Panáček v reality show

Tučný panáček se po odmlce opět ozývá – NOVÝ ÚKOL!

2. Březen 2006 | napsal(a): | reality show: Tučný panáček

logo Tučný panáček
Jak jste si možná všimnuli, po představení našich Tučňáků a zadání prvního úkolu se po nás jakoby zem slehla. Tato pauzička byla způsobena jednak mým nedostatkem času, ale také tím, že první úkol (tj. zaslat foto svého deníku, do nějž si každý zaznamenává stravovací režim) mi zaslalo opravdu malé procento všech účastníků. Proto jsem se rozhodla úkol stornovat (ovšem děkuji těm, kteří mi ho poctivě zaslali!) a vyhlásit nový na konci tohoto článku. Nuže stalo se, nebudeme z toho nic vyvozovat a půjdeme hrdě dál :)

Personální změny v sestavě Tučňáků

Bohužel tomu tak přál osud, ale Tučňák č. 6 se nám velice omlouvá, neboť se ocitl v takové životní situaci, jež mu nedovoluje se naší hry dále účastnit. Jeho důvody chápu a doufám, že brzy přijde návrat k dobrému. Ale my se tím nenecháme nijak rozházet, neboť na pozici Tučňáka 6 dosadíme nového odvážlivce, a to dokonce další dámu:

TUČŇÁK Č. 6, 170 cm/95,5 kg

FOTO ZDE
Proč chci zhubnout? Abych vážila méně než můj partner a konečně si mohla koupit ty báječné džíny, jaké má moje dcera.
Jakým způsobem chci ztrácet hmotnost? Úpravou stravy, cvičením (asi dělená strava)
.
Co je mým „hubnoucím“ cílem? Cílem je shodit za ty 3 měsíce 8 -10 kg.

To však není konec našich změn. Rozhodli jsme se do naší reality show nasadit i jeden tučňáčí pár (nikoli po vzoru vyVolených), který se sice přihlásil až po termínu, ale my ho vítáme jako osvěžení :) Tady ho máte:

TUČŇÁK Č. 12 + 13, 173 cm/81 kg

FOTO ZDE
ONA
Proč chci zhubnout? Protože se chci cítit dobře a taky chci, aby se za mnou kluci otáčeli :-). Prostě, abych se líbila světu:-)

Jakým způsobem chci ztrácet hmotnost? Rozhodně přestat nebo aspoň omezit jíst sladký-to je moje velká úchylka.., a pak sport.
Co je mým „hubnoucím“ cílem? Chtěla bych to dotáhnout tak na 62 kg, ale kdyby bylo těch zhubnutých kilo víc, tak bych se určitě nezlobila :-)

ON
Proč chci zhubnout?Protože se chci líbit holkám, hlavně té svojí. A vždycky se cítím chvíli líp, když vážím míň a v pohodě doběhnu autobus.

Jakým způsobem chci ztrácet hmotnost? No mělo by platit klasický český nežrat a cvičit, ale to nežrat je u mě tak těžký. Takže budu cvičit a jíst pravidelně menší porce. A přestanu pít sladké.
Co je mým „hubnoucím“ cílem?Vzdálit se co nejvíce od metráku. Ideální by bylo na 75 kilo, ale to jsou hodně optimistické (a dlouhodobější cíle).

Tak, nyní je naše tučňáčí sestava skutečně kompletní a nic nebrání zadání novému úkolu, který zní: odpovězte na otázku, JAK VAŠE ÚSILÍ ZHUBNOUT VNÍMÁ VAŠE RODINA A OKOLÍ? Na Vaše odpovědi se budu těšit do 13. března 2006 a doufám, že nyní již bude přístup nás všech zodpovědnější :) Tak se mějte hezky a hubnutí zdar! :)

Jitushka

Téměř sedmnáctiletá Liberečanka se k webu o reality show dostala jako slepec k houslím. Tento druh televizní zábavy ji nijak neoslovuje, ale byla povolána SUNíčkem, aby bděla nad dodržováním spisovného jazyka a Vy si tak mohli nerušeně vychutnat tyto stránky bez láteření nad hrubkami :))

Tučný panáček

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
Surgo
Reagovat

Nevim jestli jeste neni brzo, ale nestalo by za to tucnacky prevazit? :-)

2
Fruikto
Reagovat

Tak co, která z vás je podobné koště jako ta Lůůůůca!

To se tam nemohla dostat Světlana?

3
Jana
Reagovat

Všimli jste si, že dívka z páru č. 12+13 má stejné plavky jako č. 11? Myslela jsem, že je to ta samá, mají totiž i podobnou postavu, ale udávají jiný počet kg, tak je to asi jen náhoda …

4
Jitushka
Reagovat

Jana: Samozřejmě, že jsme si všimli :) A skutečně to není jedna a táž osoba, 11 má červené a 12 oranžové, čili pěkná náhodička :)

5
tučňák č.6
Reagovat

Představovala jsem si show.panáček úplně jinak. myslela jsem ,že si budeme vyměňovat recepty, radit si se cvičením, prozrazovat fígle na zahnání chutí apod. Celá show mě zklamala a již nebudu dále pokračovat. Bylo slíbeno, že dostaneme každých 14 dní nový úkol. Nikdo se nám nevěnuje a myslím, že už si nikdo nepíše ani tan sešit se stravováním. Je mi to líto, ale končím.

Přidat komentář