Panáček v reality show

Survivor Guatemala na Prima COOL od 19.září

19. Září 2011 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Tak jsme se konečně dočkali. Populární trosečnická reality show Survivor s českým dabingem se vrací na naše obrazovky. Televize Prima zatím nakoupila šest řad a netradičně začíná až od 11.řady (Survivor Guatemala) a postupně bude pokračovat až do 16.řady (Survivor Micronesia). Vysílat se bude na Prima COOL od pondělí 19.září 19:20 každý všední den, reprízy budou vždy následující den ve 13:50.

Survivor Guatemala se natáčel v roce 2005 v guatemalském národním parku Yaxhá-Nakúm-Naranjo National Park (odtud také pocházejí názvy obou kmenů: kmen Yaxhá měl buffíky v modré barvě, kmen Nakúm nosil žluté).




K 16 soutěžícím, kteří úspěšně prošli řádným castingem, štáb přidal ještě dva zkušené hráče, kteří soutěžili už v předchozí 10.řade (Survivor Palau). Do hry se tak vrátil Bobby Jon Drinkard a Stephenie LaGrossa (ta si své účinkování v Survivoru zopakovala ještě dotřetice v Survivor Heroes vs.Villains). Tato řada má také jedno prvenství: poprvé se v něm objevil nápad se skrytou imunitou.

Přehled všech soutěžících

[nggallery id=38 template=caption]

Úvodní znělka

Jedna z upoutávek na COOL

Videa ke shlédnutí

– Všechny epizody ke stažení

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 18
1
Katynka
Reagovat

Tak na tuto zprávu jsem čekala od jara, kdy se obecně psalo, že bude Prima Cool dávat Survivora. Je to pro mě taková mírná nostalgie, protože pro mě je to jedna z prvních reality show, kterou jsem viděla a která mě vlastně připravila na velké fanouškovství reality show obecně. Okolí mě za to nemá moc v lásce, respektive nikdo z rodiny či přátel není takový fanda, ale to neva. Pokud se podaří to, co má, tak jsem ráda, že svou neschopenku budu trávit v tak bohaté podzimní nabídce – hurá – ČSMT na Primě, X faktor na Jojce (to musím dávat na Jojku, Plus totiž nechytáme), Next Model na Prima Love, Survivor na Prima Cool, Ano, šéfe na Primě. A to jsem určitě něco zapomněla. Pak k tomu přidám Prostřeno, seriály Dr. House, Vyprávěj, Soukromé pasti a už teď doufám, že si najdu čas i na čtení:-))

Reagovat

Az na ty blby vysilaci casy to je fajn.

3
koc
Reagovat

pokud to nebude v archivu (asi ne) a nebo nekde nahrane na netu tak to neuvidim :(

Reagovat

Katynka: Ještě seriály TBBT, HIMYM a Simpsonovi a už nebudeš chodit ani spát :-D

5
Zeck
Reagovat

Katynka: My už od jara informujeme o tom, že vysílat se bude na podzim. ;-) (survivorweb.cz)

6
koc
Reagovat

5 – 19.9. je jeste leto ;-) .. astronomicky zacina podzim az 23. září 2011 v 11:04

7
Katynka
Reagovat

No právě se snažím vybírat – abych vůbec někdy šla spát. A já vím, že se tu informuje, že Trosečník bude od podzimu, ale to je takový trošku neurčitý datum a když to napíšete na začátku prázdnin, tak je to pořád jaksi daleko. Takže teď jsem ráda, že už je to opravdu za chviličku:-))

8
soony
Reagovat

hezky, dobej vyber, jsem zvedavej na dabing

9
espn
Reagovat

ja som myslel ,že survirora bude dávať prima cool od 1.série,takto to ja uz nemá zmysel ,videl som uz vsetky od 3.serie na axn aj viackrát

10
LadyXL
Reagovat

Díky za info o vysílání. Už jsem včera shlédla 1. díl a bylo to super. Podle mne je dabing dobrý.

11
fx
Reagovat

Bohužel jsem vydržel asi 3 minuty.. Dabing je dle mého názoru příšerný.. Úplně to kazí celý pořad.. Škoda, že to nenasadili v originále s titulky.. Pak by to nemělo chybu :-/ A ještě jedna věc mi přijde na hlavu.. Že při vysílání Micronesie (Fans vs Favorites) diváci nebudou znát všechny soutěžící z předchozích řad.. Díky tomu to pro ně nebude takový zážitek.. :-/

12
Kapi
Reagovat

Dabing kazi kouzlo celeho poradu. Zvuky a hudba je moc potlacena a hlasy uplne bez emoci a vyvoje situace.

Takhle to ted vypada jen jako dalsi klon odpadku jako „Fear factor“ :(

Nevite jaka je sledovanost?

13
LadyXL
Reagovat

Jo je fakt, že s titulky by to bylo lepší. Tedy pokud někomu nevadí (mě ne). Ale já jsem vděčná, že to vůbec dávají a tak mi ten dabing nevadí… Jinak jsem v 1.dílu zírala, jak ta cesta pralesem odrovnala skoro všechny chlapy a ženy zůstaly celkem OK!

14
Katynka
Reagovat

Já to tak nějak ignoruju tu kvalitu dabingu, mě jde o to, abych se dozvěděla, co říkají a co se děje. Jsem taky moc ráda za to, že to dávají. Je to pro mě první reality show, kterou jsem viděla a díky tomu jsem tomuto žánru docela propadla. Takže koukám, baví mě to a doufám, že kvůli jiným, kteří nadávají na dabing, to Prima nestáhne.

15
fx
Reagovat

U mě je to jednoduché.. TV sleduji jen u rodičů.. Jinak domů do Prahy jsem si set-top-box nepořídil.. A dokud nepoběží podobné pořady titulkované, tak o něm nadále uvažovat nebudu.. Dabing, který předvádí Prima Cool je pro mě asi podobně příjemný, jako by na Picassovy obrazy někdo načmáral tagy.. Totální neúcta k originálu…

16
Kate
Reagovat

Myslim si že český dabing je u tohoto celkem dobrý.Ale v orignále je všechno lepší.Nevíte jestli se dá někde stáhnout nebo sledovat online už teď?

17
lentaktak
Reagovat

ahooj hele prosim existu je nejaka stranka kde to mohu shlednout??

18
Samuel
Reagovat

Ja sa chcem spítať či neviete kde by s adalo pozrieť online Kdo prežije.komplet vštky časti a série.lebo to nikde neviem nájsť a nepáči s ami to lebo som to oblúbil si na Prima Cool a teraz tam davajú blbú pevnosť Boyard:Tak sa chchem spítať či neviete kde by sa to dalo pozrieť.ĎAKUJEM za odpoveď

Přidat komentář