Panáček v reality show

Kdo přežije: Panama na Prima COOL

10. Říjen 2011 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Dnes večer odvysílala Prima COOL poslední část reality show Kdo přežije: Guatemala, ale fanoušci bez Survivora dlouho nezůstanou. Už v úterý ve svém tradičním čase 19:20 startuje 12. řada, která se v originále jmenuje Survivor Panama: Exile Island.




Tentokrát se štáb vrátil opět na Perlové ostrovy v Panamě, kde se natáčela už 7. a 8.řada (tedy Survivor Pearl islands Survivor All-Stars). Soutěžit v ní bude pouze 16 trosečníků, kteří jsou na začátku rozděleni do čtyř kmenů podle věku a pohlaví: mladí muži (Viveros), starší muži (La Mina), mladé ženy (Byoneta) a starší ženy (Casaya), tyto kmeny byly pojmenovány podle názvů čtyř Perlových ostrovů. Nejdůležitějším twistem této řady je ale titulní Exile Island (v českém dabingu Ostrov vyhnanství), na který je v každém díle vyhnán jeden z hráčů a musí na samotce prožít několik hodin mezi soutěží o odměnu a soutěží o imunitu. Výhodou pobytu v Exilu je to, že se tam někde nachází skrytá imunita. Tento herní princip ostatně uvidíme ještě v následujících řadách.

Přehled všech soutěžících

[nggallery id=39 template=caption]

Úvodní znělka

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 52
1
Katynka
Reagovat

Těším se moc, hlavně na ty jiné principy v soutěži, myslím si, že to tomu dá novou šťávu. Akorát mám dojem, že čtyři kmeny po čtyřech je dle mě zbytečné. Ale třeba mě to překvapí.

2
fx
Reagovat

Cirie, Courtney, Danielle.. Moje TOP 3 téhle řady.. :-) Asi si to znovu stáhnu, už jsem viděl všechny řady, některé dvakrát.. :-) Na COOLu to nevydýchám kvůli dabingu ;-)

3
Martin
Reagovat

v Panamě jsem byl na tři měsíce a je to fakt krásná země

4
Ladislav Boháč
Reagovat

Dnes odpoledne jsem viděl právě první díl. Start byl hodně rychlej, hned se začalo soutěžit a jeden/jedna tam rovnou zůstal(a). Rozdělení na 4 kmeny není asi zrovna nejšťastnější – trošku jsem si kmeny mezi sebou zpočátku pletl.

5
Katynka
Reagovat

Tak teď už jsou to jen dva kmeny, tak je to opět přehlednější, ale za sebe říkám, že taková obměna začátku soutěže nebyla vůbec špatná a ten ostrov vyhnanství – taky dobrý nápad. Je to fajn reality.

6
petra
Reagovat

Je to suprovní soutěž jsem nadšená,už se těším na další serii

7
Chris
Reagovat

Zamíchat kmeny hned ve druhé epizodě mi přišlo docela zbytečné. Byl jsem zvědavý, jak se tam ty tři grácie bez Tiny uživí.

8
Anetka
Reagovat

Já mám ráda kdo přežije. 11. řadu jsem viděla. A byla super. Zvítězila potom Danny. Já jsem jí od začátku fandila. Jinak se koukám i na 12. řadu, kde první vypadla Tina. Nechápu proč jí vyhodily. Chytla jim rybu, našla vodu, rozdělala oheň. A jak se jí odvděčily? Že ji vyhodily. Pak čtyři kmeny dali na dva. Casayu a Laminu. Já fandím Lamině. Ale furt prohrává. A je pořád na kmenové radě. Ale já jim furt fandím. Anetka :-)

9
Jirka
Reagovat

Dan se vychloubal že je astronaut asi lže,nenašel jsem jeho jméno ve výpisu všech astonautů NASA

10
Jirka
Reagovat

Omlouvám se . Daniel Thomas Barry byl astronaut
Od 1996 do2001

11
Terry
Reagovat

Nevíte kde najdou 11 řadu Cz?

12
Jack
Reagovat

Já jsem od začítku fandil Bruecovi škoda že musel ze zdravotních důvodů soutěž opustit.

13
ANET
Reagovat

Tak já jsem to už nevydržela a tak jsem si na netu našla oficiální stránku této soutěže. Furt jsem fandila Arasovi, kterého furt chce vykopnout ten blbej Terry. No a nakonec jsem se dozvěděla, že to Aras vyhraje, to je dokonalý !! :) A do duelu půjde s Danielle, což je velké překvapko :).

14
Any3
Reagovat

ANET– skaplni Terry nebyl blbej byl mnohem lepší pořád za sebou vyhrával imunity!!..A kolikrát ten tvůj Aras??..To by mě fakt zajímalo!!..Pipko! Terry mu na konci dal hlas pokud si to neviděla takže bez Terryho by ani nevyhrál takže drž klapačku a neurážej ostatní!!!!..Aras neměl vyhrát byl tam jenom jako MODEL..Ale nebudu ho pomlouvat nejsem jako tamta co pomlouvá Terryho!!

15
Vikor
Reagovat

chci jse zeptat jestli po serialu kdo přežije panama budete davat další díly??? budu važně rad

16
Vikor
Reagovat

jj terry je nejlepší fandim mu od prviního dílu

17
miruna
Reagovat

13 napříště bych prosila vydržet a nechat si vítěze pro sebe.Já mám ráda překvapení a tys mi ho nedopřála!

18
David
Reagovat

Super dobre doufam ze je to pravda ze aras vyhral aras je lepsi nez tery :-)

19
Krekr
Reagovat

Chtěl bych se zeptat, jak víte že vyhrál Aras?

20
miruna
Reagovat

19 tato série je z roku 2006,takže není problém si vše vyhledat.

21
ANET
Reagovat

Any3-tady se chce názor, tak jsem ho napsala. prostě mi Terry nebyl sympatický a neměla jsem ho ráda. no a? ty taky nemáš ráda Arase a nikdo ti nic nevyčítá. nemůžu za to, že aras vyhrál jen jednou imunitu a terry ji vyhrával pořád. ale zase se snažil ji dostat, tak jako všichni ostatní. terry sice byl možná nejsilnější, ale taky na něho došlo. a ty mi tu nenadávej, nemáš právo holčičko!

22
ANET
Reagovat

17-sorry, tak nemáš číst komentáře :D
18-přesně tak :))

23
miruna
Reagovat

22-komentáře si čtu ráda a to i u jiných RS ale tady se většina řídí určitým pravidlem a neodhaluje vítěze předem.Sledování hry tak ztrácí na napínavosti.

24
Gwendy
Reagovat

13- Fakt neumíš před odhalení výsledků série ani napsat slovo Spoiler, aby člověk věděl, že se dozví něco, co by ještě nemusel chtít vědět.
23- Naprostý souhlas.

25
janka
Reagovat

ďakujem, tak ja to pozeram s napatim a niekto tu vykvaka ze ako to dopadne….a to ze si precitam diskusiu aky nazor na to maju iny ludia!!!

26
ANET
Reagovat

No tak sorry všem no. Jsem si to neuvědomila. Ježiš je to tak strašně důležité? Nejde o život, lidi. A to slovíčko spoiler, sorry, ale tohle nemám ráda. Je to samozdřejmě moje chyba, ale vaše taky…

27
ANET
Reagovat

A co, třeba jsem si dělala srandu :DDD. Jej lidi, vy naletíte všemu. Třeba to pravda je a není, tak koukejte dál a neříkejte, že hra ztrácí na napínavosti..

28
Griffin
Reagovat

Doufám, že se včera dobře dívali fanoušci Arase (nebo spíše fanynky, které přemýšlí jiným orgánem než mozkem) a podívali se něho trochu kritičtěji. Jde mi o jeho diskusi s Terrym na téma „rozdělování lásky“ (včerejší soutěž). Na mě Aras udělal dojem toho čemu se říká „mamánek“ – po měsíci odloučení od své maminečky ……..
….no nic, škoda slov, asi potřeboval chudáček ve svých 24-ti letech nakojit.

29
ANET
Reagovat

A toě by se nestýskalo po rodině? Třeba mě jo. Ježiš, proč mi tady nadávate. Já mu jen prostě fandím, tak jako vy fandíte někomu jinému, proč to furt řečíte. Já nemám ráda jenom jeho, ale třeba i Sirie a Danielle. Tak jde trochu i o ty nervy. Terry se s Arasem prostě nemají moc v lásce a tak na sebe pořád narážejí. Ale nedivím se jim. V běžném životě ti to nevadí, ale když jsi v divočině už přes 30 dní, tak je to rozdíl uvažovat jinak tam než uvažování nás, válejících se na gauči. Třeba Danielle taky vadilo, že neviděla svou mámu a to nikomu nevadí. Ale jak příjde na Arase, tak ti, co ho nemají rádi, hned říkaj, že je to model, neměl vyhrát, mamánek apod. Kdyby byl Terry ve stejném věku, jako je Aras, a neměl ženu a přišla mu tam jen máma, taky by říkal něco jiného. Lidi, nehádejte se tady. Vždyť je to jen hra…

30
Griffin
Reagovat

Neber to tak, že mám něco proti Arasovi, ale nějakým způsobem se projevil. A je zavádějící když píšeš „neviděl rodinu“ (každý tam měl nějakou rodinu, ale jde o to koho), oni tam řešili klasické Homolkovské (Hogo fogo Homolka) téma „kdo je víc, matka nebo manželka“.

A teď trochu odbočím (a to i proto , aby jsi si nemyslela, že mám potřebu trefovat se jen do Arase)
Za včerejšek bych měl chuť vyhlásit soutěž „IDIOT EPIZODY“.
Kandidáti na titul:
1.Aras – viz výše
2.Shane – celou dobu od sloučení si myslel, že něco řídí, no a včera čuměl jak puk.
3.Danielle
No tak ta se svým monologem na ostrově vyhnanců vyznamenala: ….jak ji Terry podrazil…. a tím u ní skončil… a spočítá mu to ……bla bla.
Proč neřekla:
-Terry mě vzal na rožnění i když mohl vzít někoho jiného
-Slíbila jsem mu, že budu volit Arase i když jsem mu to slibovat nemusela
-Arase jsem podle daného slova nevolila a proto je na mě Terry po právu naštvaný a já jsem na ostrově vyhnanců

U mě je vítězem soutěže „idiot minulé epizody“ Danielle
(a to nemluvím o neustálém vystrkování špatně udělaných „silikoz“ na kameru)

31
ANET
Reagovat

Jo tak s těma silikozema souhlasím :DDD. I s tím Shanem, ty jeho výtlemy vždycky na radě, to už je ohrané. Jako jo, souhlasím se vším, ale nemusel jsi mě chytat za slovo. Jo každý tam měl rodinu, ale chtěl s ní strávit více času jako Shane se svým synem a Terry se svou manželkou (ta mě taky pobavila :D s tou svou soutěživostí). Ale když vidíš, jak se tvůj protihráč objímá a nevím co ještě se svým blízkým a ty nemůžeš, tak je lidské se naštvat na celý svět a pak říct do kamery (Danille na Terryho) že mu to oplatí. A ještě k tomu, jak se kdo projevuje. Jo, Aras se takhle projevil a je na každém, jak to pochopil. Třeba máš pravdu ty, že se choval jako mamánek a nebo já, že byl v tu chvíli prostě naštvanej nejen že se svou mámou nemohl být, ale byl (si myslím já) naštvanej hlavně proto, že to byl Terry, jeho největší rival.
Tak aspoň takhle jsem ti to chtěla vysvětlit ;).
A jinak s tou soutěží jsi mě taky dostal, tohle by mě nenapadlo :D.

32
verča
Reagovat

ahoj ja bych se jenom chtela dozvědět kdo včera vypad(kdo vypad po šejnovy nebo stránku kde bych se mohla podívat na celí včerejší serial) jen hádam že to byl terry

33
pro verču
Reagovat

nevypad zatím nikdo, ale je soutěž mezi Danielle a Cirie v rozdělávání ohně.

34
Roubalinho
Reagovat

Anet ty jsi fakt pinda…můžeš mi říct proč jsi řekla kdo to vyhraje? To si jako myslis, že to neumíme najít sami?

35
ANET
Reagovat

Byla jsem za to ráda, že to vyhraje Aras. A ty si chytráku neudělal nikdy nic z emoce nebo jak to mám nazvat? Jasně nadávejte mi všichni, to už neumíte nic jiného? Mě to mrzí, ale pro tebe ne!

36
Terry
Reagovat

Souhlasím s Any3 Terry byl vynikající nato ze tam byl potom jedinej z Laminy a vsichni z Casay ho chteli vykopnout jeho jediná záchrana byla ukrytá soška Imunity a výhry o vsech 5 dalsich Imunit.A co ten blbej Aras ten se jenom válel v pristresku a mnel jistotu ze se dostane dal kdyz mněl u sebe ostatní z Casy. Tosame s ostatnima kromne Terryho. PROSTE MNEL VYHRÁT Terry.TERRY JE NEJ.

37
Therry
Reagovat

jo Therry je najlepsi nech ten chuj Aras skladpne ale dobry bol Austin Nick a Bruce nebo Bobby ale i tak najlepsi je Therry

38
Terry
Reagovat

jak sa vola Terry celim menom?

39
diaz ;)
Reagovat

podle me je nej terry je fakt borec aras ne nej nema

40
ANET
Reagovat

Terry a kdyby našel sošku imunity Aras, taky by si říkal, že se jenom válí? Terry měl štěstí že ji našel a měl na to stejnou šanci jako ostatní..

41
LadyXL
Reagovat

Já fandila Terrymu už z důvodu, že byl nejdřív mezi menšinou a pak sám proti všem.Kdo mi vadí,je Cirie, protože ta se v podstatě jen veze.V soutěžích většinou nic nedokáže,ba naopak to občas totálně podělala.A Aras si ji tam drží, protože je mu věrná a má proti ní šanci, jí ovšem tenhle důvod nedochází a furt je namyšlená a myslí si o sobě kdo ví co… Jinak mi to tentokrát přišlo hodně nespravedlivé,jak byli všichni proti jednomu… A při předpokladu, že by se dostal do finále Terry a Aras (už bohužel víme, že ne…), tak by,kdyby ctili poslání Trosečníka, měli většinou hlasovat pro Terryho a ne pro Arase, že je z jejich kmene.Protože Terry toho dokázal mnohem víc.Bohužel by býval měl Terry stejně smůlu a nevyhrál by.Oni by ale vybírali podle kamarádství. Aras nebyl ani schopen uznat během hry, že Terry něčeho dosáhl a to v době, kdy už vyhrál cca 3. imunitu po sobě….,prostě záviděl a bál se ho.

42
David volák
Reagovat

budete opakovat díly 13 14 a 15? neviděl sem je. Terry je zm…

43
ANET
Reagovat

:DDD bože číst některé vaše komentáře je fakt sranda. tady jde vidět že český národ fandí jen tomu nejlepšímu co tam je a na ty slabší hází jenom urážlivé komentáře. nikoho nemám ráda, jenom toho nejlepšího a všichni at jdou do háje-takhle jsem to pochopila od vás.. k smíchu u některých.

44
ANET
Reagovat

jednotlivé díly si můžete STÁHNOUT zde:

45
jiřina
Reagovat

terry měl vyhrát 100pro.je to kus.vždyt kolik chlapů v jeho věku vypadá jako on.a vyhrál všechny soutěže o imunitu před mnohem mladšími

46
stamik
Reagovat

kdo přežije panama byl pro mě ten nejlepší díl

47
monika
Reagovat

podle mě byl nejlepší Shane,fakt hustej týpek, ty jeho komentáře,z nich sem fakt někdy nestíhala.Byl nejlepší.Mno a mimochodem vyhrát měl Terry,Jako na 47 let byl fakt ve formě.

48
ziza
Reagovat

Terry nejvíc měl to bezkonkurenčně vyhrát, z těch dvou ve finále mi je na blití :/ hnus velebnosti !!

49
fanda teryho
Reagovat

všichni co fandí terymu jsou dobří jsou husti ostatni hráči byli vedle teryho jak malý vzdechliny

50
lolko
Reagovat

ako ludia ste moc a ANET ty si uplná p*** všetko si skazila !!!!! ako strašne ….. naj bol austin nick tery a dan naj ludia ( nemyslím fyzicky ale povahovo ! )

51
petr
Reagovat

Terry bil prostě nej moc.

52
zuzu
Reagovat

ja fandím hrooooooooozne arasovy na jakych stranka se hleda kdo vyhraje

Přidat komentář