Panáček v reality show

Hviezdy na ľade: spuštěn oficiální web

3. Září 2006 | napsal(a): | reality show: Hviezdy na ľade

logo Hvězdy na ledě Včera, 2. září byl oficiálně spuštěn web nové slovenské taneční reality show Hviezdy na ľade (Dancing on Ice), kterou bude od 8. září vysílat televize JOJ. Web se nachází na URL a jak je patrno, jde o spolupráci slovenské odnože portálu Centrum s televizí JOJ.

K informaci o spuštění webu k této reality show bych měl pouze jedno malé povzdechnutí. Že zatímco snad všechny slovenské reality show lze sledovat ze záznamu i na webu. U přední reality TV jménem Prima to bohužel stále není zvykem, i když slibovala spuštění svého video archívu již v dubnu. Jsem optimista a proto věřím, že již brzo :)

související články

Novotný s Kovaříkovou v show Hviezdy na ľade na TV Joj

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hviezdy na ľade

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!