Panáček v reality show

Dům snů 5: výběr koupelny, osazování oken a první úraz

7. Říjen 2009 | napsal(a): | reality show: Dům snů

Dnes večer se mohou diváci TV Nova již popáté vydat na stavbu, kde se stavím Dům snů. Další pracovní etapu na stavbě povede v tomto díle béžový pár Iva s Lukášem, v kuchyni se pro změnu budou otáčet „černí“ Martina a Filip. Dokážou správně rozdělovat úkoly i uspokojit mlsné jazýčky svých spolubojovníků?

Tajný výlet bude tentokráte doménou žen, které budou vybírat vybavení koupelny a noc stráví jako princezny. Muži mezitím osadí okna. Dojde i k prvnímu úrazu, a pokud lékaři zjistí, že je zranění vážné, může to znamenat pro celý pár konec soutěže. Kterou partnerskou dvojici taková smůla postihla a jak to s ní dopadne?

Obzvlášť napínavý bude i kontrolní den, protože stavbu čeká speciální test, při němž se ověřuje těsnost celé budovy. Zařadí naměřené hodnoty dům snů mezi pasivní, nebo nízkoenergetické stavby?


Nakonec nezůstane ani u původního rozhodnutí o vybavení koupelen a soutěžící čeká ještě příjemné překvapení. Nebude chybět ani další narozeninová oslava a relaxační výlet, tentokrát opravdu pro všechny. Jaký zážitek soutěžící páry čeká?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Dům snů

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
Otík
Reagovat

To už je páta série? A kde se to vysílalo celou dobu, prosím dejte odkaz miluju tuto reality show

Reagovat

Otík, nikoliv, jde o 5. díl první série a myslím, že druhá série Domu snů ani nebude.

3
Petra
Reagovat

Kdo vubec vypadl?

4
dessin
Reagovat

Odešel Antonín s Romanou. Ta si nestastnym padem na schodech podvrkla kotnik a musi mit sadru, kvuli pravidlum souteze tak stavbu opustili a vyrazovani se nekonalo.

5
iva
Reagovat

a kde se to teda vysílá?

Přidat komentář