Panáček v reality show

Vykopáváme Tučného panáčka – Panáčka v říši tuků

22. Prosinec 2005 | napsal(a): | reality show: Tučný panáček

logo Tučný panáček Milé dámy a milí pánové, hlásíme se Vám s další porcí informací o naší hře s prvky reality show, která se nazývá Panáček v říši tuků.

Předně bychom Vám chtěli upřímně poděkovat za nemalý počet kladných reakcí pod prvním článkem, který nám vlil do žil chuť a přesvědčení, že rozjíždět podobný „projekt“ má opravdu cenu. Rádi bychom vám proto dali ohmatat bližší pravidla hry…

Jak se do „Tučňáka“ přihlásit?

Počet účastníků naší reality show není nijak početně omezen, bereme každého, kdo chce pro své zdraví a krásu něco udělat :) Pokud se chcete přihlásit, stačí zaslat svou fotografii celé postavy nejlépe v plavkách (příp. tílko a kraťasy apod.) a odpovědět na tři otázky:
1) Proč chci zhubnout?
2) Jakým způsobem chci ztrácet hmotnost?
3) Co je mým „hubnoucím“ cílem?

Nemějte strach, že by Vás někdo poznal na fotografii (třeba Vaši podřízení :) ), obličej Vám samozřejmě zakryjeme.

Pravidla hry

Každých 14 dnů od rozjetí „Tučňáka“ (tj. domácké oslovení tučného panáčka :) budou účastníci zasílat údaje o své tělesné hmotnosti, ale hlavně nám stručně sdělí své dojmy z dodržování hubnoucího režimu, jak na ně reaguje okolí apod. Tyto statě budou uveřejňovány. Až Tučný panáček skončí, tj. po třech měsících, zašlou všichni opět své fotografie v plavkách, aby se mohli pochlubit, jací jsou to nyní štíhlí svalovci či ladné krásky a nebo také jak se zrovna u nich experiment nevydařil. To ale věříme, že se nestane :)

Samozřejmě, že hubnutí jako takové je třeba si něčím zpestřit. K tomuto účelu budou sloužit speciální úkoly, které pro Vás bude vymýšlet tým Panáčka v reality show a které se budou zadávat rovněž každé dva týdny. Nebojte se, nepůjde o nic složitého, úkoly mají za účel spíše pobavit a dodat sílu k dalšímu hubnutí.

Chcete-li se tedy zúčastnit, zasílejte vaše fotografie a odpovědi na 3 otázky na e-mail jitushcin@panacek.com do 9. 1. 2006

P.S.: Pokud by někoho z Vás napadlo logo této hubnoucí reality show, nechť se s námi do pošty také podělí a nemusí ani soutěžit. Předem děkujeme. Děkujeme tímto graficky nadanému člověku, který si říká ntr23 (více na . Velmi bleskurychle nám stvořil velmi pěkné logo k této reality show.

Jitushka

Téměř sedmnáctiletá Liberečanka se k webu o reality show dostala jako slepec k houslím. Tento druh televizní zábavy ji nijak neoslovuje, ale byla povolána SUNíčkem, aby bděla nad dodržováním spisovného jazyka a Vy si tak mohli nerušeně vychutnat tyto stránky bez láteření nad hrubkami :))

Tučný panáček

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!