Panáček v reality show

Dům snů: dnes začíná divácká soutěž o pozemek za 3 mega

16. Září 2009 | napsal(a): | reality show: Dům snů

Dnes večer od osmi hodin čeká na diváky TV Nova druhý díl stavební reality show Dům snů. Dle PR materiálů dostanete odpovědi na následující otázky: Který pár bude vedoucím pracovního týmu a kdo se ujme zásobování a vaření? Kvůli čemu se strhne první velká hádka? Kdo jako první oslaví na stavbě narozeniny? Jaká mimořádná odměna čeká na dva vybrané páry a jaké reakce vyvolá u ostatních? Kolik chyb a nedostatků odhalí architekt se stavebním dozorem během kontrolního dne? A který pár stavbaři vyřadí ze svého středu při první slavnostní vyřazovací večeři?

Co však zaujme mnohem více diváků a kteří kvůli tomu nejspíše budou sledovat díl co díl, je divácká soutěž o pozemek za 3 miliony korun, která začíná právě na konci dnešního druhého dílu Domu snů.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Dům snů

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
1
inga
Reagovat

Mrknu se na začátek, pokud to bude nuda jako minule přepínám.

2
Anonymní
Reagovat

Bude, to že do upoutávky vytahali všechny hádky ze všech dílů akorát způsobí velké očekávání diváků a následné zklamání, že to není takovej masakr jak čekali. Trapas!

Reagovat

A chce ten emociální masakr vůbec někdo? :) Myslím si, že řada diváků to bude sledovat s nadějí, že právě oni vyhrají ten pozemek za 3 miliony korun, ale třeba se pletu :))

4
Anonymní
Reagovat

No podle upoutávek si asi Nova myslí že ten masakr lidi chtějí, vždyt to vypadá jak kdyby ten pořad byl o tom kdo umí víc nadávat.

5
Pattrick
Reagovat

Hm, vyhraju pozemek a na barák vemu kde? Budu tam bydlet ve stanu a užívat si skvělého pozemku a vedle čučet na vítěznej pár

6
RadstaR
Reagovat

Nevidel jsem to pet cely, ale co tam ti lidi resej za kraviny a to tam jsou teprve par dni …. to nepochopim viz. pripad studena kuchyne a problem s nazvem jidla :D

Pattrick: Moje rec. Ani bych se nedivil, kdyby v nejake te smlouve bylo napsano, ze se nesmis treba 3 roky toho pozemku zbavit a dalsi ruzne veci :)

7
Sekhmet
Reagovat

Já bych třeba pozemek za tři mega brala. Nemusím na něm hned stavět, ne? Prostě si ho nechám. Daň z nemovitostí není taková pálka a jednou se bude sakra hodit. To je pak totiž ten rozdíl, jestli platíte hypotéku deset tisíc, nebo dvacet

8
Maxx
Reagovat

Ale prosim vás, těhle soutěží – odpovězte na otázku a vyhrajte milión, vyhrajte pozemek, vyhrajte auto apod. je všude mraky, že jestli tohle měla být strategie jak nalákat nové diváky, tak se na Nově už musí probrat. Určitě zrovna já budu mít to štěstí a proto protelefonuju dvě stovky kvůli natvrdlé soutěži. Na to skočí opravdu jen ti méně rozumní jedinci. I když výhodou u Domu snů je, že ho sleduje tak málo lidí, že šance na výhru bude vyšší =D

Přidat komentář