Panáček v reality show

Like House: O 2 týdny blíže ke konci

2. Květen 2021 | napsal(a): | reality show: Like House

like house cast2
Od pondělí 19. dubna běží každý všední den od 17:15 reality show Like House. Show je tak „úspěšná“, že nás tu vydatně bombarduje spam. Takže pokud máte chuť podělit se o nějaký komentář, tak v tomto vláknu.

 

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Like House

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
1
Eman
Reagovat

Větší odpad jsem ještě neviděl.Uplné dno, že už hlouběji nelze klesnout.

2
RAINMAN
Reagovat

Neříkej hop, dokud jsi neviděl LOVE ISLAND…

3
Hooper
Reagovat

@RAINMAN: Kterého státu?

4
Hooper
Reagovat

Jé, dnešní bojovka je fajn.

5
Ludvík
Reagovat

@RAINMAN: Britský Love Island je úplně skvělý, tohle snad nemůžeš ani srovnávat s Like Housem proboha… Love ISland má aspoň jako formát nějakou hlavu a patu…

6
Lady XL
Reagovat

Tak jsem mámila nějaké info z natáčení, když jsem konečně někoho potkala, kdo tam byl… Když se točí, tak tam s nimi mimo pár průmyslových (zabudovaných) kamer jsou 3 kameramani. Celé natáčení je mnohem jednodušší než u BB či Vyvolených, jelikož tam s nimi jsou jen pár hodin. V podstatě mají přítomní totální veget. Je poněkud složité jim vymyslet nějaké „hry“, aby z nich neudělali totální xxxx, protože ti človíčci fakt žijí jen s mobilem v ruce a vnímají a znají jen lidi, kteří se pohybují tam co oni – na netu. Však tam byla nějaká hra, kdy měli někoho poznávat a jakmile to nebyl člověk z Tik ťoku, Instáče atd., tak se nechytali!
Sledovanost na obrazovce je katastrofální, ale bacha – sledovanost na YT, Instagramu a Tik Ťoku je docela velká a díky tomu to ještě nezrušili. Holt je sledují právě ti -náctiletí s mobilem v ruce.

7
Lukša
Reagovat

@Lady XL: Díky za zprávu. Konkrétně sledovanost průměr kolem 200k, v hlavní cílovce 160k. Nějakým zázrakem na to kouká nějakých 70k lidí nad 54. Na netu ale videa sleduje milion lidí, 3/4 z nich pod 24 let.
https://www.mediar.cz/like-house-na-prime-sleduje-na-200-000-divaku/

Reagovat

@Lukša: Tipnu si, že ten zázrak 54 + jsou lidi, co čekají na Prostřeno a zapli tv přdčasně 🤣

9
Lady XL
Reagovat

@Ajda: Bingo, taky jsem byla 2x jednou z nich. Holt jsem to přepnula, že bude Prostřeno a kouknu se, co tam je za exoty a oni už tam exoti byli…. :-D. Děs, běs.
Jo, prý to jejich sjíždění palcem obrazovky mobilů zapříčinilo další hru, zalepit jim palec tak, aby vše mohli dělat jen zbylými čtyřmi prsty. Je to pro všechny velká flákačka, nic nedělají a jen koukají do svých mobilů, ani se spolu přádně nebaví, když je nevidí kamera a jen sjíždí ty svoje instáče a kdo ví co ještě. Je to celé ujeté, když jsou v kontaktu s okolím, které jim dopředu řekne, co se tam děje a pak ještě s týdenním zpožděním vidí, co o nich kdo z přítomných řekl, dal dislajk atd. Ty děti tam nejsou vůbec použitelné v normálním světě!! Vypnout jim internet na pár dní, tak si snad hodí mašli!! A ta copatá je prý fakt nejvíc vygumovaná…

10
Julie
Reagovat

Like House je fenomen mezi teenagery. S jakymkoliv se bavite, zepta se: Sledujes Like House? Oni ziji jenom socialnimi sitemi a influencery. Coz je trochu weird, ale kazda generace je nejaka.
https://www.mediaguru.cz/clanky/2021/05/like-house-fenomen-nebo-zumpa/

11
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Taky si myslím, že toto dílko je určené pro lidi, kteří prožívají svůj život převážně na displey svého mobilu. Ale když je sledovanost na YT tak proč to nevysílají pouze na internetu a neuvolní vysílací čas TV něčemu zajímavějšímu. Je určitě hafo jiných RS třeba ze zahraničí. Například mně kdysi překvapil dánský Hotel Paradise, docela mně překvapil a chytl. Dodnes si vzpomínám na krasavici Pernille -)).

12
Lady XL
Reagovat

@Julie: Dík za odkaz, krásně se tam vychválili… Jasně, ať si dělají pro děti a mladistvé pořady, ale jsem také pro, aby je dávali na internet, nebo vysílali v ještě dřívější době. Ovšem při včerejším náhodném shlédnutí části, nelituji, že to nevidím častěji :-D, zato lituji rodiče, kteří mají dítka tímto „dílkem“ posedlá. Nebo možná jim to (rodičům) otevře oči, aby se svým dětem víc věnovali, aby z nich nebyly loutku chodící s mobilem v ruce, neslyšící, nevidící nic jiného kolem sebe a s velice omezenými znalostmi z okolí.

Přidat komentář