Panáček v reality show

Like House: VyVolení v novém hávu

26. Březen 2021 | napsal(a): | reality show: Like House

like house introTelevize Prima uvede od 19. dubna reality show Like House. V ní na 3 měsíce pod jednu střechu shromáždí 7 mladých českých internetových celebrit. Diváci pak budou prostřednictvím mobilní aplikace hlasovat o vítězi, který získá půl milionu.

Novinka na TV obrazovkách?

Pokud vám stejně jako mně jména účastníků níže nic neříkají, můžete si novou reality show opravdu představit jako normální VyVolené. Pod jednou střechou se sejde 7 excentrických bytostí, které spolu budou tři měsíce žít, a přitom je budou na každém kroku pronásledovat kamery.  Diváci budou sledovat jejich vztahy, radosti, strasti i to, jak se poperou s různými výzvami a soutěžemi. Do vily budou také docházet hosté, kteří s sebou přinesou něco nového i další úkoly.

Většinu času stráví všichni pohromadě ve vile, čas od času se ale vydají i ven, kde na ně budou čekat různá zadání, od fyzicky náročné návštěvy lanového centra po skok padákem. Každá epizoda bude postavena na třech základních pilířích. Zaprvé, sledování každodenního běžného život účastníků. Zadruhé, sledování toho, jak se vypořádají s úkoly a výzvami, které mají odkrýt jejich pravý charakter. Zatřetí, boj o diváckou přízeň a výhru. Získat si přízeň diváků bude důležité v každé epizodě: v mobilní aplikaci pro to určené bude možné každý den udělit dva hlasy pro dva oblíbence a  jeden hlas proti. Ten či ta s nejvíce hlasy na konci odejde s výhrou půl milionu.

Účastníci

like house cast

Soutěže se zúčastní tiktokeři, instagrameři a youtubeři Tomáš Běhounek, Lada Horová, Adam Kajumi, Marie Rosecká, Barbora Střítelská, Jan Svěcený a Marek Valášek. Ti se nastěhují do vily u Berouna, kde budou mít k dispozici tři ložnice, dvě koupelny, terasu, posilovnu, saunu, bazén i vířivku. O romantické momenty se má postarat zahrada se spoustou zákoutí uprostřed křivoklátských lesů s výhledem na hrad Točník. Součástí vily bude i místnost nazvaná „zpovědnice“, ve které se účastníci svěří kameře, aniž by je slyšel kdokoli jiný.

Problémy před zahájením

like house vila

Původně mělo být ve vile lidí 8, devatenáctiletá Barbora Chvojková si ale svou účast na poslední chvíli rozmyslela a dá přednost škole a výpomoci v nemocnici. Jestli se ještě podaří najít náhradu zatím není vůbec jasné, dobrovolně se zavřít na 3 měsíce poté, co nás už přes rok s krátkými pauzami vláda drží doma moc lidí nejspíš neláká. Pár dní před premiérou muselo být natáčení  odloženo kvůli pozitivnímu testu na covid-19 jednoho ze soutěžících, premiéra pořadu tak byla z úterý 6. dubna odložena na pondělí 19. dubna.

Pořad poběží na Primě každý všední den kolem 17:15, vždy asi půl hodiny. Reality show logicky cílí na mladé, podle televize by si ale měla najít publikum i v řadách rodičů, pro které má být sondou do současného světa mladých lidí, kde sociální sítě hrají prim.

Jaká máte od nové reality show očekávání a plánujete ji sledovat?

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Like House

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
88
Reagovat

Dam tomu sanci, ale velke ocekavani nemam. Formatu totiz chybi zakladni prvek kontejnerovych reality-show a to postupne vypadavani soutezicich z vily. Divak tak tedy nebude mit o sveho oblibence v podstate nikdy strach a bude chybet taktizovani.

2
Hooper
Reagovat

Každý den asi ne, v programu na sobotu a na neděli to nevidím. Zjevně je běžný vysílací čas v 17:15 na Primě, před půlnocí je taky něco – spíše asi repríza než noční show. A pokud je ta vila směrem na Křivoklátsko, tak moc nevím, jak se uvidí Točník..

3
Lukša
Reagovat

@Hooper: Hm, vypadá to, že máš pravdu. A jen nějaká půlhodinka, aspoň že to do nás nechtějí hustit delší čas.
Ta vila bude asi někde v lesích na západ od Berouna, takže od Točníku tak 10 km, což by mělo být v pohodě. Ale beztak předpokládám, že těm ve vile bude nějaký Točník ukradený.

4
Filip
Reagovat

Ti budou psycho uz jen z toho, ze jim vezmu mobily!

5
Hooper
Reagovat

Máme nějakou informaci o tom, zda to hlasování má význam pouze průběžného výsledku nebo to bude mít na konci dne/týdne nějaké výhody pro toho, kdo má nejvíc hlasů?

6
Lukša
Reagovat

Nikde se to zatím nespecifikuje, ale bez toho by ta show neměla už vůbec žádný spád. Uvidíme, možná až bude k dispozici ta apka (pokud už není), tak tam o tom nejspíš taky něco bude.

8
89
Reagovat

7: To by sice zajímavé bylo, ale je to aprílový článek

Přidat komentář