Panáček v reality show

Když se dvě perou, třetí se směje aneb Fero, Jaro, Peter a Peťo

15. Srpen 2006 | napsal(a): | reality show: Rozvedení so záväzkami

V neděli 13.8. nám Markíza opět ukázala, jak pokračují námluvy čtyř rozvedených mužů. Každý z tokajících pánů má děti ve vlastní péči a hledá pro ně novou matku a pro sebe partnerku. Ať žije romantika!

Fero žije na venkově, pěstuje domácí zvířata a sází na výsledky sportovních utkání. O jeho přízeň usiluje pořádkumilovná Lenka (2 děti), která však oproti Zdence (3 děti) či Martině (1 dítě) už zřejmě u tohoto „kohouta“ nemá šanci. U rybníka jí sice namasíroval záda, ovšem víc jí patrně nedopřeje. Usoudil, že když má své partnerky poznat, tak se vším všudy. Se Zdenkou již strávil noc a neopomněl se tím na kameru patřičně pochválit, takže celé Slovensko už ví, že má ráda dlouhou předehru. Podaří se mu „nahnat na hnízdo“ i Martinu?

Jaro, muž, který na první pohled neupoutá vůbec ničím, očividně takový zájem o svou osobu ještě nezažil a tak se s ním nedokáže dost dobře vyrovnat.
Katce (2 děti) její vyznání lásky, namalované na stěně paneláku, sice opětoval, ale o kousek později už se vyznával i Ivetě (3 děti). K té cítí patrně lásku ještě o krapet větší než k odvážné Katce, protože ji pozval i na společnou večeři se svými dvěma syny. Třetí z nápadnic, bezdětná Janka, se pokoušela Katku na zklamání připravit a obě se vydaly do restaurace Jara konfrontovat. Myslím, že v neděli večer se před obrazovkou nenašel žádný muž, který by si to chtěl s Jarkem vyměnit. Všechny tři nápadnice se do něj totiž pustily a v diskuzi, v níž si Jaro jen tak-tak stíhal otírat hojně tekoucí pot utěrkou, jej doslova roztrhaly. Má ještě u některé z dotčených žen šanci?

Blonďatý Peter si situaci ulehčil a vyznal lásku raději jen jedné ženě, Veronice (2 děti). Světe div se, city jsou opětované, oba „zaľúbení“ tedy přistoupili před zbylé nevěsty Betatu (3 děti) a Zairab (1 dítě) a s novým stavem věcí je seznámili. Jejich „láska“ je dokonce natolik silná, že už plánují seznámení s rodiči i se svými dětmi, pročež by Peter viděl nejraději Beatina a Zairabina záda, původně plánovaný seznamovací čas už totiž chtějí strávit jen spolu a další dvě ženy už ke štěstí nepotřebují. Vcelku snadno manipulovatelný Peter dokonce chtěl, aby obě odjely už ten večer, proti čemuž se ovšem hlavně Zairab tvrdě postavila. Veronika se do role nové paní domu vžila lehce a dovolila oběma setrvat. Do rána či déle? Uvidíme v příštím díle.

Vychrtlý Peťo, poslední z ženitby chtivých mužů, si také nemůže vybrat. V předchozím díle usiloval o Eriku (1 dítě), které však vadil výškový rozdíl (nechtěla muže o patnáct centimetrů převyšovat). Adriana (2 děti) se mu zdá příliš rázná a navíc, jak sama prohlásila, ji nepřitahuje, tak se pokusil uplatnit svůj šarm (ehmm) na Anku (4 děti). A vida, Anka, ta původně tichá voda, nedělala drahoty a při lehkém oťukávání již začala přemýšlet i nad jejich společnou finanční situací. Ona je se čtyřmi dětmi na podpoře a její příjmy včetně všech alimentů a sociálních dávek činí jen něco málo přes šest tisíc slovenských korun, on je se dvěma dětmi rovněž nezaměstnaný. Víc takových párků státním rozpočtům!

V neděli uvidíme, jak se vztahy, ne nepodobné argentinským telenovelám, budou dál rozvíjet. Co dalšího nám na potencionální snachy prozradí Peťova mamka, která zatím nevidí příliš nadšeně bujaré popíjení všech zúčastněných? Podaří se Ferovi strávit noc s Martinou a nezapomene diváky informovat o jejích oblíbených polohách? Napíše Katka Jarovi další milostné vyznání na protější panelák nebo jej raději spolu s Jankou a Ivetou z onoho lešení shodí? A co Peter, všimne si, že už je pod Veroničiným pantoflem? Dívejte se, uvidíte :)

Rozvedení so záväzkami

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
1
Toony
Reagovat

Tak Markíze se Rozvedení opravdu povedly – získala „herce“ do nejsledovanějšího pořadu skoro zadarmo. :-)
http://www.bleskovky.sk/cl/15/122658/Predali-svoje-zivoty…-a-za-take-smiesne-peniaze-

2
Raden
Reagovat

Vida, byla jsem zvědavá, co za to, ale tohle je mazec. Shodou okolností jsem na to myslela, když Fero vyprávěl detaily z noci s jednou z účastnic :)

3
Toony
Reagovat

Raden: budeš psát další rekapitulaci? – na webu Markízy jsou už v archívu poslední dvě epizody
markiza.sk/tv_archiv/?19383p=ROZVEDENI

4
was
Reagovat

Výbornej článek. Už jsem se těšil na další trefný popis a chtěl o něj poprosit v této diskusi. Našel jsem Toonyho link a mrknul na tento popsaný díl. Je to mazec!!! My chlapi jsme kolikrát takový telátka :-)
Bohužel se tu s recenzí asi nesetkáme (škoda) takže doporuču zhlédnout. Už se nemůžu dočkat jak se dnes mrknu na další díl. (Zkusil bych i něm i něco napsat sám, ale neumím to tak zjednodušit a krásně vystihnout)

5
Toony
Reagovat

was: Raden je asi na dovolený, snad se vrátí dřív než ji začnou Chůvy v akci btw. bude tam nová chůva …
neboj se a klidně něco napiš, bude to možná zajímavý se na to podívat i z mužského pohledu ;-)
Tohle je blog a když se ti něco líbí a máš chuť i něco napsat, tak to napiš a pošli Suničkovi na mail – viz uplně dole v patičce blogu

6
Milka
Reagovat

No, Ferko je Ferko

7
Rubik
Reagovat

Peťa mi bolo ľúto!

8
Martina
Reagovat

Ahojte, presla som cely google no nenasla som nikde archiv tejto skvelej relacie. Neviete kde by sa dali najst cele casti bud online alebo stiahnut? Ani v archive markizy uz neexistuje..Dakujem

Přidat komentář