Panáček v reality show

Dům snů již dnes na TV Nova první díl

9. Září 2009 | napsal(a): | reality show: Dům snů

Počátek podzimu značí vždy nové pořady nejen na českých televizích a nejinak je tomu letos. Takže pokud jste fanda do stavění baráků a k tomu rádi sledujete TV Nova, pak určitě uvítáte, že již dnes večer od 20:00 na TV Nova začíná první díl nové stavební reality show nazvané Dům snů. Kdo že si svůj Dům snů postaví a o čem vlastně tato reality show je?

Na okraji Prahy v lukrativní lokalitě již od jara 2009 rostl nový dům. Ano, pouze jeden jediný dům, nikoliv několik jak v Jak se staví dům na TV Prima. Desítka párů stavěla moderními technologiemi přeplněnou budovu pod dohledem kamer a odborníků čtyři měsíce. Vznikla tak nejen nízkoenergetická dřevostavba, ale také základ nové reality show Dům snů.

Asi si dokážete představit, jak probíhalo stavění několika párů téhož domu. Ano, plno emocí, které TV Nova samozřejmě s radostí odvysílá, protože emoce a vypjaté situace, to je to, co televizní divák chce a vyžaduje.

Dům snů alias ekologická moderní dřevostavbu v ceně 10 milionů korun získá nakonec pouze jediný pár o kterém rozhodnou jak jinak diváci v přímém přenosu. K domu vítězové získají i 3 milionový pozemek pod ním.

Tak co, budete Dům snů sledovat nebo dáte radši přednost jinému televiznímu vysílání?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Dům snů

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
1
Galina
Reagovat

budu sledovat a ráda.

2
Maxx
Reagovat

No tohle si myslím, že se nechytne, i když to je licenční záležitost, pořád v tom nějak nechtěně vidím něco ve stylu té trapárny s Radkem Johnem, kde se skupina nesympatických lidí seznamovala v jakémsi penzionu. Pak to po čtyřech dílech stáhli, protože lidi dali přednost Balírně na Primě. No uvidíme, takhle skeptický jsem ještě dlouho nebyl!

3
PP
Reagovat

Více na: dumsnu.eu

4
Maxx
Reagovat

Tak koukatelný to je, ale je to prostě při přimhouření oka lautr to samý co Jak se staví dům jen v několikanásobně větším měřítku. Vhodný pro podvečer, ne pro prime-time, kor když už to tady bylo. A ten průhlednej, až trapně prvoplánovej konflikt, vytvořený dvěma variantama jednotlivých pater, mě trochu znechutil. Navíc ty lidi, nikdo mi tam není sympatický, jako kdyby sebrali skupinku méně postavených lidí – nezaměstnaní, barmani, drogově závislí. Stačilo, ti co se budou dívat, přeju hezkou zábavu.

5
Pattrick
Reagovat

Mě se to hodně líbilo, skvělej casting, skupina lidí, kteří chtějí, skvělej nápad s vyřazováním a imunitou :) prostě se mi to líbí, konečně novinka hlavně ve způsobu vyřazování..

6
Maron
Reagovat

Myslím si, že to bude dobrý pořad. Doufám, že bude mít vysokou sledovanost.

7
jana
Reagovat

je to fakt dobrý, určitě se příště podívám. lidi úplně běžný, mám už své favority.

8
drak
Reagovat

Bude to takový nepovedený Survivor na stavbě. Mě ale stačil první díl, další už vidět nepotřebuju. Je jasné kolem čeho se všechny konflikty budou točit. Dohodnout se na barvě nějaké stěny, výběru nábytku, atd. bude pro 8 párů (nebo kolik jich je) určitě neřešitelný problém (poklidným losováním návrhů z klobouku to určitě k radosti n@vy a některých škodolibých jedinců u obrazovek nebude) a tak si někteří diváci užijí hysterických výstupů slípek a čechrání peří kohoutů. Tohle už tady bylo v menší míře na Primě a už tam mi to vadilo, tady na to už bych neměl nervy.

9
Maxx
Reagovat

To je právě ono, že už to tady bylo na Primě. Jenže tady mi přijdou ty lidi, aniž bych je chtěl urazit, ještě o pár stupínků v inteligenci níž a na bezduchý hádky nehodlám plýtvat svým časem.

10
Aneta
Reagovat

nikdy bych do ničeho podobného nešla, ti lidi se budou během pár dnů nenávidět, hrají o dům za velké peníze, takže tam bude spousta podrazů, arogance, falše a přetvářky. Taková přehlídka lidské slabosti a obrázek toho, čeho jsou lidé schopni. Taky mě uniklo, jak někteří míní platit provoz toho domu, já bych to odhadovala na nějakých 10 tisíc měsíčně, pokud budou chtít mít v zimě všude teplo, udržovat bazén a zahradu.

11
RadstaR
Reagovat

Videl jsem asi 10 minut a jasne rikam: Ne diky. Videl bych to stejne jak bylo receno predemnou.

12
_static
Reagovat

tak jeslti propadlo něco ještě víc, než SuperStar, tak je to tohle.. včerejší podíl na sledovanost v 15+ 23,4% – 792 000 diváků.. :D Více měla i Pošta pro tebe, Top Star magazín nebo Hádej kdo jsem.. :D

13
Maxx
Reagovat

Přesně jak jsem říkal, takže za dva týdny Dům snů bude přesunut na středu 22:20.

14
joe
Reagovat

..kravina..

15
Petr Novák
Reagovat

Kdo chce kam, pomozme mu tam.

Zřejmě si mysleli, že když budou dávat sebevětší shit, že si je lidi stejně pustí, páč je to přece Nova. Ale že by lidi konečně dostali rozum? :-)

Přidat komentář