Panáček v reality show

Tučný panáček – panáček v říši tuků: První odvážní!

17. Leden 2006 | napsal(a): | reality show: Tučný panáček

logo Tučný panáček [OŽIVENO] Dámy a pánové, s radostí Vám oznamujeme, že byl již ukončen nábor účastníků do hry Tučný panáček – Panáček v říši tuků. A musím dodat, že jsme vůbec nečekali takový zájem, který nás velice mile překvapil. Hrdě Vám proto představujeme nás, 11 Tučňáků, a zároveň zadáváme první úkol pro účastníky.

TUČŇÁK Č.1, 193 cm/105 kg

FOTO ZDE
Proč chci zhubnout? Chci se líbit světu. Nejenom sobě. :)
Jakým způsobem chci ztrácet hmotnost? Míň žrádla, více pohybu (posilka, možná běhání,…)
Co je mým „hubnoucím“ cílem? Dostat se ze svých cca 105 kg přinejmenším na 95. :) Uvidíme.

TUČŇÁK Č. 2, 190 cm/121 kg

FOTO ZDE
Proč chci zhubnout? Abych si mohl zavázat najednou tkaničky u obou bot bez narovnání a nadechnutí.
Jakým způsobem chci ztrácet hmotnost? Vynechat vše slazené, obědy střídmé, se sportem ani nepočítejte :-)
Co je mým „hubnoucím“ cílem?
Stačí tak 110kg, je lepší si cíl stanovit lehčí a pak být příjemně překvapen.

TUČŇÁK Č. 3, 178 cm/98kg

FOTO ZDE a ZDE
Proč chci zhubnout? Chci zhubnout, protože jsem opravdu tlustá. Bolí mě klouby… hlavně kolena, zadýchávám se do schodů, často nestíhám své dvouleté dceři, nehledě na to, že při sexu si taky rozmyslím, jak mi to bude nejpohodlnější :-) Díky svým špekům, dneska jsou to už pneumatiky, se stydím vyrazit si s kamarádkami, jelikož jestli se za mnou někdo ohlédne, tak jen proto, že tomu na poprvé nemohl uvěřit :-) Nehledě na to, že poznámky mého muže o vorvaních mě taky už nebaví!
Za poslední rok jsem přibrala deset kilo, z toho pět v posledních čtyřech měsících.
Jakým způsobem chci ztrácet hmotnost? Začnu se kontrolovat. Budu jíst pravidelně, po třech hodinách, vynechám sladkosti, od 17. hodiny nevezmu nic do úst (možná jablíčko?) a budu dodržovat pitný režim (hlavně před jídlem). Začnu chodit aspoň 1x týdně cvičit a plavat.
Budu každý den vytírat a vysávat :-)
Co je mým „hubnoucím“ cílem? Chtěla bych zhubnout každý měsíc alespoň dvě kila. Abych se cítila aspoň o trošku líp, špeky mi nevylézaly z kalhot a nemusela jsem si kupovat nový šatník (na který nemám) :-))))))
Takže chci zhubnou minimálně šest kilo!

TUČŇÁK Č. 4, 157 cm/78 kg

FOTO ZDE
Proč chci zhubnout? Tahle odpověď je velejednoduchá. Protože jsem přibrala. A nelíbí se mi to a nechci to. Skříň je plná triček a sukniček, do nichž se nevejdu, nemůžu si půjčovat hadřÍky s dětmi a na aerobiku vypadám jako mládě mamuta. Celkem nerada bych navíc vypadala záhy jako středněvěká, dobře živená mamutice. A taky – kdo by mne takhle oplácanou chtěl, že? :-)
Jakým způsobem chci ztrácet hmotnost? No, zvolna. Jako ve všem i tady jsou rychlovky asi na nic. Vidím to na rozdělení dávek jídla na poloviční, pořádnou snídani (to abych se měla zbytek dne proč těšit na zítra), půloběd, minivečeři tak v pět a k tomu ovocné a zeleninové svačinky.Taky přestanu jezdit autobusem (i v mraze a v dešti, povoluji si výjímku v případě, že se ze mne stane remorkér táhnoucí tašky s nákupem), dvakrát týdně vyrazím na aerobik, a když „pámbu dá“, tak v sobotu plavat. To jsem zvědavá, jak se mi to podaří dodržet :-) – budu průběžně hlásit :-)
Co je mým „hubnoucím“ cílem? Za 3 měsíce? Řekněme cca 5-6 kilo a hlavně to „přeškobrtnutí v hlavě“ na hubnutí. Pak už to půjde samo. :-)

TUČŇÁK Č. 5, 93 kg

FOTO ZDE, ZDE a ZDE :)
Proč chci zhubnout? Protože si myslím, že 93 kg je vážně moc, mám zdravotní problémy a sama sobě se nelíbím.
Jakým způsobem chci ztrácet hmotnost? Změnou stylu života, méně jíst, hlavně sladké a tučné a večer, a hlavně se HÝBAT.
Co je mým „hubnoucím“ cílem? Něco shodit a najet na nový styl a v něm hlavně potom vydržet :-)))

TUČŇÁK Č. 6, 173 cm/81 kg

FOTO ZDE a ZDE
Proč chci zhubnout? Na to břicho zkrátka není příjemný pohled.
Jakým způsobem chci ztrácet hmotnost? Vzhledem k mé profesi, při níž v podstatě mohu jíst jen jednou denně, a to večer, se s tím budu muset poprat zvýšenou aktivitou a cvičením
směrovaným na ony „obtěžkané partie“.
Co je mým „hubnoucím“ cílem? To břicho pryč nebo alespoň 8 kilo dolů!

TUČŇÁK Č. 7, 178 cm/120 kg

FOTO ZDE
Proč chci zhubnout? Zdraví
Jakým způsobem chci ztrácet hmotnost? Plaváním a úpravou jídelníčku
Co je mým „hubnoucím“ cílem? Ztratit tak 20 kg tuku a váhu si následně udržet.

TUČŇÁK Č. 8, 182 cm/106 kg

FOTO ZDE a ZDE
Proč chci zhubnout? Přebytečná kila jsem nabyl postupně „díky“ sedavému stylu práce (denně tak deset hodin – minimálně), nepravidelné stravě (přes den téměř nic a večer v 19.00 vepřové, knedlík, zelí). Také přispělo skoncování s kouřením před šesti lety a následné tišení nikotinového „absťáku“ vším, co bylo po ruce a bylo aspoň trochu poživatelné. Teď bych chtěl začít shazovat, abych si mohl zavázat boty bez omdlení, abych nefuněl při chůzi do schodů, aby se ulevilo těžce zkoušené páteři – je toho prostě víc.

Jakým způsobem chci ztrácet hmotnost? Zlepšit životosprávu, jíst méně tučného, nejíst po páté hodině odpolední, jíst vícekrát menší porce, dodržovat pitný režim, trochu cvičit (rotoped apod.), ledničce se večer budu vyhýbat obloukem (velkým).

Co je mým „hubnoucím“ cílem? Nedávám si jasný cíl, ale chci zhubnout co nejvíce – chci vlastně ZAČÍT HUBNOUT, protože to pravděpodobně bude „běh na dlouhou trať“, tři měsíce asi nebudou stačit. A chci to vydržet…

TUČŇÁK Č. 9

FOTO ZDE a ZDE
Proč chci zhubnout? No, podle fotek to je snad jasné… poslední rok, práce na PC neustále,
+20 kilo… k již tak obrovskému základu.

Jakým způsobem chci ztrácet hmotnost? Kolo, cvičení, dieta. Jako kdysi. Je to asi nejspolehlivější.

Co je mým „hubnoucím“ cílem? Sundat zase těch 20 kilo… do začátku :-)

TUČŇÁK Č. 10

FOTO ZDE
Proč chci zhubnout? Aby mně doktoři při každé návštěvě neříkali, že mám nadváhu, a také abych se cítil více v pohodě. Občas mě zadýchá leccos, co mi před časem neorosilo ani palec u nohy.

Jakým způsobem chci ztrácet hmotnost? Úpravou jídelního režimu, nejíst celý den, ale jen několikrát denně a také naposled tak v 22:00. Samozřejmě zapojím i pohyb, a to i v běžném životě. Smrt výtahům, ať žijou schody.

Co je mým „hubnoucím“ cílem? Budu realista, za 3 měsíce bych rád shodil 10 kg, pokud bude 8, také se nebudu zlobit.

TUČŇÁK Č. 11, 165 cm/59 kg

FOTO ZDE
Proč chci zhubnout? Už od dětství jsem platila za baculku, a ač jsem z toho částečně vyrostla, tak cítím, že o pár kilo lehčí bych vypadala lépe, a především se lépe cítila.

Jakým způsobem chci ztrácet hmotnost? Jsem velká fafnynka orientálního tance a rozhodně nezastávám názor, že břišní tanečnice musí mít nadváhu, jak si lidé často myslí. Naopak je to příjemný prostředek k výdeji energie, vhodný pro každou ženu. Dále se snažím jíst zdravě a průběžně přes den, omezit sladkosti a nejíst po 18. hodině večerní.

Co je mým „hubnoucím“ cílem? Vlastně nic zvláštního. Trošku se zformovat a shodit přes zadek, aniž bych skončila s prsy u kolen :)

Tak to jsme my, Vaši Tučňáci. A jaký že máme zadaný úkol?
Úkol č. 1: Vytvořit si vlastní hubnoucí motto a založit si deník, do nějž si bude každý pro svou potřebu zapisovat, co toho dne snědl.
Prosím všechny Tučňáky, aby svůj deník vyfotografovali a společně se svým mottem ho poslali na jitushcin@panacek.com. Termín je do 30. ledna.

Jitushka

Téměř sedmnáctiletá Liberečanka se k webu o reality show dostala jako slepec k houslím. Tento druh televizní zábavy ji nijak neoslovuje, ale byla povolána SUNíčkem, aby bděla nad dodržováním spisovného jazyka a Vy si tak mohli nerušeně vychutnat tyto stránky bez láteření nad hrubkami :))

Tučný panáček

Diskuze k článku

Počet komentářů: 19
1
Surgo
Reagovat

8 tucnacku je docela dost :-). Idealni by bylo abyste se fotili neustale na stejnem miste a ve stejne poloze tak aby fotky sly prekryt.

2
Heretic
Reagovat

Přeju všem tučňákům, ať se jim podaří splnit jejich novoroční předsevzetí! Pár kil dolů vám rozhodně neublíží, ale některé zvolené metody se mi nezdají zrovna košér. Dost mám o vás strach, když píšete věci typu: „míň žrádla“, „budu běhat“ apod. S tímhle přístupem asi moc dlouho nevydržíte.

Jestli můžu něco doporučit, tak PLAVÁNÍ. Tento způsob pohybu je pro vás naprosto zdravý a PROSPĚŠNÝ, POKUD UMÍTE PLAVAT. Tím nemyslím plavání „na paní radovou“ s hlavou jak žirafa vystrčenou krečovitě z vody, ale kondiční plavání s vydechováním do vody(rozumějte ponořováním hlavy). Základní předpoklady:znalost základní techniky plavání, plavky, plavecké brýle, permice na bazén a u některých možná překonání ostychu(zábran) ze svléknutí se do plavek(ale to asi nehrozí když už ste zveřejnili svoje tělíčka na netu.

Hubnutí zdar!

3
Neregistrovana
Reagovat

Drzim vsem „tucnackum“, palce a preju jim, aby vydrzeli!! Vim co to znamena, kdyz chce clovek zhubnout. Ja pri sve vysce 168cm jsem vazila 70kg, ale podarilo se mi behem 5i mesicu shodit vahu na 58kg, kterou uz si zhruba 7 mesicu udrzuju ;-)
Skoda, ze jste „Tucnaka“ nevyhlasili minuly rok, urcite bych se prihlasila :-)

4
ajda
Reagovat

ad Heretic:
plavání je skvělé,ale hlavně na udržování kondice a protažení těla, při správném stylu plavání. Jinak přímo pouze na hubnutí není vhodné, muselo by se prý plavat v teplé vodě!!!!! studená prý aktivuje ukládání tuků. To vše jsem se dočetla minulý týden v MF dnes, docela mě to překvapilo,jsem 2x týdně v bazéně, kvůli práci a hlavně klidnému plávání už v 6h ráno. Doporučuji všem!!! Skvělé vykročení do nového dne!

5
Anonymní
Reagovat

Já zhubnul za 2 měsíce přes 20kg, stačilo změnit životosprávu a hlavně jídelníček, ale štve mě, že mám teď povislou kůži, takže to nevypadá moc ideálně ani bez těch 20kg, rozhodně bych doporučil nehubnout tak rychle, nehledě na tom, že si pak rozházíte akorát metabolismus, hubnout s rozumem ;o)

6
ajda
Reagovat

Anonymus:
začni posilovat. Hubnout bez pohybu je blbost. Chce to zpevnit, ale pak ten dobrý pocit stojí za to.

7
Jitushka
Reagovat

Anonymous: To jsi najel na anorektickou výživu, ne? 20 kg za dva měsíce je na doktora.

8
Jitushka
Reagovat

ajda: To s tím ukládáním tuku je pravda, proto jsou i tuleni tak obalení, aby jim nebyla zima. Když se podíváš třeba na Hlaváčovou, sice není tlustá, ale ten tuk tam znát je. Mně osobně se líbí více plavci – muži, ale ženy mi přijdou po plavání moc ramenaté a svalnaté, ale třeba stačí neplavat tolik moc. Souhlasím, že po ránu to musí být skvělý relax :)

9
Anonymní
Reagovat

ajda do posilky chodím už 5 let a chodil sem i v průběhu té dietky,ale povislá kůže zpevnit nejde holt, jituska jo byl to extrém, byla to jedna z více blbostí, co sem v životě udělal, ovšem anorexie to nebyla, hlady sem se nemořil rozhodně …

10
ajda
Reagovat

Anonymous….sám víš,že blbost bylo to drastické hubnutí. Na 20kg by půl roku bylo ideální.A k tomu cvičit,to jsi ale dělal.Jenže ta tvá zřejmě skoro hladovka ti sebrala i svaly a podepsalo se to na pružnosti pokožky. Jo a zpevnit by šla, zase přiber :o))))))

11
Flufy
Reagovat

Tak jsem to prošvihla :-( Tak dlouho jsem se odhodlávala…:-) Ono to podle prvních komentářů před Vánoci vypadalo na samé hubnutí 5 kg a já jsem „větší váhová kategorie“.
Nešlo by se zítra v termínu přihlásit dotazníkem a pak o víkendu dodat fota? Přes týden mě nemá kdo vyfotit, v sobotu požádám přítele.

12
Jitushka
Reagovat

OK, pošli mi to.

13
Heretic
Reagovat

Ajda: Myslim ze to neni tak horke…hubnuti totiz souvisi spis se stylem zivota nez s predsevzetim „1xtydne se pujdu znicit do posilovny“…

Plavani je skvele pro vydej hromady energie, protahnuti snad vsech svalu v tele a vubec zpevneni a formovani tela a to nasi tucnaci potrebuji predevsim (protoze jestli je jejich cilem jen zhubnout v co nejkratsi dobe, tak to bude pravdepodone na ukor svalstva, ktere jim jeste zbyva). Co je ale nejdulezitejsi, plavani nepretezuje jejich KLOUBY.

Ze to musi byt doprovazeno spravnou a zdravou stravou netreba dodavat…bez toho se asi neodpichnou…

14
Anonymní
Reagovat

Ajda drastický to trochu bylo, ale držel sem se jen na bílkovinách, kuřecí maso na vodě, proteiňáky + glutamin, aby mi to nesežahlo všecky svaly, sacharidy jen z ovoce defakto, alkohol vůbec, nebo nějaký vínko + jednou týdně rejže, oproti tomu před tím, těm plechům hranolek, párků, sudů piva atd. docela extrém, jinak v posilce sem se spíš zlepšoval, než zhoršoval, takže z toho soudím, že moc svalů nešlo dolů, něco určitě, ale víc šlo tuku, než svalů :-) …

15
ajda
Reagovat

:o)) no tak ta vrstva špíčku byla asi Anonymousku trošku větší, svaly obalené sádýlkem, jak by ne při tom jídélníčku co popisuješ. Jinak ses cpal při dietě jak kulturista, to jsi opravdu o svaly tolik nepřicházel. A povolená kůže zase tolik nevadí,pokud ti nevlaje ve větru. Teda mě by vadila :o)) u mě! u Tebe ne :o)))
Chybou dietářů totiž je, že začnou hladovět a dolů letí zbytky svalů co ještě mají.

16
Anonymní
Reagovat

Otázka: nešlo by pro každý úkol udelat zvláštní článek? i s výsledky potom, takhle to zaniká..já to hledal jako trouba:-(

17
p
Reagovat

Otázka: nešlo by pro každý úkol udelat zvláštní článek? i s výsledky potom, takhle to zaniká..já to hledal jako trouba:-(

18
Surgo
Reagovat

Nesel by zridit nejaky php/asp/jsp denicek pro kazdeho souteziciho aby jsme ho meli neustale pod dohledem?

19
Berooshka
Reagovat

Mam bohuzel stejny problem jako tucnak c. 11. To znamena, stihle horni partie a dole vozim valnik jak rika muj pritel :)) mam super tip na hubnuti a na protazeni. Je to sport jmenem SPINNING. Nikdy jsem moc nesportovala, na zakladce jsem si vynutila u doktorky potvrzeni ze nemusim civit :) a vubec jsem tomu sportu nikdy moc nedala. Pritom jsem ale pri svych 171 cm porad vazila okolo 50 kil. Vzhledem k sedavemu zamestnani, rozmazlovani od pritele, obdrzeni sluzebniho auta (to je mor!!!) jsem pribrala cca za tri roky 21 kilo. Pred tremi mesici jsem zacala pravidelne – dvakrat az trikrat tydne – chodit na spinning a uplne me tenhle sport „sezral“. Neuveritelne se tesim vzdy na dalsi lekci a musim rict ze po trech mesicich jsem shodila asi tak ctyri kila, ale s tim, ze nemam moralku na udrzeni nenazrat se vecer :) Takze si myslim ze kdyz clovek zlepsi zivotospravu, stravovani a vubec moralku ohledne jidla a da si trikrat tydne spinnning, tak kila pujdou dolu lehce. Snad se k tomu nekdy dokopu :)) Kazdopadne sama citim, ze moje fyzicka se zlepsila o sto procent, nefunim do schodu a i ty svaly na zadku a nohach dostaly trosku jiny tvar. Takze spinningu a hubnuti zdar! :)

Přidat komentář