Panáček v reality show

Survivor 22: Redemption Island – Soutěžící odhaleni, Rob a Russel jsou zpět ve hře

13. Leden 2011 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Již jen něco málo přes měsíc zbývá do začátku 22. sezóny legendární reality show Survivor, tentokrát s názvem Redemption island (ostrov vykoupení)
Produkce dnes potvrdila účast Russela a Roba. Ti budou každý v jiném kmeni. Další info o tomto twistu zase až s příchodem nových videí a článků pro Evropu.
V článku navíc video představující všechny soutěžící a ukazující nadšení Jeffa a ne zrovna nadšené tváře soutěžících když uvidí dva tajné hráče

Na stránkách Survivor se, pravděpodobně díky nějaké chybě, můžete podívat na Russela mezi oficiálními soutěžícími. Screen potom zde (Díky uživateli TTurbic za info ;-))

Nick Flyer

Takový pisálek co občas něco napíše a někdy o něm lidi roky neví. Sleduje hlavně domácí RS, ze zahraničních jen ty netalentové. Na panáčkovi působí už několik let, a to hlavně proto, že je to jediný web s normálním vedením. Jinak povoláním grafik a srdcem filmař. Takže v případě zájmu pište flyer.nick[áčko]gmail.com

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 35
1
Honzad
Reagovat

Na řadu se samozřejmě neskutečně těším, jen jsem do poslední chvíle věřil, že se Russel a Rob nedostaví.. No, škoda, řada s tak extra novým twistem a změnou ve stylu hry by si zasloužila nové hráče, takhle bude mít prostor i souboj výše zmíněných pánů. Ale třeba je tam vhodně doplní :) Nakonec za to budem rádi, pokud se nový prvek hry moc neosvědčí…

2
me2d
Reagovat

jestli tam fakt budou Russ a Rob tak to bude úžasný, ty se tam fakt hoděj.

Reagovat

Honzad: Je fakt, že svým způsobem je to vystřílení dvou nápadů na jednu řadu … Ale máš pravdu s tím, že pokud by se neosvědčil redemption island, tak tu řadu zachrání aspoň boj Russel vs. Boston Rob
Ale jsem třeba zvědavý, jak to bude Boston Rob snášet, když už v Heroes vs. Villains tam skoro kolaboval O:-)

4
Pattrick
Reagovat

A nebudou rovnou už na Redemption island? Ze si daji prvni souboj, já právě si myslím, že to bude takhle, ale doufám, že ne : )

5
remaxik
Reagovat

Zdravim, ted jsem nejakou chvilku nesledoval Survivora, takze mi utekla posledni serie, chci se zeptat co je to za zmenu ten Redemption Island??

Diky

Reagovat

Remanix: Redemption island je Ostrov vykoupení. Označovaný jako největší twist v dějinách Survivora.
Pokud to já dobře chápu, tak je to tak, že koho vyloučí na kmenové radě jde na Redemption island, tam čeká do příchodu dalšího vyloučeného a spolu svedou souboj o návrat do hry. Kdo prohraje jde pryč.
Na redemption island budou soutěžící žít jako normálně v kmeni, s omezenou stravou, vodou atp.
Trochu to podle všeho připomíná Pearl island (neviděl jsem, tak nevím) ale má to být jiné.
Asi se budeme muset nechat až překvapit co to vlastně bude a jestli to bude stát za to, nebo to bude další ztracená série.
Pokud umíš anglicky, tak přesnej je to na wikipedii http://en.wikipedia.org/wiki/Survivor:_Redemption_Island ;-)

7
TK
Reagovat

Já jsem doufal, že se nakonec všechny ty „zaručené zprávy“ fanoušků o účasti Roba a Russella ukážou jako mylné. Ale to, že CBS chce poslední dvě jména speciálně oznámit až koncem tohoto týdne a že se má jednat o dva bývalé soutěžící, pro něž to bude „úplně poslední účast v Survivoru“, tak to asi skutečně nasvědčuje tomu, že se bude jednat právě o tyhle dva (pro Roba by to byla už čtvrtá účast v Survivoru).
Ale počkejme si ještě na oficiální tiskovou zprávu.

Kdyby to bylo podle normálních pravidel, tak by nepochybně ostatní trosečníci hned na první Kmenovce vyřadili Russella a tím by skončil. Jenže nyní bude mít stále ještě možnost vrátit se do hry, pokud bude vyhrávat všechny další Duely na Redemption Island.

8
remaxik
Reagovat

Moc diky, pearl island jsem bohuzel nevidel. Jsem zvedavy, jestli tohle tedy bude prinos pro hru, nebo ne.

9
fx
Reagovat

Ach jo, dva hráči, které jsem vždycky nesnášel a oni se už zase vrátí.. To snad ne.. 21.řada mi přišla nudná, tak jsem doufal, že se ve 22. mám na co těšit.. A teď tohle :-(?

10
Daniel
Reagovat

TK: Kde si nasel, ze se ma jednat o dva soutezici, kteri budou v Survivoru naposledy?

11
TK
Reagovat

Třeba v této zprávě:

„While 16 of the contestants are new to the competition, two are former castaways who will be given another chance to compete for the million dollar prize and one last shot at redemption. „

12
Ondra L.
Reagovat

TK – a není to myšleno tak, že dostanou další šanci soutěžit o odměnu milion dolarů a pokus o vrácení se zpět do hry pomocí boje na Redemption island? Tak bych to chápal asi já.

13
Pattrick
Reagovat

Proto, já si taky právě když jsem slyšel kombinaci Rob vs Russ a Redemp. island tak že si oni dají rovnou battle = )

14
TTurbic
Reagovat

Asi chyba na strankach Survivora, ale Russell je videt jako soutezici
screen http://www.image-share.com/ijpg-466-250.html

15
Pattrick
Reagovat

lol :D no fakt že jo :D

16
Trew
Reagovat

No fakt že jo! :D To jsou tataři :D :D

17
Ondra L.
Reagovat

tak a je to jasné, už je to oficiální :-) Oba tam budou.

18
Hild
Reagovat

já se prostě na tuhle řadu těším až neuvěřitelně moc, na youtube už se objevilo i toto video http://www.youtube.com/watch?v=UzQbqXktjhU

Rob je můj nejoblíbenější trosečník ze všech, prostě mě strašně baví a moc moc mu fandím, tak snad ho nevyhodí moc brzo :-D

19
fx
Reagovat

Kdyby se místo těchhle dvou vracely Parvati a Amanda, tak bych byl obdobně nadšený, takhle tam jen budu mít hned od začátku dva nafoukané idioty, které budu moct nenávidět :-)

20
TK
Reagovat

Podle tiskové zprávy CBS budou Rob a Russell od začátku umístěni každý v jiném kmeni, takže předpokládám, že se jich ostatní trosečníci na Kmenové radě budou chtít zbavit co nejdříve, takže se oba brzo utkají na Redemption Island.

Reagovat

TK: JJ, i na wikipedii už jsou rozepsaní lidi do kmenů.
Myslím, že produkce s tím, že se jich budou chtít ostatní co nejdřív zbavit počítá a předpokládám, že to mají nějak pojištěné. To by asi nepřipustili, aby jim takový twist skončil po dvou dílech.

22
fx
Reagovat

Nick Flyer: Těžko říct, CBS už podobný problém měla s Big Brotherem 2010.. Jeden z houseguests byl sabotér, který jim měl znepříjemnit život, jenže ostatní ho odhalili snad po týdnu či dvou a celý twist prakticky skončil.. :-/

23
TK
Reagovat

To, že Rob a Russell nevypadnou hned v prvním díle, má štáb pojištěn už tou hlavní myšlenkou, že po Kmenové radě odjedou na Redemption Island, stále budou mít možnost bojovat o návrat do hry (a stále tak neslezou z obrazovky).
Já bych si třeba tipnul, že Russella vyhodí hned na první Kmenové radě, Roba si nějakou dobu ponechají, protože může svému kmeni pomoci v soutěžích (např.v Heroes vs.Villains byl Boston Rob hodně dobrý i ve skládání puzzle), za Russellem tak na Redemption Island pošlou někoho jiného a pak se staně, že nějaký takový outsider Russella v souboji na Redemption Island vyklepe a Russell pojede s ostudou domů, že se ani neutkal s Robem…
Uvidíme v únoru.

Reagovat

TK: Tak jsem zvědav … osobně se docela přikláním k té myšlence, že by měli do spojení imunitu. I když je to logicky vzato děsná blbost, tak bych se asi ani nedivil, kdyby to tak udělali, protože všem je asi jasné, že Russela by vyhodili hned na první kmenovce. Ale uvidíme.
Už jen měsíc a začne to ;-)
Ještě nikdy jsem se na to tak moc netěšil O:-)

25
fx
Reagovat

Tak s tou imunitou by to bylo absolutně nefér a proti základnímu principu hry, tudíž něco takového je na 99,99% vyloučené.. Nemluvě o tom, že už přece podobná situace v Survivoru byla se Stephanii a Bobby Jonem v Guatemale.. A tam taky žádnou imunitu neměli.. A dokonce ani Redemtion Island ;-)

26
susanq
Reagovat

ja som citala spoilery na anglickej stranke, uz neviem ktorej a rozhodne Bob a Russell zostavaju az do spojenia s imunitou :) Ale berte to s rezervou, su to LEN spoilery, ktore sa ale vzdy v minulych seriach ukazali ako pravdive… uvidime :)

27
L.O
Reagovat

ANi Rob ani Russel imunitu nema. A to nie je spoiler, to je potvrdeny fakt z EW.com.

28
groth
Reagovat

podivejte se na meet the cast rob and russell,vypada to na konci ze oba maji tajnou imunity dohry,ale vseci o ni budou vedet

29
Jirgen
Reagovat

jj souhlasim, na konci jim Jeff něco dává do ruky a vypadáto na tajnou imunitu a jak řikáš všichni o ní budou vědět … no prostě to bude zajimavý a už se nemůžu týhle serky dočkat …

Reagovat

Jj, každý si nese individuální imunitu.
Tak docela sázím na to, že minimálně Russel nedožije sloučení :-D Pokud teda nebude mít kmen plný lidí, kteří pro něj hlasovali jako nejoblíbenějšího trosečníka (nebo jak se ta anketa jmenovala)

31
Ondra L.
Reagovat

NF: Já si třeba myslím, že tam russela nechají. Už dvakrát to dotáhl daleko ale nikdy nevyhrál. Třeba v něm budou vidět někoho, koho dokážou ve finále porazit;)

32
Jirgen
Reagovat

Já bych taky řekl že by si tam mohli nechat Russlla, u něj je obrovskej problém, že se mu neda ani trochu věřit … Ale já si stále myslim, že jedinej kdo bude rozhodovat o Russllově osudu bude on, a bude znova řídit tuhle show :D a jestli to opět dokáže tak klobouk dolu, pak o něm nebude pochyb …

33
Sabina
Reagovat

Ahoj strašlivě se doma na novou řadu těšíme. Bude zajímavý twist na redemtion island, protože když budou vylučovat někoho koho nesnášejí a ten se pak vrátí – no to bude tóčo. A Russel s Robem ti to tam můžou hoooodně rozvířit, ale měla jsem pocit že tam jsou skrytí 3 hráči tak uvidíme. Jsem zvědavá jestli Russel bude pálit ponoštičky nebo i něco jinného. Moc děkuji za tento web čau

34
Martin
Reagovat

Nuda Rob to vyhraje, Russel pujde brzy ven.

Reagovat

Martin: A na to jsi přišel sám? :-D

Přidat komentář