletly se sběrnými surovinami o ulici dál); živě vidím, jak tam radostně hopkají tři ratolesti – jen si nejsem jistá, jestli by brzy nedohopkaly :-(
Interiér je předpokládám/doufám součást jinak neobývaného výminku, který je třeba předělat.

86
Lojza
Reagovat

Jen nechápu, jak může být Jiříkovi smutno, když má kamarády pavouky, psí smečku, třezalku, krávy…

87
Evaa
Reagovat

49 – vzhledem k tomu, že tamní pan farář je zjevně dost tolerantní, by třeba ani proti veselému lupení nic neměl.

60 – život je otázkou priorit ;-)

88
Lojza
Reagovat

85
Doufáš marně.

Jen nechápu, jak může být Jiříkovi smutno, když mákamarády pavouky, psí smečku, třezalku, krávy…

89
koc
Reagovat

nekde v minule diskuzi se sestra Nebojfi ohradila ze oprava baraku neni zalezitosti nekolika pytlu cementu a fury pisku .. po vcerejsku s ni musim souhlasit .. toto spravi uz jen rozjety buldozer

90
okkvp
Reagovat

Ale zase by nebylo špatný, kdyby tam zavítal nějaký památkář – by to mohl být i turisticky zajímavý exponát skanzenu

91
Bobby Brown
Reagovat

„Já bych nepotřebovala třezalku, ale rovnou panáka.“
:-DDD

To není žádná farma, ale ruina. Tam už pomůže jen krásná, omyvatelná tapeta dovnitř i ven a než to spadne, kochat se tou krásnou tapetou.

Jirka by se měl na celé rádobyfarmaření vy*rat a pozemek i s historickými kulisami pronajímat jako Paintballové hřiště – nejlépe ve stylu 2 sv. války. Určitě by na tom trhl víc.

92
Bobby Brown
Reagovat

89 – okkvp
Ježiši jenom ne památkář!!!
To už by si nevyměnila ani cihlu. Přesně tak jak to je, bys to musela udržovat. Tím bys to zazdila úplně.

93
Lojza
Reagovat

88- :D

95
Ren.
Reagovat

Když si Simona u Nebojfy stěžuje, že krávě podestýlá líp a víc než jí, tak jí Nebojfa s úsměvem a popravdě odpoví „Ty ale nedojíš.“ Tak bych chtěla vidět, jak by si poradil s tím, že by tam jednou měl těhotnou manželku, předpokládám že otelená kravička by taky měla přednost ;-)

96
Ajda
Reagovat

OT – V diskusi u poslední VM se objevila manželka nemakačenka. Usmiřování skončilo tak, že je ve 4. měsíci a manžílek zase chvilku pracuje …

97
Občasno
Reagovat

Ivana od pana Jiřího je mi sympatická, realistka až optimistka :), nehroutí se, působí na mě dobře.

Nejméně sympatická je mi po včerejšku Katarína, vypadá sice dobře, ale je trochu hysterická, nepraktická, pořád vzdychala a remcala (pravda, střih dělá hodně, ale zkrátka mi nesedla).

98
Adéla
Reagovat

93 – nejkrásnější je fotka na které chudák Ivana nemůže přelézt ten trám ve vratech! Malé nevěsty nemají šanci, leda by podlezly. /radši ať utečou hodně daleko/

99
okkvp
Reagovat

91 – jsem myslela jen na ten skanzen – udržovat v daném stavu a vybírat vstupné, případně pro odvážné i přenocné.

100
Bobby Brown
Reagovat

95 – Jako že ona je ve 4. měsíci těhotenství a on ve 4. měsíci léčby na traumatologii?

101
Ajda
Reagovat

BB 99,
další dítě je hlavně zase zdroj příjmů, on dlouho pracovat nevydrží.

102
Bobby Brown
Reagovat

100 – jj, to je mi jasný, že ona bude rodit, dokud bude moct, takovou jsme na vsi měli taky – 7 dětí, díky tomu neustále oddalovala nástup do vězení.

103
Jonatána
Reagovat

Řečeno již bylo vše. Opět velmi lituji, že nemáme klasy typu p. P¨valové a p. Hudáka, myslím , že z té letošní nadílky by vykřesali spoustu parádní zábavy. takhl emáme jen nezábavnou Latěnku. Jiřík je nás favorit odjakživa, těší mě, že moje přezdívka Nebojfa se ujala tak, že už mu snad nikdo ani jinak neřekne :-))))).Taťka šmoula a jeho apartní outfit musely pootešit všechny komesaře Módních policií, zbytek no comment. nI když přiznávám, že zdrceným Indiánem, který dostal košem od kočky Šklíby, jsem se docela bavila. Jo, ještě připomínka k tomu, co tady je psáno v commentu 36, že v Hotelu Paradise jsou lidé o něco inteligentnější. To snad nemohl nikdo myslet vážně :-(((. ta partička tam je absolutní katastrofa. I když, viděla jsem to dvakrát, tak třeba ten vysoký intelekt dovedně skrývali :-))).

104
Ivana33
Reagovat

93: pod článkem v diskusi tam nějaký dobrák píše, že Jirka zrestituoval nějaké krávy z JZD a pak mu je prý museli vzít, páč je týral hlady a stály po břicha v hnoji. Jejich žalostné bučení se ozývalo široko daleko. No věřili byste tomu? :)

105
koc
Reagovat

no pokud staly po bricho v hnoji tak vlastne lezely ;-) .. nevyhoda hnoje po bricho je to ze se musi stejne musi vytvorit v hnoji cesticky k vemenum :o

106
Mikesh
Reagovat

102 – Taky mě to zarazilo (myslím ta inteligence v Paradise), ale pak jsem si řekl, že mi pro samé pípání ta inteligence přítomných unikla.

107
Lenka
Reagovat

Nejvíc se tu bavím :D jak dokáže Jirkovo „stavení“ vzbudit takovou kreativitu. Prý panitballové hřiště :D super. To mě dostalo

108
Wally
Reagovat

Tak doufám, že nám Simona, jak slíbila, dá znamení z lístků čaje. Materiálu tam má na celý román.

109
Blanka
Reagovat

:-D právě jsem se počůrala smíchy ze všech komentářů… kvůli nim stálo za to natočit druhou sérii Farmaře :-)))

110
kanárek
Reagovat

107-Wally- Myslíš,že řekne:“Tak si vyvěštíme z čajových lístků…já vidím …panáčka?“ nebo rovnou chytí v amoku flašku s třezalkou a lístky budou lítat vzduchem s výkřiky“Panáčku ty to vidíš!“ :-)

111
Wally
Reagovat

No aspoň Pane Bože nebo Pán Bůh by mohlo zaznít, my umíme číst i mezi slovy :-)

112
Mikesh
Reagovat

Ajdi, obdivuji Tě za to, co jsi z té nudy dokázala udělat, je to asi tak stokrát zábavnější, než celý pořad.
Byť předpokládám, že štáb vypichuje i Nebojfy jen to, co splňuje jeho podání jednotlivých farmářů (soudím, že tam jsou i světlejší chvilky – jako lepší vybavení kuchyně i místností), tak přesto to, co je vidět, je děsné. Jak říká Bobby, lidi jsou na ten svůj bordel tak zvyklí, že jej už ani nevnímají. Jirka je nicméně mimoň, nějak se nám zasekl v teoriích a realita jde mimo něj. On tam asi scházel táta, který by jej naučil starat se o údržbu baráku (a ty chytré knihy mu omlátil o hlavu). Jak už jsem řekl, kdyby se Jirka staral o zvelebení domu, uvažoval by úplně jinak a pak by se i k holkám choval jinak a neměl by ty problémy. Ono i to jeho panbíčkářství je nejspíš omluva jeho neschopnosti či nepraktičnosti. No, jsem náramně zvědav, až se tam objeví to jeho ženské příbuzenstvo, to snad ledacos vysvětlí.
S Nebojfou to v každém případě vidím špatně. Jako čistá duše to je, ale jakákoliv ženská dá v tomto případě přednost spíš čisté posteli.

113
Mikesh
Reagovat

Heleďte se, ženský, farmáře už máme probrané, tak teď byste se měly věnovat spíše probírání nápadnic, co říkáte? Zejména těch slečen u Jeníka, kterým nevadí jeho postoj k svému potomkovi a jeho matce, za to jsou uchváceny jeho palácem. Myslíte, že některá z nich by byla dobrá selka?
Jsem moc zvědav na naši Johanku z parku, vypadala jako velice milá holka, nicméně zdá se mi, že bude mít i druhou tvář. Nevíte někdo, jestli to není náhodou Blíženec?
Ajťačka se jasně vidlí ani nedotkne a ta třetí domina jak by smet. Všechny šacuji na to, že Jeníka nakonec zvochlujou.

114
Bobby Brown
Reagovat

Jirkova ségra tam vidět je. Je tam, když holky lezou do baráku a čokli s nimi. Ona tam stojí mezi dveřmi. Sice na ní není celkový záběr, ale hlavu a ramena tam vidět je.

Zajímalo by mě, jak vedená je ta smečka, bo tohle už je smečka jako sviň. A přesně zde se psi jako ve smečce budou chovat, tzn. – Nejslabší, máte padáka!
Vypadá to, že je tam smečka rodinná a psí. Se nedivým, že se tam žádná ženská neudrží – vynechám-li ten neskutečný braigl.
Tam by musela nakráčet leda Puma a postavit to do latě.

116
Ren.
Reagovat

102 Jonatána – za kreativitu přezdívky Nebojfa máš velké plus! Je výstižná.

Mikesh: nápadnice u Jeníčka moc nevnímám, to víš, mé oči patří jen Dáje od Indiána a samozřejmě Nebojfovi. U Jeníčka každá vidí vilu, tak uvidíme co dál. Za to u Nebojfi, tam by to byla čistá láska, kvůli baráku by si ho žádná nebrala ;-)

K Michalovi mě napadlo jen to, že asi bere účast v RS jako dobrodružství a taky možnost poznat nevěstu z jiného koutu republiky.

117
Ivana33
Reagovat

112: Za mě teda k nim netřeba nic dodávat- jestli všechny vědí o přístupu chlapíka, který si v pětatřiceti nechává říkat Jeníček, k jeho potomstvu, a přesto to s nimi nehne- respektive jsou ochotné zavřít obě oči, tak bych je shrnula pod označení „pipiny“. A jestli si každá z nich neuvědomuje, že právě v tomto se projeví chlapův charakter, tak jim ho vlastně přeju- ať si ho užijou i s Beranovou vilou:)

118
Dan
Reagovat

Jo, přezdívky jsou tu trefné, mě učarovala“senior Barbie“.

119
haha bimbi
Reagovat

Nápadnice toho bábovky Jeníka mi splývají a nedokážu kloudně odlišit jednu od druhé. Už jen to, že se dokázaly nalepit na něco tak nesympatického a hadovitě slizkého je v mých očích krapet umenšuje… Jasně, taková Dája to je jinší matroš a Simona samosebou taky. Akorát že já jsem od LaaLyy nedokázala rozšifrovat co tu šifrovala :-), takže si stejně musím počkat jak to teda všechno bude…

120
Ren.
Reagovat

117 haha bimbi – přesně tak.

121
anja
Reagovat

112 „Heleďte se, ženský, farmáře už máme probrané, tak teď byste se měly věnovat spíše probírání nápadnic, co říkáte? “

Mikesh, tak za prvé – jak to tady s náma mluvíš??? :-o

a za druhé – proč bychom měli tady přestat probírat farmáře? imho ještě probraní nejsou, vždyť to ani pořádně nezačalo…. A nápadnice se tady probírají průběžně podle toho jak která a čím zaujme, takže k čemu nás tady jakože směřuješ? :)) mně konkrétně dosud žádná slečna u Jeníčka nezaujala, až mne zaujme, přečteš si to :)

122
Lojza
Reagovat

112
Mikeši, „palác“, ve kterém ženy ubytoval, není jeho.

123
Ajda
Reagovat

kdo chce vidět rodinu Jirky, tak fotka je na ofiku u rozhovoru s ním.

111 Mikesh,
díky ;)! Jinak co vím, tak Jirka otce měl, ale zemřel.

Dva dny jsem to tu sotva prolítla, nestíhám a už jste to stihli krásně probrat. Co dodat? Jiříka řeší bulvár, ale nic nového, jen vaří z vody, káždý článek dobrý. Dům jste rozebrali po cihlách, já bych jediné řešení viděla nechat to k hospodaření a pořídit něco poblíž k bydlení. Ale to lze těžko očekávat. Zaznělo tu – proč nevyzkoušel gauč, proč neometli pavučiny, proč… Protože oni v tom žijí a berou to jako běžnou věc, jenže v tom případě budou těžko hledat rodičku pokračovatelů rodu. A jak někdo výše podotkl, aby bylo vůbec co předat. Jirka není škaredý, není hloupý, jen v jeho věku asi těžko převychovatelný. Navíc tam jsou pevné rodinné vazby, které těžko přijmou cizí element navíc třeba s vlastním názorem. Tam se žena buď podřídí, nebo Jirka nepořídí. A to druhé asi bude reálnější.

Oli u Indiána ač o mrtvých se má jen dobře, mi nesedí jako jemu. Má takový ošklivý pohled hada ve střehu.

Vila u Jendy bude těžko jenom jeho. Spíš to vypadá na několik spoluvlastníků a pusobila jako penzion, kdo ví, zda on tam bydlí trvale.

117 haha bimbi,
ona Laa možná ví co se natočilo, ale těžko odhadne, co z toho střihač použije.

124
Pegy
Reagovat

Já jsem úplně v šoku s Jirky. Jeho ,,farma“, jestli ji tak můžu vůbec nazvat je akorát nakazit se žloutenkou. Ale má klučina odvahu! Pozve si celý štáb a natočí to tam ať to vidíme.

125
okkvp
Reagovat

Teď jsem si to znovu pustila a Jeníček opravdu z pusy vypouští, že vila v Bažantnici v Pracejovicích je jejich vlastní. To se ale asi zapomněl v roce 2008, páč poté město Strakonice od dalších spolumajitelů žijících v USA a Kanadě odkoupilo zbytek (město už před tím vlastnilo 5/8 všech tamních pozemků a několik staveb)

127
okkvp
Reagovat

ještě k 124 – Strakonice vilu provozují jako penzion Lovecká chata. Jeníček ale holá zadnice není – na LV má dlouhý soupis parcel a několika staveb, jen domeček k bydlení není zdaleka tak konfortní. Tož – kdyby byl řekl jak se věci mají po pravdě, tak by byl udělal jistě lepší dojem.

beru zpět ten seznam parcel – ten patří asi tatínkovi neb ročník 1950

128
Ajda
Reagovat

124 okkvp,
přesně tak. To vlastnictví mi nějak nesedělo. Od roku 2010 je vila plně ve vlastnictví města, ale neví co s ní dál. Zda ji prodat, nebo dál jen pronajímat.
Deník.cz: Podle vedoucí majetkového odboru radnice Jany Narovcové jsou tam byty a jeden nájemce, který zbývající část areálu využívá k bydlení i podnikání. „Areál je pronajatý, vše zatím zůstává tak, jak bylo,“ potvrdila.

129
okkvp
Reagovat

Možno tam jet na dovču
ubytovani.invia.cz/ceska-republika/jizni-cechy/bazantnice/chalupa-bazantnice/id-214122/

130
anja
Reagovat

co vy všechno nevyštracháte, holky :)))

131
Ajda
Reagovat

Holt by to nebyl Jeníček. Dítě má, neví kolik mu je, čí vlastně je, jen se ho dokázal elegantně zbavit. Ale vilu, která jim dávno nepatří pořád vydává za svou :-) I když tady je to taky chyba štábu, tohle určitě věděli, ale senzace je senzace. Jen ten Jenda ani s tou vilou za moc nestojí.

132
Ren.
Reagovat

A už vůbec není Jeníček tak správně praštěný, aby říkal pavoukům „kamarádi, dobří tvorové, zajímaví ke studiu“ :-D Pavouků se nebojím (nehysterčím z nich), ale příjemní mi moc nejsou. Mám kamarádku, co z nich má panickou hrůzu a kdyby dostala takové lože jako Simona, tak by s hysterický řevem prchla ale před tím by ještě něčím majzla Jifíka po hlavě a ani třezalka by nepomohla.

133
Ajda
Reagovat

Ren,,
mě pavouci nevadí, pokud u mě nebydlí :-)

134
Mikesh
Reagovat

115 – tak za obdiv k Dáje jsem si tady vysloužil ihned pár pohlavků. V každém případě to bude asi pěkný číslo, jsem zvědav, jak se projeví dále. Na rozdíl od těch ostatních ťuntin je osobnost, jen není jasné, jaká. Zda od ní rychle zdrhnout nebo si to s ní naopak užít.
116 -Asi máš pravdu, Ivano. Zdá se, že jim v tomto věku některé věci nedocházejí. Zatímco zkušenější ženské vyskočily metr dvacet, tyhle pipi to nepochopitelně míjí. Nebo že by jim skutečně šlo o majetek? Ale snad právě proto by měly být ve střehu.
120 – copak anjo, co se Ti nelíbí? Vždyť farmáři tu byli zevrubně propráni ze všech stran, na ženské se tu naopak dost zapomínalo. A kdo jiný vidí do ženské lépe, než jiné ženské? Takže čekám … Např. Ajda má dobrý postřeh o Oli, u první seznamky působila jako maximálně milá, hodná a upřimná holka, potom už tam byla úplně jiná ženská. Takže uvidíme.
124 – písmenková, to víš, když pipinky lákají, pěkně jim zpívají

135
mila
Reagovat

122 – ja mam u Oli pocit, ze byla spis zahnana do kouta (ne Indianem, ale zivotem predtim) a snazila se chytit posledni moznosti, jak z problemu, zrejme i financnich, dostat ven. No a to se pak clovek nemuze chovat uvolnene, at se jakkoli snazi

136
Evik
Reagovat

Fota Nebojsovych zen a hádání jejich pribuznosti s účastníky show jsme měli dostat jako kvíz… Pouze pár milisekund by trvalo, než bychom odhalili stejným uzlikem uvazanou snurku u sestrinych a braskovych gatí… :) Obličej už by byl vedlejší důkaz… Skoda… Pod rozhovorem s Jirikem je foto celé trojice obyvajici paintballove hřiště v kulisách druhé a možná i první světové války… (Bobby, fakt super fór… :) )

137
koc
Reagovat

a nosi sestra obleceni po Nebojfovi a nebo je to obracene ?

138
Kamča
Reagovat

131 – já jsem zase myšofobik, ale také říkám myším kamarádi. Vždy,když jedeme k našim na chalupu, tak občas pro jistotu s sebou vozím jedovaté granule a říkám synovi, aby rozsypal bonbónky kamarádům. A kdykoli se ho zeptám, zda viděl kamarády,tak hned ví, o co se jedná. Zajímavé je, že pavouků se nebojím a také si divím těm, co se jich (a hadů, žab atd.) bojí,ale pak si to rychle převedu na mé myši a hned mám pro ně pochopení.

139
Ivana33
Reagovat

136: Teda Kamčo, to je fakt zvláštní- já bych nemohla říkat někomu, koho trávím, kamaráde:)))

140
Kamča
Reagovat

137 – Ivano, asi budu také tak praštěná jako je Jiřík. A vůbec mě zaujal něčí příspěvek, že by mohla Nova na jeho usedlosti natočit Farmu. To by byl výborný nápad, už jen kvůli Jiříkovi by to mělo určitě vyšší sledovanost, než s jakou počítají. A hlavně by bylo dobré, kdyby měli za úkol zvelebit tuto skoro rozvalinu. Jiřík by si to zasloužil, je to takový bezelstný (aspoň se tak jeví) dobrák. Hloupý určitě není. Ten by si pomoc zasloužil. Sám se z toho
chlívku nikdy nevyhrabe.

141
Marcela
Reagovat

135 – :-)))

142
Evík
Reagovat

137

A jak Kamčo řešíš návštěvu prodejen se zvířátky, které děti tuze rády navštěvují? Nosíš kamarádkám bonbónky? :)

Mě zase dost děsí šváby a tyhle týpci (pavouci)… Obzvláště plné krabičky kobylek, které mají v Pet shopech na pultě… To je maso… Prchám…

143
Evík
Reagovat

136

Koci, to není jisté… Sestra je trochu plnější než Jíra, ale na něm visí všechno… Takže těžko říct…

Ale co Ti musím napsat je, že se Ti velmi zadařil Tvůj příspěvek č. 104… Jasný adept na nejlepší cool hlášku RS… Textil byl v přímém ohrožení… :)

144
Andy
Reagovat

122 kdeže jsou ty fotky čočkovy rodiny, nějak je nemůžu vyhledat.

147
Lenka
Reagovat

Mně teda taky přijde otřesné, když si chlap nechá říkat „jeníček“ ale v tomhle případě si myslím, že mu křivdíme. Jelikož se do Farmáře dostalo hodně HOnzů, potřebovali je nějak odlišit. Jestli si vzpomínáte, ještě tam byl takový jeden Jéňa. A je vidět, že když k Jeníčkovi na těch 5 minut došla nějaká paní a představovali se, on se představil jako „jeníček“ ale tvářil se u toho hrozně stydlivě, jak kdyby mu Prima řekla, aby se tak představoval a on to jen přijal. V prvním díle mu Laďka začala říkat Jeníčku, nebo se pletu?

148
Andy
Reagovat

143 Děkuji

149
Bobby Brown
Reagovat

144 – když jsem kukal na ty fotky, nedalo mi to a pustil jsem si Teplákovou soupravu od Nightwork – to fakt nešlo jinak

150
Bobby Brown
Reagovat

148 – sakra, smazané „koláčky“ dělají svoje, pak tu jsem jako anonymní…

A máš po anonymitě! :-)

151
koc
Reagovat

149 – jak rekla Simona – kokina se u nas rika jen ho.num :)

152
Ajda
Reagovat

koc,
tenhle výraz se tam na severu ale používá běžně. Bylo to i v JTCJ, Cajthamlová z toho nemohla.

153
Bobby Brown
Reagovat

150 – jenže tady je to obráceně, dokud jsou kokiny, je to OK, nejsou kokiny, je tam hovno

154
koc
Reagovat

151 – nejen na severu .. taky sem po prestehovani do UH nerozdejchal nekolik slov .. kokina jsou jeste jakz takz ale ze ma dcera do dneska rika dam si okurek misto okurky me porad sejri :(

155
Ajda
Reagovat

No co, co, co! Já okurek říkám občas taky. Zvyk je zvyk i po letech :-)

156
Bobby Brown
Reagovat

153 – no jo no, ten okurek, ta hadra a „dal jsem si dva piva“ ;-)

157
Ren.
Reagovat

Ten okurek, ta hadra, co se vám nezdá?
Jirkova sestra a maminka – podoba je i v obličeji, ale sestra má takový šílený výraz :-)

158
koc
Reagovat

156 – myslíš jako starej Brůna ? :o

159
koc
Reagovat

hororove kulisy jsou pripraveny .. dira na dvore zastoupi studnu .. „silena“ sestra nahradi otce a staci uz jen rici klapka a jedem
http://www.youtube.com/watch?v=VZseQG6rpos

160
aligator
Reagovat

Přesně tak, je to celá Brůnovic rodina. Nejhorší je, že si tito rod. příslušníci ani neuvědomují v čem žijí, protože oni žijí podle sebe správně a dle svých možností. Že je všude neuvěřitelný nepořádek neřeší, jsou spokojení a asi by žádné změny nechtěli. Jiřík je nedospělý a sebestředný člověk, který asi ani žádnou změnu nechce. Umím si jej představit, že ještě po deseti letech se přihlásí do podobné „soutěže“ a bude mít stejné ideály. A se svým zubatým úsměvem bude šťastně do kamery hlásit, že se chce ženit a mít tři děti a na jejich počtu opravdu, ale opravdu trvá. Možná se mu přihlásí nějaké zdatné padesátnice lačné bohatství a obsáhlých latifundií, které mu budou slibovat, že mohou ještě porodit dětí… Jiřík je ohromí svými znalostmi numerologie a zájem o něj bude obrovský. Možná, že v záběru kamer bude i statek možná jen zelené pláně. Nebo to tam veme do ruky ta jeho sestra ( myslím tu sekeru)

161
Ivana33
Reagovat

Teda vy jste zlí:)) Ale Studna je jediný díl ze Zemana, který si nikdy nenechám ujít (ještě vlastně Torzo ženy)- hororová atmosféra přesně pro Čočkovic statek.

162
Hooper
Reagovat

160: Kvadratura ženy, když už

163
Adéla
Reagovat

Jste mě dostali. Brůnovi. Brečím smíchy. Teda já být v telce, tak snad z těch tepláků vylezu a vezmu si něco hodobožového.
Jinak ze Zemana mám ráda ještě ten díl, jak převáděli lidi přes hranice na západ a utopili je v močálech. To bylo strašidelný.

164
Ren.
Reagovat

Kromě klasické Studny mě uchvátil i ten s Lábusem – Bič boží :-) „a červi se rozlezou, bič boží, bič boží“ – to by sedlo i na Nebojfův statek. Hodobožový svetřík si vzala akorát tak maminka Nebojfová.

166
koc
Reagovat

163 – dil zvany Mimikry :) – http://www.youtube.com/watch?v=qUPtDgQJrS8

167
anja
Reagovat

mě to rodinné foto naprosto rozsekalo, tohleto fakt ještě existuje? takoví lidé? ……….

hm Nebojfův statek jako kulisy pro hororovou detektivku z doby reálného socialismu si docela dobře dokážu představit :DD

168
Bobby Brown
Reagovat

164 – když už jsme u těch hudebních vložek, tak pro mě je nejlepší metalové video „Hub’n Bub’n“:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PLyTrsk1Ey8
– tady mě dostává ten nejstarší kytarista –

a k tématu Farmy/FHŽ klip „Heavy Metal Farmer“:
http://www.youtube.com/watch?v=Jag7oTemldY&feature=related
– Tractooor! –

169
Kapi
Reagovat

kdyz uz tu resite ty nesmyslny nazvy a mluvu- me zase dokaze pekne vytocit, kdyz slysim sklonovani typu „Zemanovo chata“,“Petrovo kytici“ nebo “ sousedovo dcera“ :/

Okurek je uplne v pohode – jednotne cislo. Okurky mnozne.

170
Ivana33
Reagovat

161: Ano, Kvadratura ženy, když už:)

171
Evik
Reagovat

Prosim vas, to „kokinko“ v severske nebo vychodni mluve znamena co? Ja nad tim mudruju uz asi dva roky… Znami davaji kokinka (laskominy, pochoutky, odmeny) psovi… Ja to nikdy predtim neslysela, ale desne me to samozrejme kokinkovani lezlo a leze na nervy… :) No a kdyz jsem to slysela z ust toho Boziho muze, tak jsem byla pod stolem… Musim podotknout, ze pejsek coby stene, ma mozna s identifikaci a ucelem kokinek taky problem, protoze asi pred rokem, kdyz si ho poridili, tak nemohli kolem domu par mesicu najit zadny psi bobek…

172
Ajda
Reagovat

Kokina jsou bonbóny, prostě sladké pochoutky. Kokin jsem se zbavila a teď tady roky trávím bomba (opět bonbóny)

173
Evik
Reagovat

171
Ajdi, diky… :) To vis, zivot se s nami nemazli… ;)

174
Evik
Reagovat

Asi jsem pochopila zivotni filosofii u Brunovych… Neni duvod si sve obydli zvelebovat a vylepsovat… Ani jeden z nich si to nezaslouzi… Ani jeden z nich jeste nic nevydojil…

175
Evik
Reagovat

A mate pravdu… Taky me napadlo jak vyborne vyuzit ten hlineny stred dvorku… Tam by se toho veslo… A na to peknou betonovou desku… Orlik hadr… Staci jenom sledovat Premeta v Receptari… Ten poradi se fsim… ;)

176
Ren.
Reagovat

Upřímně, podle mě výraz kokino používají jen hňupi. Slovo zastřešující tuto skupinu je pro mě sladké /sladkost, ale pak přece máme oplatek, piškot, čokoládu, bonbón. A ve spojení kokino = hovno, to jsem možná už někdy slyšela, ale u nás se tak nemluví (ZL). Už to vidím, jak budu jednou říkat potomkům „nechoď na trávník, jsou tam psí kokinka“.

167: Bobby, s tím traktorem jsi mi připomněl spíš Visáče.

168: To skloňování, to je děs, naštěstí tady se to nepoužívá.

177
Bobby Brown
Reagovat

174 – co je Visáč???

178
Mikesh
Reagovat

Slova „kokino, kokina“ se užívala úplně běžně v mém dětství. Vzhledem k tomu, že to byla oblast s velmi různorodým obyvatelstvem, které tam přišlo po válce, domníval jsem se, že to je běžné české slovo, protože jej užívali všichni. Teprve až po 20 letech začali puberťáci, aby se zezajímavovali, používat slovo bobek nebo kokino pro exkrement – a kupodivu se tahle zhovadilost uchytla.

179
Bobby Brown
Reagovat

já tedy fakt nevím… u nás je hovno prostě hovno

180
Kapi
Reagovat

175 – to sklonovani se tu bohuzel vyskytuje celkem casto. Dokonce i v televizi nekdy – au

181
Ivana33
Reagovat

Ještě k výrazu „kokino, kokinko“- podle ÚJČ AV ČR jde o moravismus (na území Čech je neznámý), význam je obecně „sladkost“. Jeho původ není známý, ale podle brněnských jazykovědců by mohlo jít o expresivní zdrobnělinu základního tvaru „koko“, který souvisí s dětskou výslovností slova „čoko“ od čokoláda.
178: u nás taky:)

182
Ivana33
Reagovat

176: nejspíš Visací zámek:)

183
Evik
Reagovat

178
Treba jinde taky… Jenom o tom jeste nevi… ;)

184
Ren.
Reagovat

Ano, myslela jsem Visací zámek a kultovní „jede traktor, je to zetor, jede do hor, orat brambor“.

185
Bobby Brown
Reagovat

183 – Aha, tak to je mimo můj žánrový záběr, proto mě to nenapadlo, ale ten název kapely znám.

186
koc
Reagovat

OT – visaci, znouzecnost, e!e, zona a .. BB kde si do ted bydlel :)

187
Bobby Brown
Reagovat

185 – Já punk-rock nikdy nemusel, takže tohle šlo kolem mě. Ale ten název (myslím celé znění) znám. Jen jsem to nikdy neposlouchal.

188
AndyS***
Reagovat

Bulvár nás zásobuje postupně pikantnostmi ze zákulisí natáčení viz dnešní Blesk např. jak Laďka vytopila Jirkovi žumpu, jak Indián zlomil Dáje 2 žebra a tím se zachránil od znásilnění, jak Standa využil uchazečky k zisku zřejmě nevratných půjček, jak se u Jeníčka ženy hádaly, která odejde, prý chtěly odejít všechny, ale nejvíc měl dorazil titulek Sex s jiným farmářem u Michala, což se mělo týkat mladé od Indiána. No ale Laďka se žumpou je taky super, škoda, že to zřejmě v TV nebude, fakt škoda. Teda když to vytopila, nepůjde zřejmě o suchý záchod, což by člověk podle stavu stavení očekával. Jinak maminka od Jirky je asi jiná než její potomci, i vzhledem, má v sobě něco ušlechtilého, v mládí byla asi velmi hezká.

189
Petr
Reagovat

Dnes si můžete v Praze na farmářských trzích u I. P. Pavlova, žlutá kuřata ze Strakonic majitel Jan Beran. To asi bude Jeníček….

190
Jonatána
Reagovat

To Mikesh (112) – máš naporoístou pravdu, já bych od toho 35 infantilního pitomce prchla hnd, co by zanělo slovo „kikvidace“ v souvislosti s dítětem. Ale jim to asi ještě nevadí, who knows.

Teď přispěji k vaší češtinářské debaět: miluji češtinu a vadí mi, když ji lidé przní. Jsem z Ostravy, takže kokino opravdu není ho.no, alespoň tady, dát si okurek je běžné a podat někomu hadru taky. a ani mi to nevadí. Zato když někdo dělá dušenou játru, jede k Novákojc nebo si dá sejra, je to smrt a alespoň z mého pohledu o dost horší. Každý jsem zkrátka odněkud a každý dáváme či nedáváme něco jiného :-))).

191
Jonatána
Reagovat

koukám, že překlepů v předchozím příspěvku je jako mraků. takže: naprostou, 35letého, hned, likvidace. Kdyby to někdo nepřeložil :-D.

193
Mikesh
Reagovat

Třeba za to dostal Indoš zaplaceno, tak se obětoval. I když, beru, někdo má rád pěkný holky, někdo zase šklebidla-strašidla.

194
Čmelák
Reagovat

Honza-přezdívka Koňas
Tak to se fakt povedlo.Honzík se pasuje na romantika.A co ty holky které v Pardubicích pásl?To co dělal v pardubicích v době Conana,to je také zapomenuto? (Loy 26.02.2012)

Narcis, hulvát a zloděj (další je nepodstatné) má vysoké odborné znalosti. Musíme mu vyjádřit velké uznání, chválu a obdiv. Porovnali jsme s výsledků testů na hlavu a vše souhlasí.
Většího hulváta a d. jsme ještě neměli v životě možnost poznat. Děkuje všechen ženský skot. (27.01.2012)

(iprima.cz/farmarhledazenu/discussion)

195
Ajda
Reagovat

Lojza Čmelák??? :(

196
Evaa
Reagovat

95 – jj, dobrá perspektiva pro budoucí matku tří dětí (které by musela tedy vzhledem k věku sekat jak Baťa cvičky) – upřímně řečeno, nechápu, jak můžou dělat, že ty tři děti jsou zcela reálné (mi bude 35 a nemohla bych s čistým svědomím nikomu slíbit další alespoň tři děti – taky bych se mohla dočkat dřív přechodu než plného počtu potomstva)

113 – Mikeshi, mi taky není jasné, proč tam dámy po likvidační hlášce a sextestu jely, zas tak okouzlující, aby byly naprosto zaslepené, není. Mě osobně tedy vadily i ty jeho pidilži – že studoval pilně dopisy, ale nevzpomněl si, jestli má ve výběru Lucku, vykrucování, když je Laďka kárala za vykukování z verandy… to musí být super pro běžnou komunikaci…
U Dáji vidím potenciál udělat řádný fičák.

190 – Jonatáno, připomnělas mi mé prarodiče – ona se vždy dožadovala dlažkove hadry a on jí podával lavičník – a vydrželo jim to přes 40 let.

Já jsem taky z OV, čili kokina se jedí :-) (jak chcu řeknuť guvno, tož řeknu guvno, no ni?), ale pobavilo mě, že zatímco já jsem odjakživa děvucha, Jiřík o nějakých 50 km na JZ chce výhradně děvčicu.

197
Lojza
Reagovat

195 :-)

198
Ywetta
Reagovat

Čeština je krásná,moje prababička z Kutnohorska říkala malým holčičkám „kurvičky“a normálně to tam bylo zvykem,pohoršovali se akorát ti, co neznali.Mě ale taky leccos vadí,třeba když se říká, že se to tam nevleze, místo nevejde.

200
kanárek
Reagovat

Paní Katarína mi teda nepřijde nějak zvlášť od rány a bůhvíjak rázná. Spíš to asi vynikne v kontrastu s druhou paní, která pouze mlčí a bůhvíco si myslí. To pak třeba Standa zažije šok:-).

201
kanárek
Reagovat

Kokinka jako název pro sladkosti pro malé děti se u nás používají běžně, jak dítka líp mluví, přechází se v mluvě na bonbony, lízátka, cukroví, perníčky,… Dospělí to už mezi sebou nepoužívají :-)

202
Mikesh
Reagovat

200 – Katarína mi přijde dost zvláštní, jsem zvědav, co dnes předvede. Působila jako paní, co si užila dost zlého a teď touží jen po slušném a hodném zacházení, pak začala být dost štěkavá, a to teda chlapi nemusí. Takže asi od ní všichni utekli.

203
Zora
Reagovat

No nevím ta lenka se divně šklebí, má divnou pusu, je mi nesympatická a určitě by se jí teda dělat na ranči nechtělo, je to dáma z města a má nosánek nahoru, ale v obličeji není teda pěkná, to ty dvě jsou.

Přidat komentář