Panáček v reality show

Like House: Začínáme

18. Duben 2021 | napsal(a): | reality show: Like House

like house pre
Už zítra, v pondělí 19. dubna v 17:15, se budeme moci přesvědčit, zda se naplní naše očekávání o nové reality show Like House. V té se 7 soutěžících na tři měsíce zavře do vily, kde budou usilovat o přízeň diváků a peněžní výhru půl milionu korun.

Soutěžící jsou již ve vile od středy a intenzivně plní sociální sítě. Tomáš Běhounek, Lada Horová, Adam Kajumi, Marie Rosecká, Barbora Střítelská, Jan Svěcený a Marek Valášek samozřejmě vědí, že tuhle příležitost musí využít na 100 %. Ve vile u Berouna, kde jsou tři ložnice, dvě koupelny, terasa, posilovna, sauna, bazén, vířivka a velká zahrada, se tak už dějí věci. Netrvalo dlouho a ještě před prvním dílem už bulvár tuto show překřtil na Porn House.

A jak ovlivnit, kdo se stane vítězem? Hlasování bude probíhat prostřednictvím mobilní aplikace OuKee. V té je potřeba registrovat se, poté najít profil show a v té anketu. Pak už lze hlasovat pro jednotlivé soutěžící. Každý den budou k dispozici dva lajky a jeden dislajk, přičemž každý z hlasů musí mířit k někomu jinému. Hlasování je zdarma a bude probíhat každý den od půlnoci do půlnoci. Výsledky budou zveřejněny během vysílání.

Pořad poběží na Primě každý všední den kolem 17:15, vždy asi půl hodiny.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Like House

Diskuze k článku

Počet komentářů: 29
1
Hooper
Reagovat

A kolem půlnoci repríza. Těším se, určitě se na prvních několik dílů podívám. Stopáž je rozumná. Trochu škoda, že tam není čtvrtá holka. Jsem zvědavý, jak ovlivní soutěž dvě věci: nevypadává se a soutěžící se (ale asi ne všichni osobně) znají.

Reagovat

Z té cca půlhodiny tipuji třetinu zabere reklama, tu má Prima nekonečnou :(

3
Lukša
Reagovat

@Ajda: V programu píší 25 minut, takže se to k té třetině hodně nebezpečně blíží.

Nejnovější článek: Blesk.cz

4
Hooper
Reagovat

Líbí, budu se dívat. Adam a Datel jsou sympaťáci, z holek působí sympaticky Marie a Lada. Dobře vyřešená debata o posteli, na soutěže jsem zvědavý.

6
Lucas
Reagovat

První díl byl celkem katastrofickej. Ale soutěžící zatím ujdou, až na Adama, kterej mi přijde mimořádně namachrovanej.

7
Lady XL
Reagovat

Náhodou jsem našla půlnoční rekap. Tak jsem to zkoukla. Někteří sympatičtí, ale jak je vůbec neznám, tak se moc nechytám se jmény, krom holek. Pro mne ta soutěž, kdy hádali osoby podle emotikonů…., haha, já stará osoba se nechytala, krom tak cca 2 případů (Kovy, Týnuš…). No jsem na to zvědavá, ale asi to pro mne nebude. Uvidíme, jaké budou úkoly.

8
Ludvík
Reagovat

Tak tohle je tragédie, ty rozhovory mi přijdou hrozně nahrané, jako kdyby to dělali podle scénáře. To že jim tam za prdelí lítá kameraman je taky tragédie. Prima mohla využít potenciálu této internetové doby a udělat českou verzi reality show The Circle, která stále nabírá na Netflixu větší popularitě.
Tato rádoby reality show jsou dle mého názoru promarněné peníze.

9
Lady XL
Reagovat

Pokusím se zjistit technické zázemí pořadu, tj. kamery, štáb…. Dám vědět co a jak.

10
Tomáš
Reagovat

Taky sem se kouknul. Bohužel je to hrozná blbost, tohle jinak než jako propadák dopadnout nemůže. Když už tenhle typ reality show, tak to měli udělat jako další VyVolené se vším všudy. Soutěžících bych ani víc nedával, on tenhle druh reality show už v dnešní době stejně nemá co nového říct a sledovanost bude mizerná tak jako tak ale co tam bude zoufale chybět je postupné vypadávání soutěžících. Kdyby přišli se Zúčtováním, Výzvou a Duely, tak bych tomu možná i dal šanci a bylo by to podle mě daleko atraktivnější. Dost by s tím totiž vyhrotily i vztahy mezi soutěžícími a dostalo by to aspoň trochu grády. Takhle to bude nuda, spousta věcí je tam nahraná a působí to dost uměle. A co vůbec nechápu a je to pro mě největší WTF, tak oni tam mají mobily a i přístup na internet? Tak v tom případě je to úplná kokotina, vzal bych jim jakékoliv spojení s okolním světem a ne že tam budou někde sledovat lajky. Pak by to teprve bylo zajímavé. K soutěžícím nemám zatím moc co říct, prostě zhýčkaní youtubeři co žijí trochu někde jinde, někdo sympatičtější a někdo méně ale docela nesympatická je mi zatím asi Lada. Zřejmě ale nemá smysl se touhle show nějak víc zabývat.

11
Tomáš
Reagovat

Prosím o schválení mého příspěvku.

12
Hooper
Reagovat

@Ludvík: Scénář je, stačí se podívat do titulků. Jsou tam i jména kameramanů, škoda, že nemají statické (možná jednu v denní místnosti).

13
Hooper
Reagovat

@Lady XL: Děkuji, informace o štábu mě zajímají.

14
Ajda
Reagovat

@Lady XL: Jsme na tom podobně.

Tři měsíce? To se zabijou mezi sebou, nebo to zabije diváky. Někde jsem zaslechla, že je na víkendy pouští domů, ale bez záruky

15
Lucas
Reagovat

Taky mi některý rozhovory přijdou dost nahraný, včetně toho rozhovoru, kdo s kým měl spát.

Jinak si už dlouhou dobu myslím, že Kajumi je gay, nebo tak na mě aspoň působí, tak mi přijde, že tam schválně naznačuje, že měl bývalou a se kterou spal a tak.

16
Lukša
Reagovat

První díl tak nějak v rámci možností OK, ale ten druhý už byla nebetyčná nuda. Perfektně popisuje mé dojmy tento článek: https://g.cz/prvni-dojmy-vyvoleni-nove-generace-like-house-konecne-zacal-otazka-je-jak-dlouho-se-udrzi/
Obsahově je to peklo, celý díl se vlastně řešilo jen kdo s kým, co k snídani, nějaký poslech, rádoby hlasování, které nemá valný význam a konec.

17
Lukša
Reagovat

Jo a pobavilo mě, že “soutěžící mohou využít zpovědnici, kde v tajnosti prozradí svou strategii”. Točí se sice s asi 5denním zpožděním, ale vzhledem k tomu, že telefony drží asi tak polovinu celého pořadu, tak bych se moc divil, kdyby už všichni oba díly neviděli. A navíc jistě pilně sledují i to, co jim teď lidi píšou.

19
Filip
Reagovat

Me to relativne bavi, ma to prijemnych 25 minut, ale jen tim, ze me proste podobny pic*viny bavi.

Ale uprimne, co tam budou delat 3 mesice, to nevi snad nikdy :D Ani divaci, ani influenceri a troufnu si rict ani stab.

Osobne vestim, ze to Prima zkrati na stravitelnej 1 mesic, protoze tohle jim zadny divaky neprinese.

Uz jen ta lacina napodobenina „mluviciho kuzelu“ z Too Hot to Handle :D Proc to mluvitko namlouva tak debilni hlas?

20
Filip
Reagovat

@Ludvík: Jo Circle je skvelej, to ma hlavu a patu.

Ale, kdyz jsem videl okopirovanej kuzel z Too Hot to Handle, tak radeji nekopirovat. Ale plnou licenci by tem amaterum Netflix asi nedal. Ono taky tezko by kvuli te reality show pridelavali kruh na nejakej hotel :D i kdyz by to tam mohli prostrihavat z originalu, no byl bych dost skeptickej k tomu, jak by to vyrobili.

Ono totiz i Circle je blbost, ale tak dobre sestrihana, zrezirovana, nakomentovana, ze je to ve vysledku zabava. Tam je videt, ze je to proste skvele natoceny, na to Prima nema…

21
Ludvík
Reagovat

@Filip: To bohužel nemá, to máš pravdu. Já myslím, že u nás celkově se tyto kontejnerové reality show moc nedaří, snad kromě Vyvolených, kteří se Primě opravdu povedli. The Circle je taková pitomina ale jak říkáš, je to skvěle udělané. Zvažuji, že se kouknu i na ty britské verze Circle, britové mi byli vždycky blíž než američané.

Když už jsme u těchto předělávek, docela se bojím toho co udělá Nova s formátem Love Island. Britský LI úplně miluju, velký podíl na tom má hodně kvalitní střih, skvělý soundtrack a hlavně vtipné komentování Iana Sterlinga. U nás se bojím, že to nesáhne ani na paty kvalitám britského LI.

22
Lady XL
Reagovat

@Hooper: Jen strpení, kvůli Covidu se získání info protáhne… :-).

23
Lucas
Reagovat

@Ludvík: Já viděl 2. řadu britského Circle a ta byla skvělá.

24
Tomáš
Reagovat

Tak vůbec nechápu proč tam mají mobily a přístup na internet i ke všem informacím. To je pak celá show úplně o ničem, nemá to smysl. Všechno bych jim to vzal, vůbec to nechápu. Zlatí VyVolení ale ty časy jsou už dávno nenávratně pryč.

25
Hooper
Reagovat

„Laduška je energetická holka.“:-))

26
Lukša
Reagovat

@Ajda: Fíha, možná máš pravdu. Takže na víkend jdou domů, pohoda klídek. Ono se vlastně není ani moc čemu divit, když si formát prakticky napsal jeden z účinkujících. Přece tam nebude tvrdnout celý 3 měsíce.
https://www.expres.cz/video/dx/like-house-alkohol-virivka.V210421_184547_denniexpres-video_ren

27
Lucas
Reagovat

4. díl zase o ničem, no nevím, jak dlouho to vydržím :D Adam a jeho mokrý a drahý oblečení, hrůza :D

28
Tomáš
Reagovat

Na víkend domů? Tak proč tam vlastně vůbec jsou? Lidi to stejně nezajímá takže slavnější nebudou a ta finanční výhra je taky nevytrhne, stejně mají peněz dost. A ten pořad je trapný, trapný a ještě jednou trapný. A hlavně nuda protože tam není nikdo zajímavý, myslím že končím se sledováním.

29
Prochor
Reagovat

@Tomáš: Musím říct, že jsem nedokoukal ani půlku prvního dílu. Co je tohle za nudu ???

Přidat komentář