Panáček v reality show

Dnes startuje Survivor San Juan del Sur

24. Září 2014 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Právě dnes na americké televizi CBS začíná 29.řada populární trosečníické reality show Survivor (Kdo přežije), která se tentokrát bude odehrávat opět v Nikaragui, na stejném místě, kde se natáčela už 21. a 22. řada. Podtitul zní Blood vs.Water, produkce se tedy vrátila k úspěšnému nápadu s angažováním dvojic v příbuzenském nebo partnerském vztahu, které budou zpočátku rozděleni do opačných kmenů a budou tak bojovat proti sobě. Tentokrát mezi nimi nebude nikdo z předchozích hráčů, jsou to samé nové tváře. Diváci si možná budou pamatovat pouze dvojčata Nadiyu a Natalii, které soutěžily ve 21. a 24. řadě Amazing Race. Se všemi hráči se můžete seznámit v připojeném videu:

Původně mělo sice soutěžit 20 hráčů, ale jedna dvojice musela těsně před začátkem ze zdravotních důvodů odstoupit, proto je soutěžících jen 18. Další změnou na poslední chvíli bylo nahrazení původně plánovaného Ostrova vykoupení starým dobrým Exilovým ostrovem. Již vybudovaná aréna pro Ostrov vykoupení se tak využije na soutěže o imunitu, ve kterých se utká vybraná dvojice rodinných příslušníků, poražený odejde na Exilový ostrov, vítěz duelu zajistí pro svůj kmen odměnu a navíc bude moci určit, který další hráč se odebere na Exilový ostrov. Výhodou pobytu na Exilovém ostrovu totiž bude možnost získat nápovědu k nalezení skryté imunity.

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
Willandraify
Reagovat

Tesim se jak malaaaa…:)))) Suvivor zboznuju, i kdyz posledni leta z toho Jeff dela trochu frasku…Moc o prezivani to zrovna neni, ale i tak na to nezanevru..:) Super zprava, ze nebude Redemption island, to byl vubec nejhorsi twist v dejinach tyhle show…Jinak Nadiyu a Natalii si pamatuju z TAR velmi zive, jak ty byly otravny s tim pokrikovanim po sobe a vecnymi hadkami..:D

2
eleka
Reagovat

Ahoj a dají se někde stáhnout nebo online přehrát starší řady? (nemyslím ty, které jdou na Cool) A kde budete sledovat tuto řadu? Díky.

3
Willadraify
Reagovat

Hele ja stahuju na hellspy nebo na ulozto…pokud vim, je tam vse a pokud ne, tak torrenty…;) Jinak online neporadim…

4
Prochor
Reagovat

Škoda, snad bude ještě hvězdná řada a uvidíme ještě Parvati nebo Ozzyho.

5
Jana
Reagovat

Ahoj, já všechno koukám odtud: http://watchseries.lt/Watch

6
Ludvík
Reagovat

Já jsem víc zvědavý na finále Big Brothera. Doufám že to nevyhraje Derick. Victoria nemá šanci takže zůstává jen Cody… Ale to k Survivoru nepatří. Jen to poběží hned po premiéře :D

7
Ixuxu
Reagovat

@Willandraify: Natalie&Nadya
NEJLEPŠÍ HÁDKY! :D
A Comon Twinne – nejlepší <3

Přidat komentář