Panáček v reality show

Rozvedení se závazky

8. Srpen 2006 | napsal(a): | reality show: Rozvedení so záväzkami

Tahle reality-show běží na Markíze a máte-li v neděli večer čas, podívejte se. Hlavními účinkujícími jsou čtyři velmi škaredí a nesympatičtí muži a dvanáct vdavekchtivých žen. A o co že tu vlastně jde?

„Dětní“ muži si nastěhují domů tři ženy, které se snaží upoutat je a vymámit z nich nabídku k sňatku. Situace je velmi podobná „Nevěstě pro milionáře“, ženy kvokají, vrkají, předhánějí se v péči o dotyčného přiděleného pána a jeho potomky a intrikují. V nedělním díle například jedna z přítomných přemluvila zedníky, aby ji na plošině vyvezli do vysokého podlaží protějšího paneláku, na jehož zeď namalovala obrovské sdělení o tom, jak toho pána „l’úbi“. Pán dojetím posmrkoval, dušoval se, že lásku opětuje a na druhý den o svých citech přesvědčoval soupeřku odvážné dámy.

Musím přiznat, že mě tenhle „slepičinec“ na čtvrtou zaujal a po víceméně náhodném sledování tohoto dílu si na příští už počkám :)

Rozvedení so záväzkami

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Toony
Reagovat

Jsem viděl kousek prvního dílu a je to vážně dobrý – žádní nagelovaní manekýni, ale „obyčejní“ lidé.
Škoda, že to Markíza nemá v archívu na netu :(
btw. na Slovensku je to momentálně nejsledovanější pořad s cca 550tis. diváků
viz. http://www.medialne.sk/peoplemetre_citanost/vyvoj-sledovanosti.php?format=rozvedenisozavazkami

Reagovat

To je mně náhodička, zrovna nyní v neděli jsem se na to také díval a rovněž mě to zaujalo svojí syrovostí. I když mám dojem, že nyní v neděli byl nějaký sumář, protože jsem toho dojmu, že jsem tak týden zpět viděl samostatný díl jen s tím závislým na svém mamce.

Jak vidím, asi bude třeba založit novou rubriku.

P.S.: Kež i u našich rs by byly tak pěkné znělky jako mají na Markíze, to jen takový povzdech mimoděk.

Přidat komentář